Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Reparatie toilet 

U heeft het vast wel een keer meegemaakt. Wat duurt het toch lang voordat het reservoir van mijn toilet volgelopen is voordat je nog een keer door kan trekken. Is het niet bij uzelf thuis, dan heeft u het vast wel eens bij iemand op een verjaardag meegemaakt. Dit kan erg onhandig zijn en de reparatie wordt dan ook vaak uitgesteld totdat het echt niet meer langer kan wachten. Dat wachten is helemaal niet nodig, want de loodgieters van Loodgieter.nl kunnen dit klusje uiteraard voor u klaren. Of het nu gaat om een staand toilet met een lange valpijp richting de toiletpot, duoblok of een hangend toilet waarvan de spoelbak ingebouwd zit, geen toilet is te gek voor onze loodgieters. Zelfs een defecte Sanibroyeur valt onder de reparatiekunsten van de meeste van onze loodgieters.

Inbouw toilet herstel

Staand toilet of duoblok 

De woorden “staand toilet” zeggen het eigenlijk al. Het toilet staat op de grond. Het kan dan gebeuren dat u last heeft van lekkage van de pijp van het waterreservoir naar de toiletpot toe. De wat oudere toiletten hebben dat waterreservoir nog heel hoog aan de muur hangen. Je moet dan doortrekken met een touwtje of ketting. Tegenwoordig zit het waterreservoir veel lager waardoor je gewoon een knop in kan drukken om door te trekken. De allernieuwste toiletten zijn de duoblokken. Hierbij zit het waterreservoir direct op de toiletpot aangesloten. Hierdoor heb je geen valpijp meer in het zicht. Onze loodgieters repareren alle voorkomende mankementen aan de staande toiletten. Mocht het lang duren voordat uw reservoir gevuld is, of heeft u een lekkage, Loodgieter.nl staat klaar om u te helpen.

Staand toilet

Hangend toilet of inbouwtoilet

Als het toilet aan de wand of muur hangt, zit het waterreservoir achter de wand. Bij een hangend toilet of inbouwtoilet is de meest voorkomende klacht dat het reservoir langzaam volloopt. Er onhandig natuurlijk, zeker als er na u iemand anders naar het toilet moet. Voor dit euvel hebben de loodgieters van Loodgieter.nl de meeste onderdelen altijd op voorraad in de auto, zodat u snel weer een perfect werkend toilet hebt. Als u via Loodgieter.nl een loodgieter inschakelt, is het voor de loodgieter wenselijk als u het merk van het inbouwreservoir kunt doorgeven. Het merk staat vaak op de drukplaat afgedrukt. Dit is de plaat waarop de knoppen zitten om het toilet door te trekken.

Sanibroyeur

Een Sanibroyeur wordt vaak gebruikt als er geen ruimte in de woning is voor een afvoer die normaal gesproken wordt gebruikt voor een normaal toilet. Hierdoor hoef je geen ingrijpende verbouwing te ondergaan en kan er een veel kleinere afvoermaat worden gebruikt. Een Sanibroyeur vermaalt de ontlasting waardoor het door een kleinere maat afvoer kan worden weggepompt. Ook wordt een Sanibroyeur gebruikt als je afvalwater moet wegpompen van onder het rioolniveau. De krachtige pomp pompt het water dan omhoog vanuit bijvoorbeeld de kelder naar het rioolniveau. Een Sanibroyeur werkt met messen om de inhoud te vermalen. Hier kan wel eens iets tussen komen waardoor de Sanibroyeur niet meer goed werkt en vastloopt. Het belangrijkste is dan om direct de stekker uit het stopcontact te trekken, zodat de stroom eraf is. Als u dit niet doet, bestaat de kans dat de print doorbrandt met alle kosten van dien. Mochten er zich problemen voordoen aan uw Sanibroyeur van lekkage tot verstopping, bel dan direct met Loodgieter.nl. Onze loodgieters staan klaar om u te helpen.Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Reparatie toilet

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot