Snel een Loodgieter nodig in Rotterdam? Bel ons! 010-808 0553


Loodgieter Rotterdam

Als één van Nederlands grootste steden is Rotterdam voortdurend in ontwikkeling. Loodgieter Rotterdam is gevestigd in Rotterdam en is de lokale loodgieter voor de Rotterdammers en diegenen die in de nabijgelegen steden wonen. Of je nu een lekkende leiding hebt, een verstopping of problemen met de centrale verwarming, voor alle loodgieterswerkzaamheden zijn wij er voor jou en altijd in de buurt. Bij acute problemen zijn wij in een mum van tijd bij jou op locatie, om je van je problemen te verlossen. Ook zijn we je behulpzaam als je bijvoorbeeld de badkamer of de keuken aan het verbouwen bent, waarbij je uit mag gaan dat wij de allerhoogste kwaliteit leveren.


Loodgieter Rotterdam is er voor al uw lekkages


Lekkages in je Rotterdamse woning zijn zeer hinderlijk en kunnen voor grote vochtproblemen zorgen. Vooral als lekkages niet direct opgemerkt worden of op hun beloop gelaten worden, kan je woning grote schade oplopen. Dat een lekkage niet direct opgemerkt wordt, is begrijpelijk. Leidingen zijn uit esthetisch oogpunt netjes weggewerkt in de muren en vloeren. Als er dan een scheurtje in een leiding ontstaat, dan zul je dit niet direct doorhebben. Pas na verloop van tijd, als je last krijgt van vochtige muren, kom je erachter. Maar dan is er al veel water weggelekt en de muren aangetast. Als jij een lekkage vermoedt, schakel ons dan in. Wij hebben professionele apparatuur om het lek te detecteren, waarna we direct over kunnen gaan tot reparatie. Lekkende kranen zijn ook een bron van ergernis en gaat meestal gepaard met veel kalkvorming. Je bent niet alleen veel tijd kwijt aan het schoonmaken van je kraan, kalkvorming beschadigd kranen ook. Wij kunnen daarom al je lekkende kranen vervangen of repareren, zodat je kraan weer de blikvanger van je keuken en badkamer wordt. Ook lekkages aan het dak moeten snel worden gerepareerd om verdere schade aan je woning te voorkomen. We kunnen hierbij je gehele dak vernieuwen of een gedeelte van de dakbedekking. Dakgoten zijn ook dikwijls een oorzaak van lekkage. Zorg dat je dakgoten altijd schoon zijn en schakel ons in als je dakgoot vervangen of gerepareerd moet worden.


De centrale verwarming


Veel Rotterdamse woningen worden verwarmd door een centraal verwarmingssysteem. De CV ketel vormt hierbij het hart van de centrale verwarming. De ketel moet regelmatig worden onderhouden, zodat onderdelen tijdig vervangen kunnen worden en om de levensduur en werking van de ketel te garanderen. Als de CV ketel het einde van haar levensduur heeft bereikt, dan moet je nadenken over het vervangen van je ketel. Wij kunnen je hierin voorzien van professioneel advies over welke ketel het best bij jouw situatie past, of dat je misschien moet kiezen voor een duurzaam alternatief. Uiteraard zullen onze loodgieters je ketel vakkundig aansluiten en verbinden met de radiatoren, vloerverwarming en het warmwaternetwerk. Het vervangen van de centrale verwarmingsketel is zeer specialistisch, dus laat dit altijd door een professionele loodgieter uitvoeren.


Aanleggen en verleggen van gasleidingen


Hoewel het het doel van de overheid is om Nederland geheel gasvrij te maken, zijn veel Rotterdamse woningen nog steeds voorzien van gasleidingen. Een gasleiding kan in de keuken aangesloten worden op het gasfornuis en in de woonkamer moet er een leiding lopen als er gebruik gemaakt wordt van een gaskachel. Wanneer je een verbouwing uitvoert en het gasfornuis of de gaskachel komt op een andere plek te staan, dan moet je de gasleidingen verleggen. Een gasleiding leggen of verleggen moet zeer nauwkeurig gebeuren om lekkages in de toekomst uit te sluiten. Reken daarom op de expertise van Loodgieter Rotterdam voor het verleggen van jouw gasleidingen.


Loodgieter Rotterdam, voor heel Rotterdam en omgeving


Woon je in één van de rondom Rotterdam liggende gemeentes, zoals Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, of Schiedam? Ook dan kun je voor al je loodgieterswerkzaamheden een beroep doen op Loodgieter Rotterdam. Hetzelfde geldt ook als je bewoner bent van Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk of Zwijndrecht. Vul op de website het invulformulier in als je meer informatie of een prijsopgave wilt aanvragen of bel ons in het geval van acute problemen. Wij zijn namelijk altijd in de buurt.

We zijn dagelijks in de buurten:
Stadsdriehoek
Oude Westen
Spangen
Nieuwe Westen
Middelland
Blijdorp
Oude Noorden
Schiebroek
Kralingen
Vreewijk
Bloemhof
Hillesluis
Afrikaanderwijk
Lombardijen
IJsselmonde
Beverwaard
's-Gravenland
Prinsenland
Het Lage Land
Ommoord
Zevenkamp
Oosterflank
Tarwewijk
Carnisse
Zuidwijk
Pendrecht
Charlois


We bedienen ook:
BergschenhoekBerkel en Rodenrijs 
BleiswijkBotlek 
Capelle aan den IJssel 
Hoogvliet Rotterdam, Maasland 
MaassluisPernis, Poortugaal 
RhoonRotterdam 
Rotterdam Albrands 
SchiedamVlaardingen 
Vondelingenplaat
 


Veel gestelde vragen

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Rotterdam

Reviews

5

Bonkende en soms fluitende/piepende waterleiding, houdt in de regel weer op... lees meer
----
we zijn snel en prettig geholpen.


5

Vaillant cv ketel geeft storing. Thermo-compact 245. Storingscode F33
----
Snel en vakkundig, met vriendelijk woord


4.8

Lekkage hangend toilet, vermoedelijk op afvoer
----


5

Waterslag in de woning, bij gebruik van zowel kranen, wasmachine, vaatwasser... lees meer
----


5

Lekkage verwarming, bij de thermostaatknop en lekkende kranen bij de wasbak... lees meer
----
We zijn heel tevreden. De problemen zijn opgelost en we kregen duidelijke...lees meer


5

Waterleiding van meterkast naar toiletruimte vervangen, dit betreft ongeveer... lees meer
----Wc bril is kapot en zit niet lekker
Loose kraan bij bad vervangen
Gasleiding inkorten
firma stedin constateerde een gasleiding lekkage, zie afbeelding.
Gaslekkage
Waterleiding vervangen