Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 010-808 0553 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter Rotterdam

Loodgieter Rotterdam

Als één van Nederlands grootste steden is Rotterdam voortdurend in ontwikkeling. Loodgieter Rotterdam is gevestigd in Rotterdam en is de lokale loodgieter voor de Rotterdammers en diegenen die in de nabijgelegen steden wonen. Of je nu een lekkende leiding hebt, een verstopping of problemen met de centrale verwarming, voor alle loodgieterswerkzaamheden zijn wij er voor jou en altijd in de buurt. Bij acute problemen zijn wij in een mum van tijd bij jou op locatie, om je van je problemen te verlossen. Ook zijn we je behulpzaam als je bijvoorbeeld de badkamer of de keuken aan het verbouwen bent, waarbij je uit mag gaan dat wij de allerhoogste kwaliteit leveren.

De loodgieter is er voor al uw lekkages

Lekkages in je Rotterdamse woning zijn zeer hinderlijk en kunnen voor grote vochtproblemen zorgen. Vooral als lekkages niet direct opgemerkt worden of op hun beloop gelaten worden, kan je woning grote schade oplopen. Dat een lekkage niet direct opgemerkt wordt, is begrijpelijk. Leidingen zijn uit esthetisch oogpunt netjes weggewerkt in de muren en vloeren. Als er dan een scheurtje in een leiding ontstaat, dan zul je dit niet direct doorhebben. Pas na verloop van tijd, als je last krijgt van vochtige muren, kom je erachter. Maar dan is er al veel water weggelekt en de muren aangetast. Als jij een lekkage vermoedt, schakel ons dan in. Wij hebben professionele apparatuur om het lek te detecteren, waarna we direct over kunnen gaan tot reparatie. Lekkende kranen zijn ook een bron van ergernis en gaat meestal gepaard met veel kalkvorming. Je bent niet alleen veel tijd kwijt aan het schoonmaken van je kraan, kalkvorming beschadigd kranen ook. Wij kunnen daarom al je lekkende kranen vervangen of repareren, zodat je kraan weer de blikvanger van je keuken en badkamer wordt. Ook lekkages aan het dak moeten snel worden gerepareerd om verdere schade aan je woning te voorkomen. We kunnen hierbij je gehele dak vernieuwen of een gedeelte van de dakbedekking. Dakgoten zijn ook dikwijls een oorzaak van lekkage. Zorg dat je dakgoten altijd schoon zijn en schakel ons in als je dakgoot vervangen of gerepareerd moet worden.

De centrale verwarming

Veel Rotterdamse woningen worden verwarmd door een centraal verwarmingssysteem. De CV ketel vormt hierbij het hart van de centrale verwarming. De ketel moet regelmatig worden onderhouden, zodat onderdelen tijdig vervangen kunnen worden en om de levensduur en werking van de ketel te garanderen. Als de CV ketel het einde van haar levensduur heeft bereikt, dan moet je nadenken over het vervangen van je ketel. Wij kunnen je hierin voorzien van professioneel advies over welke ketel het best bij jouw situatie past, of dat je misschien moet kiezen voor een duurzaam alternatief. Uiteraard zullen onze loodgieters je ketel vakkundig aansluiten en verbinden met de radiatoren, vloerverwarming en het warmwaternetwerk. Het vervangen van de centrale verwarmingsketel is zeer specialistisch, dus laat dit altijd door een professionele loodgieter uitvoeren.

Aanleggen en verleggen van gasleidingen

Hoewel het het doel van de overheid is om Nederland geheel gasvrij te maken, zijn veel Rotterdamse woningen nog steeds voorzien van gasleidingen. Een gasleiding kan in de keuken aangesloten worden op het gasfornuis en in de woonkamer moet er een leiding lopen als er gebruik gemaakt wordt van een gaskachel. Wanneer je een verbouwing uitvoert en het gasfornuis of de gaskachel komt op een andere plek te staan, dan moet je de gasleidingen verleggen. Een gasleiding leggen of verleggen moet zeer nauwkeurig gebeuren om lekkages in de toekomst uit te sluiten. Reken daarom op de expertise van Loodgieter Rotterdam voor het verleggen van jouw gasleidingen.

 

Met spoed uw verstopping in Rotterdam laten verhelpen?

Last van verstoppingen? Onze Rotterdamse loodgieters staan paraat! Bij Loodgieter.nl lossen we verstoppingen snel en professioneel op. Voorkom overstromingen en ongemakken – ons ervaren team biedt snelle en betrouwbare oplossingen voor verstopte afvoeren en leidingen in Rotterdam. Gegarandeerd vakmanschap voor een vlotte doorstroming. Voor een verstopping in Rotterdam zijn wij in 95% van de gevallen dezelfde dag nog aanwezig en anders sowieso binnen 24 uur!

Wij kunnen u in Rotterdam en omgeving helpen met het ontstoppen van:
een verstopte keukenafvoer, een verstopt toilet, verstopt doucheputje, verstopte regenpijp, verstopte dakgoot, verstopt hoofdriool, verstopte wastafel, verstopte wasmachine afvoer etc. Zelfs een gevelbreuk is geen probleem voor onze rioleringsspecialisten in Rotterdam.

En het mooiste is, dat doen we tegen een vooraf besproken en vaste prijs! Dus geen trucages zoals u misschien wel eens bij radar of kassa ziet. Dat zijn oplichters en daarom werken wij met een vaste prijs!

Ook voor groot Rijnmond

Woon je in één van de rondom Rotterdam liggende gemeentes, zoals Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, of Schiedam? Ook dan kun je voor al je loodgieterswerkzaamheden een beroep doen op Loodgieter Rotterdam. Hetzelfde geldt ook als je bewoner bent van Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk of Zwijndrecht. Vul op de website het invulformulier in als je meer informatie of een prijsopgave wilt aanvragen of bel ons in het geval van acute problemen. Wij zijn namelijk altijd in de buurt.


Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Rotterdam Hemelwaterafvoer
Loodgieter Rotterdam Sanicompact knoppen werken niet meer
Loodgieter Rotterdam CV ketel verplaatsen
Loodgieter Rotterdam Onderhoud Sanibroyeur
Loodgieter Rotterdam Leiding doorboord van een radiator
Loodgieter Rotterdam Buitenkraan aanleggen
Loodgieter Rotterdam Gasleiding afdoppen
Loodgieter Rotterdam Leakage

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot