Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Klantenservice-tijger gezocht
Hallo topper, ja jij topper, want je hebt al interesse in de vacature.
Nu nog even doorzetten en doorlezen, want misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe klantenservice-tijger!

Maar, waar kom ik terecht dan?
Bij Loodgieter.nl schrijven we Klantenservice met de hoofdletter K, want oplichters en beunhazen zijn er al genoeg in onze markt. Onze klantenservice regelt een eerlijke en heldere service en wil zoveel mogelijk klanten van dienst zijn. Bij ons komen de telefonische en internetaanvragen van klanten binnen en worden er zoveel mogelijk afspraken ingepland met onze loodgieters. Binnen Loodgieter.nl werken wij als enthousiast team nauw samen met onze loodgieters. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk klanten van dienst zijn en voorzien van een adequate en professionele service.
Het is zaak dat er vlot en efficiënt wordt gewerkt en dat alle systemen continu worden bijgewerkt. Elke werkdag is een nieuwe uitdaging!En wat moet ik doen?
Wegens groei zijn wij ter versterking van ons team per direct op zoek naar een leuke en gezellige collega, voor de functie van medewerker Klantenservice op ons hoofdkantoor in Zevenhuizen. Onder de werkzaamheden vallen o.a. het plannen van afspraken, telefonisch adviseren, goede relatie opbouwen met onze partners en werken aan de website. Je probeert klanten zo goed mogelijk te helpen door het probleem in kaart te brengen en een afspraak in te plannen bij de loodgieter. “Ja maar,…..ik ben helemaal niet technisch”, horen we je denken. Nou dat komt mooi uit, want dat hoeft niet. Als je maar leergierig bent en begrijpt dat loodgieter zijn een echt vak is en je niet alles hoeft te weten! Maar als je wel een technische achtergrond hebt, is dat natuurlijk helemaal super!
En anders leren we je dat bij. Dat je vlot en gezellig een professioneel gesprek kunt voeren, vinden we veel belangrijker.Wij zoeken in onze nieuwe tijger


Wij bieden aan onze nieuwe topper

Denk jij die tijger te zijn die wij zoeken en voldoe je aan alle genoemde eisen?
Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected]en wie weet ben jij onze nieuwe telefoontijger!
 
Acquisitie door uitzendbureaus, tussenpersonen etc wordt niet op prijs gesteld. Met andere woorden: bespaar je de moeite.
Verplicht solliciteren zonder dat je zin hebt om bij ons te komen werken? Bespaar je en ons de moeite, wij willen een tijger!