Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Het uurtarief bij Loodgieter

Duidelijkheid voorop!

Bij Loodgieter.nl zijn alle tarieven van te voren duidelijk; er zijn geen onverwachte kosten en verrassingen achteraf!
Er zijn voldoende marktpartijen die adverteren met een heel laag uurtarief, maar achteraf met alsnog hogere kosten en onnodige materiaalkosten komen. Bij loodgieter.nl krijgt u een eerlijk, duidelijk en scherp tarief.

Het eerste uur zal altijd in rekening worden gebracht. Immers, de loodgieter weet van te voren nooit hoe lang hij bezig is en wil graag uw klus goed afronden zonder haastwerk. Hij plant voor dat uur dan ook geen andere werkzaamheden.

Hoe gaan wij om met onze reistijd?

We rekenen €29,95 voorrijkosten. Op deze manier maakt het voor de klant niet uit of we 20 minuten onderweg zijn of een uur.

Scherpe tarieven

Waar er landelijk een adviesprijs wordt gerekend van een uurloon van €62,50 excl. BTW rekenen wij €59,95 excl de BTW. Deze scherpe tarieven zijn gebaseerd op adhoc werkzaamheden.
We houden doordeweeks rekening met spoedopdrachten in onze planning, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De meesten klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd.

Zonder daar extra toeslagen voor in rekening te brengen!

Dit maakt ons uniek in Nederland!

Bereikbaarheid

We zijn telefonisch zeer goed bereikbaar!

zondag
10:30 - 16:30
maandag
08:00 - 21:00
dinsdag
08:00 - 21:00
woensdag
08:00 - 21:00
donderdag
08:00 - 21:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
Een afspraak maken voor de volgende dag is heel makkelijk door het formulier in te vullen.
Geef duidelijk op de datum en tijdstip op of stuur ons een email naar [email protected]

U kunt ons ook per Whatsapp bereiken via 085-8770419 (klopt dat het geen mobiel is). U kunt hier een bericht heen sturen, bellen via Whatsapp is helaas niet mogelijk.

We houden rekening met spoedklussen in onze planning. En daardoor kunnen wij spoedklussen eenvoudig oppakken.

Kosten

Wat zijn dan de totale kosten? Dat is natuurlijk altijd lastig te zeggen wanneer wij niet ter plaatse zijn geweest. Voor de totale kosten kunt u het beste rekenen met het arbeidsloon. Dus €108,78 incl btw, eerste uur arbeid, voorrijkosten en btw. Mocht de klus langer dan een uur duren, dan kunt u rekenen met een tarief per kwartier. In dit geval bedraagt dat €18,14 per kwartier. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Avond- en weekendtarief

Bij Loodgieter.nl snappen wij dat mensen doordeweeks druk aan het werk zijn en dat overdag een loodgieter langs laten komen niet altijd een optie is. Daar onze hardwerkende loodgieters ook graag in de avond en het weekend vrij zijn begrijpen zij ook dat soms spoed spoed is. Zij willen daarom best uw klus uitvoeren, maar vaak wel tegen een ander tarief. Om echter geen wildgroei aan tarieven te hebben of om te voorkomen dat u voor onnodige financiële verrassingen komt te staan, hebben wij ook hiervoor vaste tarieven.Op doordeweekse dagen na 17.00 en op zaterdagen rekenen wij een toeslag van 50% bovenop het standaardtarief. Voor zondagen rekenen we 100% toeslag. We zijn dit verplicht te hanteren door onze CAO.

We hanteren de volgende toeslagen:

Doordeweeks en zaterdag rekenen we 50% toeslag. Deze zijn van toepassing voor de werktijden

  Tijden Voorrijkosten
Maandag t/m vrijdag 16:30-23:00 €29,95
Zaterdag 09:00-22:00 €29,95
Zondag - €29,95
Zondag rekenen we 100% toeslag. We zijn dit verplicht te hanteren door onze CAO.
Uiteraard zijn we wel gewoon bereikbaar voor advies, en het maken van een afspraak.
Als we buiten kantoor tijden langs komen, zullen we ten alle tijden een noodoplossing proberen te maken.
En vervolgens doordeweeks tegen het normale tarief alle werkzaamheden uit te voeren.

Materiaalkosten

Materiaalkosten zijn vooraf altijd moeilijk in te schatten. Telefonisch proberen wij van te voren toch een inschatting te maken zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wanneer na een bezoek van de loodgieter blijkt dat bepaalde zaken gerepareerd of vervangen moeten worden, worden de materiaalkosten doorberekend aan de klant. Denk hierbij aan leidingen, afvoer, dakbedekking, cv-onderdelen etc. Deze doorberekening van de materiaalkosten gaat echter altijd in overleg.
De wensen en het budget van de klant staan hierbij centraal. Op deze manier komen wij altijd tot een passende oplossing.

Verstoppingstarief

Als iets een huishouden kan ontregelen is het een verstopping van bijvoorbeeld afvoer, wc, riolering of gootsteen. Het is dan ook van belang dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt.
Via loodgieter.nl wordt uw verstopping vaak nog dezelfde dag verholpen.

Veelal zijn ontstoppingen een stuk complexer dan de reguliere loodgieterwerkzaamheden.
Hierdoor is naast specialistische kennis ook meer apparatuur nodig, waardoor de tarieven iets hoger liggen. Ook hier geldt: geen onverwachte kosten en verrassingen achteraf.

Tarieven verstoppingen (o.a. wc, gootsteen, afvoer)

Kosten voor een verstopping zijn €125,- dit is inclusief:
60 minuten arbeidsloon
Gebruik van professioneel ontstoppingsapparatuur
21% BTW
Voorrijkosten

99% van de verstopping zijn binnen dit uur ook opgelost. Mocht het in extreme gevallen langer duren dan een uur, dan betaalt u na het eerste uur €31,25 incl btw per kwartier. Zo weet u nog steeds altijd waar u aan toe bent!

Heeft u last van een rioolontstopping, dus waar uw afvoer overgaat in het riool, dan is er weer andere apparatuur nodig. Bij een verstopping van het (hoofd) riool met een diameter van 110 mm of groter zal er een toeslag van €30,00 extra worden berekend.

Offerte aanvraag

Wij kunnen u altijd van een passende offerte voorzien. Wij proberen zoveel mogelijk aan de hand van foto’s een prijs voor u te berekenen. Mocht het nodig zijn dat de loodgieter bij u moet langs komen kan het namelijk zijn dat hier kosten in rekening voor worden gebracht. Immers, de loodgieter besteed tijd aan de opname, komt voorrijden, werkt de offerte uit etc. Soms is het in overleg mogelijk dat dit kosteloos wordt gedaan. Dit proberen wij voor u te regelen bij onze loodgieters. Belt u daarom altijd met ons voor overleg.

Lekdectectie

Lekkage opsporen is een van onze vakgebieden. We doen dit in alle denkbare ruimten en materialen .Met moderne apparatuur is het mogelijk om de lekkage razendsnel op te sporen zonder breek- of hakwerk. Dit laatste is ook DE reden om een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Heeft u een lekkage en kunt u niet zien waar deze vandaan komt? De loodgieter vaak dan ook niet. Om te voorkomen dat de loodgieter tegels of koven of vloerdelen moet verwijderen wordt vaak een lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Zij kunnen precies vinden waar de lekkage zich bevindt en zorgen dat de loodgieter aan de hand van hun rapportage precies te werk kan gaan. Zo voorkomt u onnodige schade aan uw woning.

Wat kunt u verwachten?


   Professionele metingen
   Resultaten bespreken
   Volledige rapportage binnen 48 uur
   Thermografisch onderzoek
   Endoscopisch onderzoek
   Vochtmetingen

Tarieven

Lekdetectie € 366,-- excl. 21% BTW
( Incl. reistijd, max. 3 uur op locatie, rapportage en gebruik meetapp./traceergassen)