Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Over ons

Loodgieter.nl is sinds enkele jaren in eigendom van ondernemers Robert Schmidt (42) en Camiel Hack (49).
 
Daar waar Robert jarenlang ervaring heeft met (internet)marketing en klantcontact, heeft Camiel jarenlange ervaring met klantencontact in de installatiebranche opgedaan bij Feenstra.
Bij Feenstra kon Camiel zich onderscheiden met zijn klantgerichte manier van werken, denken en zorg dragen voor een soepele afwikkeling van werkzaamheden.
Hiervoor is Camiel zelf jarenlang erkend en gediplomeerd servicemonteur geweest. Het loodgietersvak kent dus weinig verrassingen voor hem.
 
Voordat Robert eigenaar werd van Loodgieter.nl was hij eigenaar van Tjingo.nl, een bedrijf dat zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van reizen van grote bekende reisorganisaties.
Tjingo won onder zijn leiding meerdere grote consumentenprijzen voor klantvriendelijkheid en beste reisorganisatie. Hiervoor had hij meer dan 10 jaar gewerkt voor hetzelfde Tjingo en Zoover (reisbeoordelingen) en Marysol vliegreizen.
 
Beide heren staan voor een eerlijk “no-nonsense”-aanpak en transparantie en dat is terug te zien in het huidige Loodgieter.nl.
7 dagen per week sturen zij een enthousiast team van medewerkers aan, die altijd voor u klaar staan om op een zo snel en klantvriendelijke wijze u te helpen met uw klus.
 

Missie

Loodgieter.nl wil de grootste aanbieder van loodgieters in Nederland zijn. Wij willen voor iedere loodgietersklus een betrouwbare, gediplomeerde/ gecertificeerde loodgieter sturen tegen een eerlijk en vooraf besproken tarief.
Persoonlijke telefonische hulp die alles vooraf verduidelijkt. Geen addertjes onder het gras, beunhazen of oplichters maar gewoon oer-Hollands eerlijk vakmanschap.


Visie

Loodgieter.nl opereert in de zeer bedrijvige en dynamische loodgietersbranche. Een branche waarin vaak spoed geboden is en die ook continu aan veranderingen onderhevig is.
Maar ook een branche waarin veel oplichters en beunhazen actief zijn. Loodgieter.nl wil hierin duidelijkheid bieden,door transparant, eerlijk en met het oog op de klant te werk te gaan.

Immers: eerlijkheid duurt het langst, dat hebben wij vroeger altijd meegekregen van onze ouders.

Dit willen wij bewerkstelligen door:

·         Eerlijke prijzen
·         Heldere en transparante werkwijze
·         Vooraf duidelijk telefonisch contact
·         Kwalitatief goede, gediplomeerde loodgieters
·         Hulp bieden tegen oplichters en beunhazen
·         Afspraak is afspraak

Kortom, bij Loodgieter.nl weet u met wie u te maken heeft en weet u dat u in goede handen bent!

 

Camiel Hack          Robert Schmidt
 

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot