Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Wij hebben Dhr. Marbus geholpen met

een klus in Egmond aan Zee

Gekomen op de afgesproken tijd! Reparatie meteen uitgevoerd,vriendelijk ,en dat ook nog voor een redelijke prijs. en dat in het weekend! Ik ben hierover zeer tevreden! Simon Marbus

Wij hebben Mevr. Ganesh geholpen met

een klus in Rotterdam

Deskundig, vriendelijk en snel te werk gegaan

Wij hebben Dhr. Alexander Noot geholpen met

een klus in Lith

Fijn werk afgeleverd. Hij was hier binnen een paar uur en heeft alles keurig in orde gemaakt voordat hij weer weg was. Ben super tevreden.

Wij hebben Mevr. Kooi geholpen met

een klus in Duiven

De loodgieter was er supersnel en zag ditect wat er aan de hand was (stadsverwarming). Daarop belde hij voor ons naar onze energiemaatschappij en wist die ook snel te mobiliseren? Heel fijn!

Wij hebben Dhr. R van Rijnsoever geholpen met

een klus in Oudenbosch

attendeerde me op andere punten die aandacht nodig hadden dat was zeer fijn, offerte laten maken en hem ook die opdracht gegeven.

Wij hebben Dhr. Gerard swenker geholpen met

een klus in Zoetermeer

Zeer professionele en sympathieke uitvoerder

Wij hebben Dhr. Paul van Emmerik geholpen met

een klus in Amsterdam

Met behulp van Camiel binnen twee uur een afspraak gemaakt voor de volgende dag met de loodgieter. Ondanks de complexiteit van de problemen (twee ondeugdelijke afvoerbuizen en zelfs een verschoven standleiding) was de zaak binnen enkele uren opgelost en dat voor uiterst schappelijke prijzen. Hulde!

Wij hebben Dhr. Caroline ‘t Hooft geholpen met

een klus in Voorburg

De loodgieters waren aardig en deskundig. De klus was snel geklaard. Graag maak ik weer gebruik van loodgieter.nl

Wij hebben Dhr. Brandenburg geholpen met

een klus in Assendelft

Wij zijn meer dan tevreden over de uitgebreide werkzaamheden die zijn verricht door Jonathan en Harm. We zaten met een waterlekkage en een gaslek. Allereerst werd gezorgd dat wij in de tussentijd wel water konden gebruiken in ons woonhuis. De volgende dag werden de werkzaamheden verricht die nodig waren. De communicatie in het gehele proces is zeer goed, deskundig en duidelijk verlopen. Beiden verstaan hun vak. Ondanks de serieuze klus was er ook nog ruimte voor een gezellige humor. Ook heel...

Wij hebben Dhr. Zwijnenburg geholpen met

een klus in Haarlem

Bijzonder snel en vakkundig geholpen. Dank aan het hele team en in het bijzonder Otman! Communicatief sterk en deskundig. Niks op aan te merken.

Wij hebben Mevr. Maureen Meeusen geholpen met

een klus in Blokker

Gelijk dezelfde dag nog geholpen, nadat we door een ander bedrijf in de steek waren gelaten. Top!

Wij hebben Dhr. W. Depsima geholpen met

een klus in Almere

TOP!!!! Geen woorden voor, eindelijk waar je op kan vertrouwen en niet belazerd wordt. Er wordt gericht gezocht naar de juiste loodgieter en je kan foto's en film sturen zodat je beter geholpen kan worden. Namens Meneer Detsima en mij Wendie Ros bedankt voor de goede service.

Wij hebben Mevr. Van den Brink geholpen met

een klus in Zaandam

Fijn dat er zo snel een nieuwe set voor ons inbouw toilet kon worden geïnstalleerd. Loodgieter (Allain van Montfoort) kwam binnen de afgesproken tijd. Vriendelijke vent die ons goed heeft geholpen; aanrader.

Wij hebben Mevr. Van Gemert geholpen met

een klus in Rotterdam

Geweldig geholpen, zeer tevreden!

Wij hebben Dhr. Rein van den Boorn geholpen met

een klus in Eindhoven

Topteam van professionele loodgieters. Denken mee en komen met prima oplossingen. Deskundig, vakbekwaam, met oog voor veiligheid en ook nog eens prettig in de omgang!

Wij hebben Mevr. van de Zee geholpen met

een klus in Lelystad

Wij zijn keurig en snel geholpen door de loodgieter, met goede uitleg over het probleem van de lekkage. Die heel deskundig een nieuwe kraan heeft aanbevolen, gehaald en geplaatst. Een heel goede prijs en kwaliteit. Wij zijn heel tevreden en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen in onze kennissen kring.

Wij hebben Dhr. Kisters geholpen met

een klus in Heerlen

Perfect! Na mijn telefoontje kreeg ik meteen een whatsappbericht om foto's op te sturen, binnen 5 minuten bericht dat de loodgieter eraan zou komen. De loodgieter was er binnen het uur en had mijn lekkage ook in een uur verholpen. Een echte vakman die eer aan zijn werk heeft!

Wij hebben Mevr. Willy Arends geholpen met

een klus in Groningen

Helaas is mijn keuken zó oud dat de oude kraan compleet was vast geroest. Doordat ik niet het geschikte gereedschap heb lukte het niet de klus af te maken en had hulp nodig. Ik had al verschillende loodgieters gebeld maar niemand had tijd. Bij Loodgieter.nl kwam er iemand binnen een half uur: geweldig!

Wij hebben Dhr. Marcel Hoeppner geholpen met

een klus in Rotterdam

Ik had een ontstopping in de keuken nodig plus er was een mini lekkage. Gino van GJJ Riooltechniek heeft een super job gedaan en ook toen ff iets moeilijker was, vond hij een oplossing. En alles binnen de afgesproken vastprijs. Bedankt!

Wij hebben Dhr. Eric Niesten geholpen met

een klus in Deursen-Dennenburg

Helemaal perfect zo. Dank daarvoor!

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot