Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085-8770419 Nu bereikbaar!
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Ontstopping van afvoeren

Een verstopping van een afvoer is ontzettend hinderlijk. Bij een ernstige verstopping kan dit zelfs hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Want hoe kun je nog fatsoenlijk van je toilet gebruikmaken als deze niet goed of helemaal niet doorspoelt? Bij een verstopping in de keuken is het lastig om gebruik te kunnen maken van het water of je kunt geen afwas meer doen. Ontstopping van de afvoer is dan noodzakelijk. Als ontstopping door jezelf niet meer lukt, dan moet je voor ontstopping een loodgieter inschakelen.


Voor een vaste prijs van uw verstopping af!

Wat transparant en helder is, is dat u bij Loodgieter.nl uw verstopping laat verhelpen voor een vast bedrag!!
Wij rekenen € 155,00 voor het verhelpen van een verstopping. Dat is inclusief het gebruik van materiaal, voorrijkosten, BTW en ongeacht of nu  5 minuten of x uur werk is. Wel zo makkelijk!
Er zijn dus geen verrassingen in deze prijs. Dus geen meters of veren of andere trucage (zie ook https://www.loodgieter.nl/opgelicht).

Hieronder vallen overigens geen gebroken of niet functionerende materialen, daar kunnen wij natuurlijk niets aan doen. Tevens krijgt u van ons ook recht op 8 weken garantie! Voor meer informatie kijkt u op https://www.loodgieter.nl/tarieven onder het kopje "verstoppingstarief".
 

Ontstopping van het toilet

De meest hinderlijke verstopping is die in de afvoer van de wc. Wanneer doorspoelen niet meer gaat of de wc stroomt zelfs over, dan moet er zo snel mogelijk een ontstopping van de de toiletafvoer plaatsvinden. Zelf kun je al veel doen om een verstopping te voorkomen. Spoel daarvoor geen zaken door die niet in het riool horen. Denk daarbij aan vochtige toiletdoekjes die momenteel heel populair zijn, maar ook maandverband of voedselresten horen niet door de wc gespoeld te worden. Uiteraard moet je ook niet teveel toiletpapier gebruiken, wat ook voor een verstopping kan zorgen. Wanneer je het toilet niet zelf meer ontstopt krijgt met een ontstopper of chemische middelen, schakel dan de loodgieter in voor ontstopping. De loodgieter kan met een veer of ander gereedschap gemakkelijk de toiletafvoer ontstoppen, zodat de wc weer goed zal doorlopen.


Ontstopping van de gootsteen

De gootsteen in de keuken is altijd een risico voor verstopping. Deze wordt veel gebruikt tijdens het koken en misschien voor de afwas als u geen vaatwasser heeft. Hierbij worden er dikwijls etensresten en vet door de gootsteenafvoer gespoeld. Deze resten kunnen voor een verstopping zorgen. Wanneer de verstopping niet zo diep zit, dan kun je zelf nog het nodige proberen. De gootsteenafvoer zit namelijk verbonden aan een sifon. Hier kan gemakkelijk een verstopping in ontstaan. Wanneer je last hebt van een verstopping kun je proberen of je de sifon kun loshalen. Zo kun je de sifon goed schoonmaken en een verstopping verwijderen. Wanneer een verstopping niet in de sifon zit, dan zit de verstopping verder in de gootsteenafvoer. In dat geval schakel je het beste de loodgieter in voor ontstopping. Met professioneel gereedschap zal de loodgieter je gootsteen in een mum van tijd ontstoppen en kun jij weer volop van je keuken genieten.


Ontstopping van de dakgoot

Een degelijke hemelwaterafvoer is zeer belangrijk voor een woning. De hemelwaterafvoer bestaat uit een dakgoot en regenpijp die de grond ingaat of uitkomt in een regenton. Zonder een goede hemelwaterafvoer zal het water ongereguleerd van het dak afstromen. Hierdoor is er een kans dat regenwater onder de dakbedekking komt of muren aantast. Hierdoor krijg je last van een daklekkage of andere vochtproblemen. Het is daarom belangrijk om enkele malen per jaar de dakgoot te te controleren en vrij te maken van bladeren en ander vuil. Zo krijgt het water alle ruimte om goed via de regenpijp te worden afgevoerd. De goot zelf is zelf nog gemakkelijk schoon te houden, maar er kan ook een verstopping in de regenpijp zitten waar je niet bij kunt. Schakel hiervoor de loodgieter in voor een het creëren van een vrije doorgang voor hemelwater. De loodgieter kun je ook inschakelen als je dakgoten goed aan de woning gemonteerd moeten worden.


Het riool ontstoppen

Wanneer het riool verstopt zit, dan kun je op diverse plekken in je woning last krijgen van deze verstopping. Het is daarom belangrijk dat je hier snel een loodgieter bijhaalt. De loodgieter is namelijk in staat om met een camera het riool te inspecteren. Zo kan hij de exacte locatie lokaliseren en de oorzaak vaststellen. Een verstopping kan namelijk ook veroorzaakt zijn door een beschadiging. Dit kan bijvoorbeeld door een verzakking, graafwerkzaamheden of een wortel van een boom die door het rioolstelsel groeit. Een loodgietersbedrijf heeft alle middelen om een verstopte riolering te ontstoppen en een eventuele beschadiging te repareren.

Loodgieter Verstopping
Loodgieter Verstopping

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot