Snel een Loodgieter nodig in Amsterdam? Bel ons! 020-737 1985


Loodgieter Amsterdam

Woon je in Amsterdam? Dan is de kans groot dat je in één van de vele oudere woningen in Amsterdam woont. Risico's van oude leidingen die lekkage kunnen veroorzaken liggen dan op de loer. In dergelijke gevallen is het handig als je een goedkope loodgieter Amsterdam in de buurt hebt die snel ter plaats kan zijn om het probleem te verhelpen. Overigens geldt dit voor alle loodgieterswerkzaamheden waarvoor je een loodgieter nodig hebt, zoals een verstopping in de afvoerleiding, vervangen van je cv ketel of de installatie van sanitair. Neem daarom contact met ons op. Naast onze goedkope loodgieter Amsterdam, bieden wij talloze diensten aan waar je een loodgieter voor moet inschakelen. Onze belangrijkste diensten:

Vervangen van leidingen
Woont je in een huis waar nog oude loden waterleidingen aanwezig zijn? Het is verstandig om deze leidingen dan te laten vervangen. Deze leidingen werden tot de jaren 70 nog in woonhuizen aangebracht, want het was sterk materiaal, waterdicht en buigzaam. Tegenwoordig weten we dat loden waterleidingen helemaal niet zo goed zijn voor de gezondheid. Er is een risico dat je teveel lood binnenkrijgt, vooral al je langdurig water via deze waterleidingen drinkt. Vooral voor jongere kinderen kan een teveel aan lood schadelijk zijn. Schakel hiervoor een Amsterdam loodgieter in die de loden leidingen kan vervangen door veilige koperen leidingen. 

Lekkage
Je kunt op diverse wijzes met een lekkage te maken krijgen. Lekkage kan ontstaan aan de waterleidingen, maar ook aan sanitair, zoals kranen. Een lekkage kan ook aan het dak ontstaan. Dit kan door dakbedekking dat versleten is, maar dikwijls ontstaat een daklekkage door problemen met dakgoten die zijn verouderd, verstopt of verkeerd aangesloten. Ook voor al je lekkages kun je een Amsterdam loodgieter inschakelen. Een lekkage in een leiding, of het nu een waterleiding of radiatorleiding is, kan lastig zijn om op te sporen. Een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages in leidingen. Een lekkage aan kranen of sanitair hoeft nog niet te betekenen dat je het direct moet vervangen. In veel gevallen kan een loodgieter je kraan of sanitair nog repareren. Als reparatie niet mogelijk is, dan zal de loodgieter vakkundig nieuwe kranen of sanitair kunnen aansluiten. Bij een lekkage aan het dak kun je gebruikmaken onze tussenkopje service voor diverse dakwerken. Bijvoorbeeld voor dakgoot reparatie of voor reparatie en plaatsing van lood- en zinkwerk. 

Centrale verwarming
De meeste woningen worden verwarmd en van warm water voorzien door middel van centrale verwarming. Het hart van de centrale verwarming is de cv-ketel. Van hieruit lopen alle leidingen naar de radiatoren, waterleidingen en eventueel vloerverwarming. Maar een cv-ketel heeft een levensduur van ongeveer 15 jaar. Als jouw Amsterdamse cv-ketel de levensduur inmiddels heeft overschreden, moet je nadenken over vervangen van de cv-ketel. Neem hiervoor contact op met een Amsterdamse loodgieter, die je kan voorlichten over welke cv-ketel je het beste kunt installeren of afhankelijk van je budget, eventueel een zuinig en milieuvriendelijk alternatief, zoals een warmtepomp. Kies voor installatie van je nieuwe cv ketel voor de beste loodgieter Amsterdam. Je bent zo gegarandeerd van een correcte aansluiting en een cv ketel waarmee je het hoogste rendement kunt behalen. Om de levensduur van je cv-ketel te garanderen, laat de loodgieter ook jaarlijks langskomen voor onderhoud of reparatie als er onderdelen stuk of versleten zijn.

Verstoppingen
Een verstopping in de afvoerleidingen van het toilet, de gootsteen of douche en bad is zeer hinderlijk. Maak bij een verstopping geen gebruik van chemische verstoppingsmiddelen. Dit kan de afvoer beschadigen. Maak daarom gebruik van ons verstoppingstarief. Voor een vast tarief van € 99,- zorgen wij dat je leidingen ontstopt worden met behulp van professionele apparatuur. In het tarief is een half uur arbeidsuren en de voorrijkosten opgenomen. In de meeste gevallen lukt het ook om binnen een half uur de leiding te ontstoppen.

Loodgieter Amsterdam tarieven

Heb je een loodgieter nodig? Vertrouw dan op de beste Loodgieter.nl. Onze loodgieter Amsterdam tarieven zijn zeer transparant en helder. Onze tarieven worden vooraf bekend gemaakt. Je komt daarom niet voor verrassingen te staan en je kunt dan rekening houden met je budget. Onze transparantie geldt ook als je met spoed onze hulp nodig hebt. Schroom daarom niet om het invulformulier op de website in te vullen en je probleem te omschrijven. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat je probleem snel en vakkundig wordt verholpen.Loodgieter.nl werkt in Amsterdam met een team van ervaren en erkende loodgieters. 

Voor de 801.542 inwoners uit Amsterdam verzorgen wij graag de centrale verwarming, sanitair, badkamers, daken, gasleidingen, waterleidingen, zinkwerk en verstoppingen. 

In drukke tijden helpen onze collega's uit de buurt van Amsterdam, denk hierbij aan Amstelveen en Diemen.

Loodgieter Amsterdam nodig? Vul het formulier in en ontvang direct een prijsopgave

Doordat we zo goed samenwerken kunnen we altijd snel schakelen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, details en een scherp tarief! Bel: 020-7371985

Of vul het formulier in.

Spoed? 24/7, ook in het weekend

Spoed klussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.
Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoed klus?
Bel ons! 020-737 1985 of vul het aanvraagformulier bovenaan de pagina in. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters.
Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.

Er zijn 610 beoordelingen voor Loodgieter.nl Amsterdam

Totaal 4.4/5 4.4/5 Klantvriendelijkheid 4.7/5 4.7
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 4 / 5 4    

gasslang vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Rubbergasslang vervangen voor een RVS gasslang

keukenkraan zit los 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Keukenkraan zit los, moet vastgezet worden.

lekkage inbouw kraan in de muur 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Zeer tevreden over de loodgieter. Bij aankomst bleek dat mijn leidingen doorgeroest waren en Mo is de hele dag bezig geweest om het probleem voor mij op te lossen. Kwaliteit, snelheid en vakmanschap.

radiatoren plaatsen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Plaatsing 3 radiatoren (Thermrad Super 8); bestaande radiatoren zijn verwijderd, zij aansluiting voor aan en afvoer zijn nog aanwezig. Plaatsing bij voorkeur a.s. vrijdag / zaterdag

wcpot monteren 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Wc pot zit los omdat een schroef is afgebroken. Graag opnieuw vastzetten!

vaatwasser installeren 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Vrijstaande wasmachine gekocht, deze moet aangesloten worden. Afhankelijk van de mogelijkheden zal er 1 of 2 keukenkastjes tussen zitten

vaatwasser aan en afvoer aanpassen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Zeer tevreden👌👍😊

fonteinkraan plaatsen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Ik ben heel tevreden, de loodgieter heeft al zijn vindingrijkheid ingezet om de kraan zonder een essentieel onderdeel toch te plaatsen. Dit om te voorkomen dat ik nog eens voorrijkosten moest gaan betalen.

gaslekkage geconstateerd 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Ja super gezellige man!en deskundig

gaskachel valt uit 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Amsterdam

gaskachel pelgrim (zie foto) gaat regelmatig vanzelf uit; kan pas weer aan als die voldoende is afgekoeld; kan ook niet in 1 keer hoger worden gezet en slaat pas aan boven stand 4

gaskachel niet branden 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

gaskachel wil niet meer aan

geiser onderhoud 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Onderhoud nodig voor Bosch keukengeiser . Bij lang douchen ging mijn melder voor koolmonoxide af.

Verwijderen radiator 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Als er onverhoopt weer wat is dan hoeven we niet lang te zoeken!!!

thermostaatkraan vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Prima werk geleverd, klantgericht!

vloerverwarming pomp defect 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Amsterdam

pomp van vloerverwarming vervangen

thermostaatkraan vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Mijn thermostaat is niet meer te stellen blijft heet.Het gaat om een thermostaat van Grohe.

gaskachel valt uit 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Amsterdam

faber gaskachel slaat steeds uit, tevens schoonmaken

gashaard valt uit 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Amsterdam

DRU Gashaard waarschijnlijk Thermokoppeling defect.Gaskachel valt af en toe uit. Waakvlam brandt, valt uit wanneer je de ontsteking loslaat

stortbak vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Beste heer/mevrouw,Bedankt voor uw bericht.Zoals telefonisch vermeld is de stortbak die u heeft niet gangbaar.Het alternatief wat wij u kunnen aanbieden heeft de volgende afmetingen;Breed 510Diepte 128hoogte 401Deze is dus ongeveer 10 cm breder en hoger, tevens is hij 5cm minder diep.De stortbak...

4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Amsterdam

Lekkage in garage, bij hemelwaterafvoer (afvoerpijp aansluiting) Lekkage is door het dak. Garage op Keverberg 28 1082BE

water afvoer 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

water afvoer wastafel verstopt in badkamer

reparatie kachel 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Amsterdam

Monteur was zeer beleefd en heeft verstand van zijn vak!

4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Amsterdam

In het weekend binnen 2 uur geholpen

lekkage vervangen 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Amsterdam

**kraan inclusief montage kost €176.65** Water in de douche gaat steeds van koud naar warm. Ik had julie even gebeld en waarschijnlijk moet er een mengkraan geïnstalleerd worden (aangezien het probleem zich alleen bij deze kraan afspeelt).

Nest thermostaat leveren 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Amsterdam

Nest thermostaat leveren + plaatsen