Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 020-7371985

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter Amsterdam
Loodgieter Amsterdam
Loodgieter Amsterdam

Maak een afspraak met uw loodgieter uit Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat loodgietersproblemen nooit op een goed moment komen. Daarom bieden wij een spoedservice die 24/7 beschikbaar is voor noodgevallen.

Onze ervaren loodgieters hebben alle benodigde vaardigheden en expertise om alle soorten loodgietersproblemen op te lossen, van verstoppingen tot lekkages en alles daartussenin. Of u nu een CV-probleem heeft of een verstopping in uw afvoer, wij staan voor u klaar.
 

Plumber Amsterdam Call Now: 020 737 19 85


Onze spoedservice is ontworpen om snel ter plaatse te zijn en eventuele problemen snel op te lossen, zodat u weer verder kunt met uw dagelijkse routine. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te werken. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam, dan zijn wij de juiste keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag met al uw loodgietersproblemen.
 

Vervangen van leidingen


Woon je in een huis met oude loden waterleidingen? Het is verstandig om deze leidingen te laten vervangen, omdat ze niet goed zijn voor de gezondheid. Oude loden waterleidingen werden tot de jaren 70 gebruikt vanwege hun sterke, waterdichte en buigzame eigenschappen. Tegenwoordig weten we echter dat er een risico bestaat dat je teveel lood binnenkrijgt als je langdurig water uit deze leidingen drinkt. Met name jonge kinderen kunnen schade ondervinden van teveel lood in hun lichaam.

Loodgieter.nl vervangt uw loden waterleidingenAls je oude loden waterleidingen hebt, schakel dan de Amsterdamse loodgieter van loodgieter.nl in om ze te vervangen door veiligere koperen of kunststof leidingen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten leidingen, inclusief gasleidingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en professionele service.

 lekkage-Amsterdam

Lekkage


Je kunt op verschillende manieren te maken krijgen met lekkages. Dit kan gebeuren aan de waterleidingen, maar ook aan het sanitair, zoals kranen of de gootsteen, of aan het dak. Lekkages aan het dak kunnen ontstaan doordat de dakbedekking versleten is, maar vaak is het probleem te vinden bij de dakgoten, die verouderd, verstopt of verkeerd aangesloten zijn. In Amsterdam kun je voor al deze lekkages een loodgieter inschakelen. Het opsporen van een lekkage aan een leiding, of het nu gaat om een waterleiding of een radiatorleiding, kan lastig zijn.

Als je te maken krijgt met lekkages aan kranen of sanitair, hoef je deze niet altijd direct te vervangen. In veel gevallen kan een loodgieter de kraan of het sanitair nog repareren. Als reparatie niet mogelijk is, dan zal de loodgieter deskundig nieuwe kranen of sanitair kunnen aansluiten. Bij lekkages aan het dak kun je gebruikmaken van onze service voor diverse dakwerken, zoals dakgootreparatie of reparatie en plaatsing van lood- en zinkwerk.

 

Opsporen en repareren van lekkages


Een lekkage kan snel voor veel schade zorgen aan je huis of gebouw. Het is daarom belangrijk om meteen actie te ondernemen als dit gebeurt. Als je niet zeker weet of er een lekkage is, kun je het best een expert laten controleren. Soms kun je de schade van een lekkage niet direct zien. Bijvoorbeeld als er een leiding in de muur is gebroken. Dan ontstaan er pas na een tijdje vochtplekken op de muur.

Bij de Loodgieter in Amsterdam hebben we een infrarood warmtecamera om beginnende lekkages op te sporen. Met onze apparatuur kunnen we snel de bron van elke lekkage vinden en gericht verhelpen.Wil je dat Loodgietersbedrijf Amsterdam een lekdetectie voor je uitvoert? Neem dan contact met ons op via 020 737 19 85.

Gaslek ?


Een gaslek kan erg gevaarlijk zijn omdat het kan leiden tot een explosie. Als je een sterke gasgeur in huis ruikt, moet je meteen actie ondernemen. Het eerste wat je moet doen bij een gaslek is de gaskraan dichtdraaien. Daarna moet je ramen en deuren openen en geen elektrische apparaten of lampen gebruiken, omdat de vonk van deze apparaten een explosie kan veroorzaken.

Laat ervaren vakmensen uw gaslek repareren

Het is erg gevaarlijk om zelf te proberen een gasleiding te repareren. Dit werk vereist specialistische kennis en ervaring en is daarom het beste over te laten aan een ervaren loodgieter. Voor je eigen veiligheid raden we aan om altijd een loodgieter in te schakelen voor het installeren, verplaatsen of afsluiten van een gasleiding. Loodgieter Amsterdam staat voor je klaar en je kunt een afspraak maken via 020 737 19 85.

Gasleiding afdoppen

In Nederland komen er steeds meer huizen die gebruik maken van duurzame energie. Het doel is om in 2050 geen aardgas meer te gebruiken voor het koken en verwarmen van huizen. Om dit te bereiken moeten er veel gasleidingen worden afgesloten.

Als je jouw gasleiding wilt afsluiten, dan kunnen wij je helpen. Ook als je een gasleiding moet verplaatsen, bijvoorbeeld omdat je je keuken gaat renoveren en het fornuis op een andere plek wilt hebben, kunnen wij je helpen. Het is namelijk niet verstandig om zelf een gasfornuis aan te sluiten, omdat het belangrijk is om de gasleiding veilig aan te sluiten om explosiegevaar te voorkomen.

Wil je graag onze hulp inschakelen voor het afsluiten van je gasleiding? Neem dan gerust contact met ons op via 020 737 19 85 om een afspraak te maken.

Gasleidingen onderhouden


Om problemen met gasleidingen te voorkomen, is het belangrijk om ze regelmatig te laten keuren. Tijdens zo'n keuring controleert een expert alle apparaten die gas gebruiken, zoals de cv-ketel, het fornuis en de gaskachel. Daarbij wordt gekeken naar de aansluitingen en de leidingen zelf.

Door deze controle worden onderdelen die versleten of verouderd zijn op tijd vervangen, zodat er geen gaslek kan ontstaan. Zo kun je er zeker van zijn dat je gasleidingen goed zijn aangesloten en veilig zijn om te gebruiken.

Wil je ook een onderhoudsbeurt en controle van je gasleidingen? Maak dan een afspraak met een van onze loodgieters via 020 737 19 85.

Aansluiten van verwarming


Als je op zoek bent naar hulp bij het aansluiten van je verwarming in Amsterdam, dan kan loodgieter.nl je daarbij helpen. Er zijn verschillende manieren om je huis te verwarmen, zoals een gaskachel, cv-ketel, warmtepomp, blokverwarming of stadsverwarming.

In Nederland worden de meeste huizen verwarmd door middel van een cv-ketel of een warmtepomp. Een warmtepomp maakt gebruik van energie uit de buitenlucht, ventilatielucht of grondwater. Hierdoor wordt de energie efficiënt omgezet in bruikbare warmte, wat het steeds populairder maakt als duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de cv-ketel.

Ongeacht het type verwarming dat je hebt, een loodgieter met veel ervaring kan je helpen. Als je geïnteresseerd bent in het installeren van een nieuwe verwarming, aarzel dan niet om te bellen naar 020 737 19 85 om de mogelijkheden te bespreken.

 


Daklekkage Amsterdam


Heb jij last van water dat uit jouw dak komt of gele vlekken en kringen op de muur? Dan begrijpen wij dat dit een vervelend en ingewikkeld probleem is. Een daklekkage komt altijd op een ongelegen moment en kan je overvallen en laten schrikken. Maar maak je geen zorgen, wij willen graag helpen! Onze loodgieters bij Loodgieter Amsterdam hebben al 20 jaar ervaring met het oplossen van daklekkages. Soms kunnen we door het bekijken van foto's en het aanhoren van het probleem al inschatten waar het lek zit, waardoor we vrijwel direct weten hoe we de lekkage effectief kunnen oplossen.

Direct actie ondernemen bij lek dak

Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen bij een daklekkage. Als het probleem niet spoedig wordt opgelost, kan het water de constructie van het dak aantasten, met instortingsgevaar als gevolg. Ook ontstaat er vaak schimmelvorming wat slecht is voor de gezondheid. Wij bij Loodgieter Amsterdam helpen je graag bij het dichten van de lekkage. Maak een afspraak via 020 737 19 85 en wij komen zo snel mogelijk naar je toe om de situatie te onderzoeken en het probleem in de meeste gevallen direct op te lossen.

 


loodgieterlogo

Verstoppingen


Een verstopping in de afvoerleidingen van het toilet, gootsteen, douche of bad is erg vervelend. Gebruik bij een verstopping geen chemische verstoppingsmiddelen, omdat dit de afvoer kan beschadigen. Maak daarom gebruik van onze verstoppingsservice, waarbij we professionele apparatuur gebruiken om je leidingen te ontstoppen voor een vast tarief.

Dit tarief is inclusief arbeidsloon, BTW en voorrijkosten. Meestal kunnen we binnen een uur de leiding ontstoppen, maar als er meer tijd nodig is, hoef je je geen zorgen te maken, want dit is allemaal inbegrepen in het vaste tarief. Bovendien heb je recht op 8 weken garantie op de ontstopte leiding of afvoer.

 


verstopping-Amsterdam

Riool laten ontstoppen Amsterdam


Verstoppingen kunnen erg vervelend zijn. Ze komen in verschillende vormen en maten voor, waardoor het oplossen ervan geen gemakkelijke taak is.

Gelukkig kun je bij Loodgieter Amsterdam terecht voor het ontstoppen van alles wat op het riool is aangesloten, zoals verstoppingen in de wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwaterafvoer en stortbak. Daarnaast bieden ze hulp bij klussen zoals leidingbreuken, verzakkingen in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld je kelder.

De monteurs van Loodgieter Amsterdam hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis om riolen, afvoeren en toiletten te ontstoppen. Bovendien hebben ze de nieuwste apparatuur waarmee ze elke verstopping kunnen verhelpen.


WC verstopt Amsterdam


Heb jij last van een verstopt toilet of komt het water niet meer weg bij het doorspoelen? Dat is erg vervelend, vooral als je maar één toilet hebt. Je wilt natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. 

Als het water niet of nauwelijks meer wegstroomt, is het niet slim om nog gebruik te maken van het toilet. Anders kan het toilet volledig verstopt raken. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op.

Als er een kleine blokkade is van bijvoorbeeld toiletpapier, dan kun je zelf proberen om de wc te ontstoppen. Maar bij een hardnekkige verstopping moet de wc meestal worden gedemonteerd. Dit is lastig voor de meeste mensen, maar onze loodgieters hebben hier veel ervaring mee en helpen je graag.

Wil je ons loodgietersbedrijf in Amsterdam inschakelen voor het ontstoppen van jouw wc? Bel dan gerust voor een afspraak naar 020 737 19 85. We komen zo snel mogelijk naar je toe, zodat je weer normaal gebruik kunt maken van het toilet.

Centrale verwarming


De meeste huizen worden verwarmd en voorzien van warm water door middel van centrale verwarming. Dit systeem wordt aangedreven door een cv-ketel, die fungeert als het hart van de installatie. Vanuit de cv-ketel lopen leidingen naar radiatoren, waterleidingen en soms zelfs naar vloerverwarming.

Een cv-ketel heeft doorgaans een levensduur van ongeveer 15 jaar. Als jouw Amsterdamse cv-ketel deze leeftijd heeft overschreden, is het verstandig om na te denken over vervanging. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met een loodgieter uit Amsterdam. Die kan je adviseren over welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past, of over alternatieven zoals een warmtepomp, afhankelijk van je budget.

Als je een nieuwe cv-ketel laat installeren, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare loodgieter in Amsterdam. Zo ben je verzekerd van een correcte aansluiting en kun je het hoogste rendement behalen. Om de levensduur van je cv-ketel te verlengen, is het verstandig om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door de loodgieter. Zo kunnen eventuele defecte onderdelen tijdig worden vervangen.

 

Lekdetectie in Amsterdam

Bij Loodgieter.nl begrijpen we het belang van snelle en efficiënte lekdetectie in Amsterdam, een stad met een rijke historie en unieke bouwkundige uitdagingen. Waterlekken kunnen ernstige schade veroorzaken aan uw woning of bedrijfspand, vooral in een omgeving met veel historische gebouwen en dichte bebouwing. Via loodgieter.nl regelt u het beste lekdetectiebedrijf van Amsterdam en omstreken!

Onze technieken voor lekdetectie in Amsterdam omvatten het gebruik van ultramoderne apparatuur zoals akoestische detectors, thermografische camera's en druktesten. Deze niet-invasieve methodes stellen ons in staat om lekken nauwkeurig te lokaliseren zonder schade toe te brengen aan de structuur van uw pand. Akoestische detectie helpt ons het geluid van lekkend water op te vangen, zelfs door dikke muren heen. Thermografische camera's sporen temperatuurverschillen op die duiden op de aanwezigheid van een lek, terwijl druktesten ons in staat stellen om de integriteit van waterleidingen te controleren.

Ons team van deskundige loodgieters in Amsterdam is getraind om snel en effectief te handelen, om zo verdere schade en kostbare reparaties te voorkomen. Met Loodgieter.nl kiest u voor een professionele service die gebruikmaakt van de laatste technologieën in lekdetectie, gecombineerd met een diepgaande kennis van de Amsterdamse infrastructuur.

 

Loodgieter.nl, het toonaangevende loodgietersbedrijf en installatiebedrijf Amsterdam

Wij zijn trots op onze reputatie als dé specialisten in de branche, met een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan al uw loodgieters- en installatiebehoeften in Amsterdam en omgeving te voldoen. Ons team van deskundige technici is uitgerust met de kennis, vaardigheden en het gereedschap om elk project, groot of klein, met precisie en professionaliteit aan te pakken.

Bij Loodgietersbedrijf en installatiebedrijf Amsterdam begrijpen we de complexiteit en uitdagingen die komen kijken bij het onderhoud van de unieke infrastructuur van Amsterdam. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, een complexe installatie of dringende lekdetectie, ons team staat klaar om u een oplossing op maat te bieden. Wij geloven in een proactieve benadering en gebruiken de laatste technologieën om ervoor te zorgen dat uw systemen efficiënt en betrouwbaar functioneren.

Onze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, installatie en reparatie van sanitair, verwarmingssystemen, waterleidingen en gasleidingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het oplossen van urgente problemen zoals verstoppingen en lekkages, waardoor we de go-to partner zijn voor zowel huishoudelijke als commerciële klanten in Amsterdam.

Kiezen voor Loodgieter.nl betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Laat Loodgietersbedrijf en installatiebedrijf Amsterdam uw partner zijn in het onderhouden, repareren en upgraden van uw loodgietersinfrastructuur.

 

Spoedklussen en de meldkamer


Soms moet u snel handelen bij spoedklussen, zoals bijvoorbeeld een verstopt toilet of een kapotte cv-ketel in de winter. Het is dan van belang om snel een vakman te vinden die deze klussen kan uitvoeren. U kunt hiervoor contact opnemen met de meldkamer van uw gemeente. Deze kan u doorverwijzen naar een betrouwbare vakman die snel ter plaatse kan zijn.

 

Privacy en installatiewerkzaamheden


Privacy is een belangrijk onderwerp als het gaat om installatiewerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden moet de vakman vaak toegang hebben tot uw huis en uw persoonlijke gegevens, zoals uw adres en uw contactgegevens. Loodgieter.nl respecteert uw privacy en u kunt ons met uw gegevens vertrouwen.

 

Loodgieter-Amsterdam-Vlag

Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Amsterdam Gasleiding afdoppen
Loodgieter Amsterdam Stortbak blijft doorlopen
Loodgieter Amsterdam Lekkage wasbak
Loodgieter Amsterdam Lekkage toevoerleiding wastafelkraan
Loodgieter Amsterdam Lekkage van de thermostaatkraan van de douche.
Loodgieter Amsterdam CV ketel vervangen
Loodgieter Amsterdam Lekkage in het plafond van de badkamer.
Loodgieter Amsterdam Wastafel sifon vervangen

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot