Snel een Loodgieter nodig in Amsterdam? Bel ons! 020-737 1985


Loodgieter Amsterdam

Woon je in Amsterdam? Dan is de kans groot dat je in één van de vele oudere woningen in Amsterdam woont. Risico's van oude leidingen die lekkage kunnen veroorzaken liggen dan op de loer. In dergelijke gevallen is het handig als je een goedkope loodgieter uit Amsterdam in de buurt hebt die snel ter plaatse kan zijn om het probleem te verhelpen. Overigens geldt dit voor alle loodgieterswerkzaamheden waarvoor je een loodgietersbedrijf Amsterdam nodig hebt, zoals een verstopping in de afvoerleiding, vervangen van cv ketels of de installatie van sanitair. Neem daarom contact met ons op. Naast onze goedkope loodgieter Amsterdam, bieden wij talloze diensten aan waar je een loodgieter voor moet inschakelen. Onze belangrijkste diensten:

Vervangen van leidingen

Woon je in een huis waar nog oude loden waterleidingen aanwezig zijn? Het is verstandig om deze leidingen dan te laten vervangen. Deze leidingen werden tot de jaren 70 nog in woonhuizen aangebracht, want het was sterk materiaal, waterdicht en buigzaam. Tegenwoordig weten we dat loden waterleidingen helemaal niet zo goed zijn voor de gezondheid. Er is een risico dat je teveel lood binnenkrijgt, vooral als je langdurig water via deze waterleidingen drinkt. Vooral voor jongere kinderen kan een teveel aan lood schadelijk zijn. Schakel hiervoor een Amsterdam loodgieter in die de loden leidingen kan vervangen door veilige koperen leidingen. Of het nu gaat om waterleidingen, gasleidingen, koperen leidingen of kunststof leidingen, voor een loodgieter in Amsterdam bent u bij ons u aan het juiste adres!

Lekkage

Je kunt op diverse wijzen met  lekkages te maken krijgen. Ze kunnen ontstaan aan de waterleidingen, maar ook aan sanitair, zoals kranen of gootsteen, of aan het dak. Dit kan door dakbedekking dat versleten is, maar dikwijls ontstaat een daklekkage door problemen met dakgoten die zijn verouderd, verstopt of verkeerd aangesloten. Boor al deze lekkages kun je in Amsterdam een loodgieter inschakelen. Een lekkage aan een leiding, of het nu een waterleiding of radiatorleiding is, kan lastig zijn om op te sporen.  Lekkages aan kranen of sanitair hoeft nog niet te betekenen dat je het direct moet vervangen. In veel gevallen kan een loodgieter je kraan of sanitair nog repareren. Als reparatie niet mogelijk is, dan zal de loodgieter vakkundig nieuwe kranen of sanitair kunnen aansluiten. Bij een lekkage aan het dak kun je gebruikmaken van onze service voor diverse dakwerken. Bijvoorbeeld voor dakgoot reparatie of voor reparatie en plaatsing van lood- en zinkwerk. 

Centrale verwarming

De meeste woningen worden verwarmd en van warm water voorzien door middel van centrale verwarming. Het hart van de centrale verwarming is de cv-ketel. Van hieruit lopen alle leidingen naar de radiatoren, waterleidingen en eventueel vloerverwarming. Cv ketels hebben een levensduur van ongeveer 15 jaar, als jouw Amsterdamse cv ketel de levensduur inmiddels heeft overschreden, moet je nadenken over het vervangen van de cv-ketel. Neem hiervoor contact op met een Amsterdamse loodgieter, die je kan voorlichten over welke cv-ketel je het beste kunt installeren of afhankelijk van je budget, eventueel een zuinig en milieuvriendelijk alternatief, zoals een warmtepomp. Kies voor installatie van je nieuwe cv ketel voor de beste loodgieter in Amsterdam. Je bent zo gegarandeerd van een correcte aansluiting en een cv ketel waarmee je het hoogste rendement kunt behalen. Om de levensduur van je cv-ketel te garanderen en verlengen, laat je de loodgieter ook jaarlijks langskomen voor onderhoud of reparatie als er onderdelen stuk of versleten zijn.

Verstoppingen

Een verstopping in de afvoerleidingen van het toilet, de gootsteen of douche en bad is zeer hinderlijk. Maak bij een verstopping geen gebruik van chemische verstoppingsmiddelen. Dit kan de afvoer beschadigen. Maak daarom gebruik van onze verstoppingsservice. Voor een vast ontstoppingstarief van € 125,- zorgen wij dat je leidingen ontstopt worden met behulp van professionele apparatuur. In het tarief is een uur arbeidsloon, BTW en de voorrijkosten opgenomen. In de meeste gevallen lukt het ook om binnen een uur de leiding te ontstoppen. Tevens heeft u recht op 4 weken garantie op de ontstopte leiding of afvoer.

Loodgietersbedrijf Amsterdam tarieven

Kijk voor de huidige tarieven in Amsterdam op onze tarieven pagina.

Heb je een loodgieter in Amsterdam nodig? Vertrouw dan op de beste: Loodgieter.nl. Onze loodgieter Amsterdam tarieven zijn zeer transparant en helder. Onze tarieven worden vooraf bekend gemaakt. Je komt daarom niet voor verrassingen te staan en je kunt dan rekening houden met je budget. Onze transparantie geldt ook als je met spoed onze hulp nodig hebt en onze tarieven worden altijd van tevoren besproken. Schroom daarom niet om het invulformulier op de website in te vullen en je probleem te omschrijven. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat je probleem snel en vakkundig wordt verholpen. Loodgieter.nl levert in Amsterdam een snelle service met een team van ervaren en erkende loodgieters, rioolspecialisten en ontstoppingsservices. 

Voor de 801.542 inwoners uit Amsterdam verzorgen wij graag de centrale verwarming, sanitair, badkamers, daken, gasleidingen, cv ketels, waterleidingen, zinkwerk en verstoppingen. 

In drukke tijden helpen onze collega's uit Amsterdam en omstreken, denk hierbij bijvoorbeeld aan Amstelveen en Diemen.

Loodgieter in Amsterdam nodig? Vul het formulier in en ontvang direct een prijsopgave

Doordat we zo goed samenwerken kunnen we altijd snel schakelen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, details, betrouwbaarheid en een scherp tarief! Bel: 020-7371985

Of vul het formulier in.

Veel gestelde vragen - Loodgieter Amsterdam

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Amsterdam

Reviews

5

Toilet blijft doorlopen.Geberit inbouw
----
Problem with my wc was diagnosed via Whatsapp. The loodgeiter brought the...lees meer


5

Lekkage in badkamer ivm gescheurde waterleiding op dakterras. Kapot gevroren.... lees meer
----
Snelle reactie, vriendelijke mensen. We waren echt in een noodsituatie met...lees meer


5

Afvoerleiding geraakt tijde boorwerkzaamheden. Betreft een leiding van de... lees meer
----
Snelle service en vriendelijke loodgieter


5

geiser 20 jaar oud fasto
----
Zeer vriendelijke man, die op mij heel deskundig overkwam.


5

Mogelijkheid om wasmachine te plaatsen in de ruimte van de cv verdeelunit
----
Perfect gedaan en meegedacht, ben erg tevreden en zal bij een volgend...lees meer


5

Wastafelleidingen inkorten
----
Toppertje.Nog bedankt...Loodgieter Amsterdam Vervangen sanibroyeur
Loodgieter Amsterdam lekkage radiator knop en cv geeft storing aan
Loodgieter Amsterdam Lekkage
Loodgieter Amsterdam gasleiding keuken afdoppen
Loodgieter Amsterdam Radiator badkamer lekt aan de onderkant.
Loodgieter Amsterdam Grohe(dal) vlottersysteem van het toilet (ingebouwd, zwevend) spoelt onvoldoende door via drukknoppen.