Snel een Loodgieter nodig in Den Haag? Bel ons! 070-8912620


Loodgieter Den Haag

Heb je lekkage in je woning in Den Haag of omgeving? Of moet er ander leidingwerk plaatsvinden, zoals ontstoppen, aanleggen en verleggen van leidingen? Dan zijn wij als lokale loodgieter in Den Haag altijd bij jou in de buurt. Een lokale loodgieter kan zeer handig zijn voor acute zaken, zoals een leidingbreuk of overstromingen bij een ernstige verstopping. Wij kunnen dan snel ter plaatse zijn om direct het probleem aan te pakken. Ook voor andere loodgieterswerkzaamheden kun je contact met ons opnemen, zoals problemen met de cv-ketel, sanitair of rioolwerken.

Een lekkage verhelpen

Je Haagse woning is van boven tot onder voorzien van leidingen. Dit zorgt ervoor dat je overal in je woning toegang krijgt tot water. Er is dan altijd een risico op een lekkages in de leidingen. Aangezien de meeste leidingen verwerkt zijn in muren en vloeren, is het soms lastig te achterhalen waar de lekkage zit. Toch is het belangrijk om een lek zo snel mogelijk te laten repareren, om verdere vochtproblemen te voorkomen. Wanneer je ons inschakelt, dan hebben wij de juiste apparatuur om het lek te vinden. Als we het lek hebben gevonden zullen wij het lek vakkundig dichten. Veel oude Haagse woningen zijn nog voorzien van oude loden leidingen. Het is verstandig om na te denken over vervanging van deze oude leidingen. Het is algemeen bekend er teveel lood in het drinkwater terecht kan komen, wat nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid. Ook voor andere lekkages kun je bij Loodgieter Den Haag aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan een daklekkage of een lekkende kraan. Ook hier hebben wij ruime ervaring mee en zullen deze lekkages vakkundig repareren.

Problemen met de centrale verwarming

Er is een grote kans dat jou woning ook verwarmd wordt en van warm leidingwater wordt voorzien door een centraal verwarmingssysteem. Het hart van de de centrale verwarming is de cv-ketel. Normaliter zal een cv-ketel een levensduur hebben van ongeveer 15 jaar. Het kan best zijn dat een cv-ketel langer meegaat, maar dan loop je wel meer risico op storingen en sowieso neemt het rendement af. Als jouw woning nog voorzien is van een oude cv-ketel, dan wordt het tijd om deze te vervangen. Je hebt hierbij keuze uit verschillende nieuwere en tevens zuinigere modellen cv-ketels. Maar je kunt ook nadenken over een duurzaam alternatief, zoals een warmtepomp. Schakel voor vervanging van je cv-ketel dan ook Loodgieter Den Haag in, want een cv-ketel vervangen is specialistisch werk. Je kunt bij ons ook terecht als je het nodige advies nodig hebt over welke cv-ketel het beste bij jouw situatie past. Denk er ook aan dat je centrale verwarming het nodige onderhoud nodig heeft, om het rendement en de levensduur te behouden. Je kunt ons daarom ook langs laten komen voor het jaarlijkse onderhoud, zodat je centrale verwarmingssysteem altijd up-to-date is en niet onverwachts zal uitvallen.

Ook voor alle verstoppingen

Een verstopping in een afvoerleiding, hoe groot of klein ook, is altijd lastig. Een ernstige verstopping kan zelfs het gehele leefklimaat in huis verstoren. Zo is het misschien niet meer mogelijk om het toilet of de douche fatsoenlijk te gebruiken. Wij rekenen voor het ontstoppen voor jouw leidingen een vast en gunstig ontstoppingstarief. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur, zodat je in een mum van tijd van je verstopping af bent.

Reken op het vakmanschap van Loodgieter Den Haag

Waar je ook in Den Haag woont, wij zijn altijd in de buurt. Ook zijn wij de loodgieter voor de omringende gemeentes Voorburg, Rijswijk, Wateringen en Scheveningen. Bel ons gerust voor spoedklussen of maak een afspraak als er andere loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vul hiervoor het invulformulier op de website in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en je uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden en prijzen.


We zijn dagelijks in de buurten:
Belgisch Park
Statenkwartier
Houtwijk
Nieuw Waldeck
Valkensboskwartier
Zeeheldenkwartier
Bezuidenhout
Schildersbuurt
Transvaalkwartier
Leyenburg
Venen Oorden en Raden
Dreven en Gaarden
Oostbroek
Noordpolderbuurt
De Vissen
Laakkwartier
Loosduinen
Scheveningen
 

Veel gestelde vragen

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Den Haag

Reviews

5

Vaillant Keukengeiser van ongeveer 5 jaar oud is nog niet eerder onderhouden.... lees meer
----
Wij zijn zeer tevredenen over het werk van deze loodgieter.


5

Nieuwe gasleiding aansluiten. ik heb een gaslek en ben afgesloten
----
lees meer


4.8

Lekkage hangend toilet, vermoedelijk op afvoer
----


5

Waterslag in de woning, bij gebruik van zowel kranen, wasmachine, vaatwasser... lees meer
----


5

Lekkage verwarming, bij de thermostaatknop en lekkende kranen bij de wasbak... lees meer
----
We zijn heel tevreden. De problemen zijn opgelost en we kregen duidelijke...lees meer


5

Waterleiding van meterkast naar toiletruimte vervangen, dit betreft ongeveer... lees meer
----Close-in boiler vervangen
Radiator aansluiten
Lekkage afvoer wasbak
Gasleiding infrezen.
lekkage van flexibele leiding naar CV ketel
Lekkage badkamer