Snel een Loodgieter nodig in Utrecht? Bel ons! 030-808 0276


Loodgieter Utrecht

Wanneer je in de stad Utrecht woont of in één van de omringende randgemeentes en er moeten loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd worden, schakel dan ons in. Wij werken namelijk met lokale Utrechtse loodgieters, die altijd bij je in de buurt zijn. Bij urgente problemen met afvoeren en leidingen zijn wij snel bij je ter plaatse, zodat je ook snel van je verstoppingen en lekkages verlost bent. Ook voor loodgieterswerkzaamheden die minder urgent zijn is het verstandig om te kiezen voor een lokale loodgieter. Wij kennen de stad Utrecht, zijn snel bij jou en je betaalt eerlijke prijzen, waarbij onze loodgieters goed zijn opgeleid en vakwerk leveren.


Heb je last van lekkages?


Lekkages kunnen overal ontstaan. De meest voorkomende lekkages komen voor in waterleidingen. Utrecht kent veel oude woningen, waarbij waterleidingen verouderd kunnen zijn en het risico op lekkage aanwezig is. Waterleidingen zijn in de regel buiten het zicht weggewerkt achter muren en in vloeren. Hoewel dit esthetisch mooi is, kan het een probleem opleveren als je last hebt van een lekkage. Je komt in de regel pas achter een lek in de leiding, als je de nodige vochtproblemen krijgt. Maar een lek in verborgen leidingen is lastig te lokaliseren. Juist daarom is het belangrijk om ons in te schakelen. Wij hebben apparatuur om het lek te ontdekken, zonder dat er breekwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.


Kranen zijn ook gevoelig voor lekkages. Het gevolg hiervan is dat je veel last kunt krijgen van kalkaanslag op de kraan. Kalkaanslag kan de interne techniek van de kraan ook beschadigen. Schakel ook voor reparatie van een kraan een loodgieter in, het is namelijk niet altijd nodig om een kraan volledig te vervangen. Verder kun je ons ook inschakelen voor daklekkages. Is je dakbedekking aan vervanging toe? Of moet er een stuk dakbedekking gerepareerd worden? Wij hebben hiervoor de expertise in huis. Let ook op je dakgoten. Dakgoten moet je regelmatig controleren op bladeren en vuil, anders kan de dakgoot verstopt raken en ontstaat er een daklekkage.


Verstoppingen in de afvoer


Als loodgieter in Utrecht zijn wij ervaren met diverse soorten verstoppingen in Utrechtse woningen. Een verstopping in de afvoer is zeer hinderlijk. Waar de afvoer ook is verstopt, zoals toilet, gootsteen of de douche, het beperkt je behoorlijk. Het water in je gootsteen of toilet spoelt niet of nauwelijks meer door of stroomt zelfs over. Er zijn middelen om zelf te proberen de verstopping te verhelpen, maar dit werkt niet altijd. Vooral niet als verstoppingen dieper in de afvoer of het riool zitten. Als je alles al geprobeerd hebt om je afvoer te ontstoppen en niets helpt, dan is het tijd om een loodgieter in te schakelen.


Een verstopping kan ook in het riool zitten. In dat geval is het zeer lastig om zelf te ontstoppen en schakel je het beste ons in. De oorzaken van verstoppingen in het riool zijn lastig te achterhalen en te traceren. Hier hebben wij de juiste oplossing voor. Met cameradetectie kunnen wij in het riool kijken en zien wat het probleem precies is en waar het zich bevindt. Zo kunnen wij heel gericht rioolwerkzaamheden uitvoeren, zonder dat het gehele riool blootgelegd moet worden.


Ook voor je dakwerk


Een lekkage aan je dak kan voor grote problemen zorgen. In de meeste gevallen gaat het om platte daken die bedekt zijn met bitumen. Ook de platte daken in Utrecht liggen er vol mee. Wanneer de levensduur van je dakbedekking is bereikt, loop je meer risico op daklekkage. Neem voor het vernieuwen van je dakbedekking daarom ook contact met ons op. Maar ook als je dakbedekking nog jaren mee kan, kan er een daklekkage ontstaan door schade aan de dakbedekking. In dit geval is het voor ons gemakkelijk om een specifiek deel te repareren of te vervangen. Ook dakgoten en regenpijpen behoren tot het dakwerk. De dakgoot is zelf nog gemakkelijk schoon te maken, maar voor verstoppingen in de regenpijp is een professionele loodgieter wel nodig. Verstoppingen, lekkages of dakwerk, wij zijn als jouw lokale loodgieter thuis in alle vormen van loodgieterswerk en altijd snel ter plaatse.

We zijn dagelijks in de buurten:
Oog in Al
Lombok
Nieuw Engeland
Ondiep
Elinkwijk
Taag- en Rubicondreef
Wolga- en Donaudreef
Neckardreef
Amazone- en Nicaraguadreef
Zambesidreef
Tigris- en Bostondreef
Vogelenbuurt
Wittevrouwen
Oudwijk
Lunetten
Hoograven
Rivierenwijk
Dichterswijk
Kanaleneiland
Parkwijk
Terwijde
Vleuten
Veldhuizen
De Meern

We bedienen ook: 
 

 


Veel gestelde vragen - Loodgieter Utrecht

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Utrecht

Reviews

5

Dru gaskachel gaat niet meer aan
----
We zijn fantastisch geholpen, zo vlak voor de vrieskou!


4.8

Verstopping afvoer in appartement. Wanneer de wasmachine spoelt en grote... lees meer
----
Klein probleem dat snel en kundig is opgelost.


4.8

Verstopping wasbak in badkamer gehad, en hoop ik verholpen. Kan het niet... lees meer
----
De loodgieter was netjes en deskundig. Belde maandag ivm probleem en...lees meer


5

Douchekraan vervangen. Leidingwerk ombouwen zodat er een HOH 12 op Kan.... lees meer
----
Erg oude lekkende douchekraan moest vervangen worden. Zeer vakkundig en snel...lees meer


5

Installeren van twee designradiatoren. De oude radiatoren zijn al weg. De... lees meer
----
Super geholpen!


5

Ik ruik een gaslucht in mijn kelder (na afkoppelen gaskookplaat). Ik heb voor... lees meer
----
Super snel en goed geholpen door Loodgieter.nl
Ook in deze tijd hebben...lees meerLoodgieter Utrecht vervanging kraan
Loodgieter Utrecht toilet blijft doorlopen
Loodgieter Utrecht Keukenkraan vervangen, quooker demonteren
Loodgieter Utrecht Dru gaskachel
Loodgieter Utrecht Verstopping wastafelafvoer en sifon terugplaatsen.
Loodgieter Utrecht lekkage stadsverwarming