Snel een Loodgieter nodig in Utrecht? Bel ons! 030-808 0276


Loodgieter Utrecht

Wanneer je in de stad Utrecht woont of in één van de omringende randgemeentes en er moeten loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd worden, schakel dan ons in. Wij werken namelijk met lokale Utrechtse loodgieters, die altijd bij je in de buurt zijn. Bij urgente problemen met afvoeren en leidingen zijn wij snel bij je ter plaatse, zodat je ook snel van je verstoppingen en lekkages verlost bent. Ook voor loodgieterswerkzaamheden die minder urgent zijn is het verstandig om te kiezen voor een lokale loodgieter. Wij kennen de stad Utrecht, zijn snel bij jou en je betaalt eerlijke prijzen, waarbij onze loodgieters goed zijn opgeleid en vakwerk leveren.


Heb je last van lekkages?


Lekkages kunnen overal ontstaan. De meest voorkomende lekkages komen voor in waterleidingen. Utrecht kent veel oude woningen, waarbij waterleidingen verouderd kunnen zijn en het risico op lekkage aanwezig is. Waterleidingen zijn in de regel buiten het zicht weggewerkt achter muren en in vloeren. Hoewel dit esthetisch mooi is, kan het een probleem opleveren als je last hebt van een lekkage. Je komt in de regel pas achter een lek in de leiding, als je de nodige vochtproblemen krijgt. Maar een lek in verborgen leidingen is lastig te lokaliseren. Juist daarom is het belangrijk om ons in te schakelen. Wij hebben apparatuur om het lek te ontdekken, zonder dat er breekwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.


Kranen zijn ook gevoelig voor lekkages. Het gevolg hiervan is dat je veel last kunt krijgen van kalkaanslag op de kraan. Kalkaanslag kan de interne techniek van de kraan ook beschadigen. Schakel ook voor reparatie van een kraan een loodgieter in, het is namelijk niet altijd nodig om een kraan volledig te vervangen. Verder kun je ons ook inschakelen voor daklekkages. Is je dakbedekking aan vervanging toe? Of moet er een stuk dakbedekking gerepareerd worden? Wij hebben hiervoor de expertise in huis. Let ook op je dakgoten. Dakgoten moet je regelmatig controleren op bladeren en vuil, anders kan de dakgoot verstopt raken en ontstaat er een daklekkage.


Verstoppingen in de afvoer


Als loodgieter in Utrecht zijn wij ervaren met diverse soorten verstoppingen in Utrechtse woningen. Een verstopping in de afvoer is zeer hinderlijk. Waar de afvoer ook is verstopt, zoals toilet, gootsteen of de douche, het beperkt je behoorlijk. Het water in je gootsteen of toilet spoelt niet of nauwelijks meer door of stroomt zelfs over. Er zijn middelen om zelf te proberen de verstopping te verhelpen, maar dit werkt niet altijd. Vooral niet als verstoppingen dieper in de afvoer of het riool zitten. Als je alles al geprobeerd hebt om je afvoer te ontstoppen en niets helpt, dan is het tijd om een loodgieter in te schakelen.


Een verstopping kan ook in het riool zitten. In dat geval is het zeer lastig om zelf te ontstoppen en schakel je het beste ons in. De oorzaken van verstoppingen in het riool zijn lastig te achterhalen en te traceren. Hier hebben wij de juiste oplossing voor. Met cameradetectie kunnen wij in het riool kijken en zien wat het probleem precies is en waar het zich bevindt. Zo kunnen wij heel gericht rioolwerkzaamheden uitvoeren, zonder dat het gehele riool blootgelegd moet worden.


Ook voor je dakwerk


Een lekkage aan je dak kan voor grote problemen zorgen. In de meeste gevallen gaat het om platte daken die bedekt zijn met bitumen. Ook de platte daken in Utrecht liggen er vol mee. Wanneer de levensduur van je dakbedekking is bereikt, loop je meer risico op daklekkage. Neem voor het vernieuwen van je dakbedekking daarom ook contact met ons op. Maar ook als je dakbedekking nog jaren mee kan, kan er een daklekkage ontstaan door schade aan de dakbedekking. In dit geval is het voor ons gemakkelijk om een specifiek deel te repareren of te vervangen. Ook dakgoten en regenpijpen behoren tot het dakwerk. De dakgoot is zelf nog gemakkelijk schoon te maken, maar voor verstoppingen in de regenpijp is een professionele loodgieter wel nodig. Verstoppingen, lekkages of dakwerk, wij zijn als jouw lokale loodgieter thuis in alle vormen van loodgieterswerk en altijd snel ter plaatse.

We zijn dagelijks in de buurten:
Oog in Al
Lombok
Nieuw Engeland
Ondiep
Elinkwijk
Taag- en Rubicondreef
Wolga- en Donaudreef
Neckardreef
Amazone- en Nicaraguadreef
Zambesidreef
Tigris- en Bostondreef
Vogelenbuurt
Wittevrouwen
Oudwijk
Lunetten
Hoograven
Rivierenwijk
Dichterswijk
Kanaleneiland
Parkwijk
Terwijde
Vleuten
Veldhuizen
De Meern


 


Spoed? 24/7, ook in het weekend

Spoed klussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.
Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoed klus?
Bel ons op 030-808 0276 of vul het aanvraagformulier bovenaan de pagina in. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters.
Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.

Loodgietersbedrijf Utrecht

Mensen zochten naar:
  • loodgieter Utrecht
  • goedkope loodgieter Utrecht
  • beste loodgieter Utrecht

Er zijn 321 beoordelingen voor Loodgieter.nl Utrecht

Totaal 4.4/5 4.4/5 Klantvriendelijkheid 4.6/5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 3.9 / 5 3.9    

radiatorknop vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Vriendelijk en deskundig. Doet net dat beetje meer

Spoelmechaniek vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Betreft inbouw toilet. Probleem 1: Spoelknop is kapot: vergrendeling is afgebroken waardoor de plaat niet meer vast blijft zitten. Dus moet waarschijnlijk vervangen worden. Huidig merk: Kiwa. Onderdeelnummer: 8050890701. Probleem 2: Toilet blijft doorlopen.

Lekkage remeha avanta 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Lekkage Remeha Avanta (opengemaakt - metalen doos linksonderin heeft erosieplekken en daardoor lekkage

lekkende waterleidingen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Snelle mogelijkheid tot langskomen, flexibel en kon zelfs eerder. Vriendelijke monteur die het probleem goed heeft opgelost. Heel blij mee!

lekkage goot 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Vriendelijk, efficiënt, legt alles uit wat hij doet en maakt er foto's van, zodat je weet wat het probleem en of oorzaak is van de lekkage. Dit is zeer prettig, want je merkt dat de loodgieter vakkundig bezig is.

vervangen radiatoren 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

afspraak gemaakt voor het opstellen van offerte. Uitgebreid telefoongesprek, waarin mijn wensen besproken werden. Nog geen werkzaamheden uitgevoerd dus.Tnt erg tevreden

Radiator plaatsen keuken 3.8

Beoordeeld op met een 3.8/5 door een klant in Utrecht

Radiator plaatsen in de keuken. er lopen leidingen

keukengeiser nakijken 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Utrecht

Ik heb twee keukengeisers. Bij de ene BOSCH keukengeiser (Geiser2 op de foto) gaat de waakvlam af en toe spontaan uit. Bij de andere FASTO keukengeiser moet er alleen een nieuwe plastic knop op voor de koude kraan, maar maakt de geiser bij het opstarten ook een kort sissend geluid, wat verder...

Geiser nakijken 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Utrecht

Komt keurig op tijd, erkende loodgieter, alles volgens afspraak uitgevoerd. Mijn vertrouwen in de mensen van loodgieter.nl is weer wat verder gegroeid.

Stadsverwarming werkt niet 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Wij zitten niet meer in de kou bedankt!

Gaslekkage 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Utrecht

Super snel onze gas lekkage verholpen 

Waskraan vervangen 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Utrecht

** 15 min vtv bellen ** Wastafelkraan gebroken, deze moet vervangen worden. Nieuwe kraan aanwezig.

Lekkage dakkapel 3.8

Beoordeeld op met een 3.8/5 door een klant in Utrecht

Lekkage vanaf waarschijnlijk het dakkapel

Lekkage plintboiler 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Utrecht

30 min vtv bellen Na lekkage plintboiler (kapot) in keuken willen wij een warmwaterleiding laten leggen via kruipruimte van keuken naar aansluiting stadsverwarming in gangkast. Leiding loopt nu via bovenverdieping. Verder check op eventueel andere lekkage onder de vaatwasser. Graag eerste helft...

Gootsteen verstopt 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Utrecht

Gootsteen verstopt 30 min vtv bellen!

cv storing 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Helemaal perfect, ben volledig naar tevredenheid geholpen.
Een echte vakman ! 

geiser storing 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Vaillant Automag Geiser is er mee opgehouden.Deze staat in een balkonkast, wellicht is die te warm geworden met de zon er op. Waakvlam gaat niet meer aan.Tevens moet er onderhoud uitgevoerd worden !

Verstopte gootsteenafvoer 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Verstopte afvoer. Na het onderhoud van mijn cv-ketel heeft de monteur zijn gereedschap in mijn wasbak schoongemaakt met een bepaalde grijze, kleverige substantie. Daarbij liet hij weten dat ik deze smurrie niet door de afvoer weg moest spoelen aangezien de riolering dan verstopt zou raken. Ik heb...

bakje lekt 3.8

Beoordeeld op met een 3.8/5 door een klant in Utrecht

Bakje bovenin loop over als het hard regent. foto per mail

cv storing 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Utrecht

Afspraak was niet goed genoteerd wat slordig was, maar monteur is wel gewoon gelijk nog gekomen en het probleem is verholpen

Aansluiten watertoevoer vaatwasser 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Aansluiten watertoevoer vaatwasser

Gaslucht in de keuken 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Utrecht

Gaslucht in de keuken en gasleiding meer naar de muur leggen!

keukenkraan vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Verwijderen oude keukenkraan en plaatsen nieuwe kraan (al in bezit nieuwe kraan).

Lekkage bij de keukenboiler 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Super! Loodgieter.nl staat bij mij boven aan het lijstje!

gaslek slimmeter 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Utrecht

Vakkundig opgelost en prijs viel mee!