Snel een Loodgieter nodig in Almere? Bel ons! 036-808 0555


Loodgieter Almere


Als stad in de polder, kun je ook in Almere te maken krijgen met allerlei loodgieterswerkzaamheden. Sommige klussen, zoals ontstoppen van leidingen kun je zelf nog proberen uit te voeren. Maar veel loodgieterswerkzaamheden kun je het beste aan een professionele loodgieter uitbesteden. Loodgieter Almere is een lokale loodgieter dat altijd bij jou in de buurt is. Helemaal in het geval van spoedproblemen zijn wij dan snel ter plaatse. Zorg ook voor een goede aansluiting van al je leidingen en afvoeren en het vakkundig ontstoppen bij verstoppingen en schakel ons als lokale loodgieter in Almere in.


Verhelpen van verstoppingen


Net zoals in de rest van Nederland zijn ook in Almere, verstopte leidingen en afvoeren de belangrijkste loodgieterswerkzaamheden die wij uitvoeren. Een verstopping is ook erg hinderlijk en kan zelfs je leefwijze aantasten. Denk bijvoorbeeld aan een verstopt toilet dat niet meer fatsoenlijk te gebruiken is omdat het water niet meer wegloopt. Een gootsteen staat vol water, waardoor je niet meer kunt afwassen of sta je na het douchen met de voeten in een douchebak vol met water? In veel gevallen kun je zelf proberen te ontstoppen met een ontstopper of een chemisch middel. Maar bij hardnekkige verstoppingen zal dit niet meer helpen. Schakel daarom ons als loodgieter in, zodat wij jouw verstopping snel en vakkundig verhelpen. Ook bij ernstige verstoppingen, waarbij bijvoorbeeld schade is ontstaan aan het riool, kunnen wij je van dienst zijn. Met cameradetectie kunnen wij in het riool kijken om de locatie en de ernst van de schade te vinden. Zo hoeft niet het gehele riool open gegraven te worden, maar kunnen we heel gericht een reparatie uitvoeren.


Lekkages verhelpen


Lekkages zijn erg vervelend. Een kleine lekkage kan leiden tot grote vochtproblemen in je woning. Het is daarom belangrijk om bij lekkages zo snel mogelijk in te grijpen. Gelukkig zijn wij in Almere altijd in de buurt, zodat wij lekkages snel en professioneel kunnen aanpakken. Hierbij kan het soms een probleem zijn dat de locatie van een lekkage niet goed te bepalen is. Leidingen en afvoeren zijn tegenwoordig goed verwerkt in muren en vloeren. Je hebt weliswaar geen leidingen in het zicht, maar dit kan tot problemen leiden als er een lek in de leiding zit. Vaak kom je pas achter een lek als de muur inmiddels vochtig en beschimmeld is. Met professionele apparatuur zullen wij een lekdetectie uitvoeren, zodat we de lekkage kunnen lokaliseren en repareren. Ook zichtbare lekkages kunnen wij aanpakken. Een lekkende kraan in de keuken of de badkamer bijvoorbeeld. Ook lekkages aan sanitair in de badkamer of een lekkende vaatwasser in keuken zijn loodgieterswerken waar wij ruime ervaring mee hebben.


Dakwerken


Lekkages kunnen ook ontstaan door problemen aan het dak. Ook voor het nodige dakwerk kunt je bij Loodgieter Almere terecht. Hierbij kan het gaan om diverse soorten dakwerken. De meeste platte daken in Almere zijn voorzien van bitumen als dakbedekking. Wanneer de levensduur van de dakbedekking is verstreken, dan kunnen naden los gaan laten of er kan een beschadiging aan het bitumen ontstaan. Soms is het nodig om de volledige dakbedekking te vernieuwen, maar in veel gevallen kunnen wij ook een reparatie uitvoeren. Zo is de daklekkage verholpen en kun je weer jaren vooruit met je dak. Ons dakwerk houdt ook hellende daken in en vooral ook aanverwante zaken, zoals hemelwaterafvoeren. Erg veel lekkages ontstaan door verstopte, beschadigde of foutief aangesloten dakgoten en regenpijpen. Verstoppingen in de hemelwaterafvoer zijn op zich gemakkelijk te voorkomen, door regelmatig de dakgoten schoon te maken. Hiermee verminder je het risico op een daklekkage. Moet je hemelwaterafvoer toch gerepareerd worden of volledig vernieuwd worden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zullen zorgen voor een uitstekend werkende hemelwaterafvoer zonder kans op daklekkages.We zijn dagelijks in de buurten:
Almere-Haven
Almere-Buiten
Muziekwijk
Almere-Stad
Filmwijk
Danswijk
Parkwijk
Waterwijk
Tussen de Vaarten
Kruidenwijk
Stedenwijk
Literatuurwijk
Oostvaardersbuurt


Spoed? 24/7, ook in het weekend

Spoed klussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.
Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoed klus?
Bel ons op 036-808 0555 of vul het aanvraagformulier bovenaan de pagina in. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters.
Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.

Loodgietersbedrijf Almere

Mensen zochten naar:
  • loodgieter Almere
  • goedkope loodgieter Almere
  • beste loodgieter Almere

Er zijn 277 beoordelingen voor Loodgieter.nl Almere

Totaal 4.4/5 4.4/5 Klantvriendelijkheid 4.6/5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 4.1 / 5 4.1    

lekkage aan een kraan in de keuken 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Niets dan lof, zowel loodgieter.nl maar vooral Zoona.

hoekstopkraantje aansluiten 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Almere

Aansluiting kraantje op de stortbak van de WC

afgebroken hemelwater afvoer 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

HWA afgebroken in grond op aansluiting afvoer. Deel is al vrijgegraven, wellicht dient er nog verder gegraven te worden

douchekraan vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Thermostaatdouchekraan moet geïnstalleerd worden en de leidingen in de muur zitten vast, daar moeten andere uitloopstukken op maar krijgen dat zelf niet voor elkaar. Douchekraan is aanwezig.

Druppelt water uit plafond 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Goed geholpen en vooral snel. Duidelijk advies gekregen en meegedacht aan een werkbare oplossing. Verstaat het vak en weet wat wel en niet haalbaar is. duidelijke prijsopgave vooraf en overleg. zeer tevreden!!

waterleiding geraakt boren 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Ron is erg hulpzaam. Hij denkt in oplossingen en heeft ons snel, vakkundig en zeer goedgeholpen. Hoewel dit een tijdelijke oplossing is vanwege discussies metde verzekering, zien we Ron graag terug om de klus af te maken zodra de verzekering groen licht geeft.

gasleiding doortrekken 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

supper goed netjes en snel geregeld top service

Verstopte afvoer 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Snel en vakkundig de verstopping verholpen, ook nog een vriendelijke medewerker, helemaal top!

lekkage eerste verdieping 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Prima geholpen en hele goede tips gekregen

reparatie radiator 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

** 15 min vtv bellen ** Reparatie heat radiator. There are 5 radiators in the appartment, 3 of them are not warm, we need to repare them.

radiator verwarmt niet 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

We hebben stadsverwarming in ons huis en één van de radiatoren lijkt op niet te werken. Ontluchten helpt niet, er is geen lucht en geen water erin.Ook sommige andere radiatoren worden alleen van bovenkant warm maar niet van beneden.Zouden jullie ons kunnen helpen en zo ja, hoeveel kost...

4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Almere

verstopping, bij de keuken.De afvoer loopt niet meer door. De eerste 2 a 3 meter pijp is nu weer vrij maar met de trekveer lijkt het probleem alleen maar verder geduwd te worden. (vertikaal 1m Bocht naar rechts ~ 1.5 m bocht. Daar houd het op.Pijp is PVC, van 70 mm vermoedelijk is de pijp de...

4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Almere

Regenpijp, bij bochten ondergronds, gebroken door grondverzakking. Breuk is zichtbaar!

Lekkende radiatoren 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Lekkende radiatoren

Buitenkraan loopt door. 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Een accuraat bedrijf om aan te bevelen.

Lekkage keukenkastje 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Almere

Lekkage keukenkastje

cv leidingen verleggen 3.5

Beoordeeld op met een 3.5/5 door een klant in Almere

Leidingen voor een radiator (stadsverwarming) verplaatsen ivm met het later aanbrengen van een keukenblok. Radiator aan raamzijde vervalt. Hier komt een keukenblok voor en een verwarming onder het keukenblok. Leidingen naar de 1ste verdieping moet dichter tegen de muur omdat daar ook een...

Keukenkraan zit los 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Almere

Was snel geregeld na mijn telefoontje. Binnen 3 uren geregeld.Helaas was het werk maar 10 a 15 minuten maar wel een behoorlijke prijs.Verder wel blij dat ik weer normaal de kraan kon gebruiken.

Verstopte gootsteen 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Almere

Snelle en accurate werker. Deskundig. Heeft de verstopte gootsteen gauw gemaakt!

lekkage spoekast 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Almere

jullie zijn wel héél prijzig.

lekkende leiding 3.8

Beoordeeld op met een 3.8/5 door een klant in Almere

Lek in leiding naar buitenkraan, zichtbaar in meterkast.

4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Almere

Offerte voor het vervangen van 16 stuks kranen.Zie foto.

lekkende vloerverwaming 3.5

Beoordeeld op met een 3.5/5 door een klant in Almere

**30 min vtv ** Storing vloerverwarming. Wilo Type RS25/60R zelf geprobeerd te vervangen, echter bleek ik de verkeerde pomp besteld te hebben.

Gasleiding verleggen 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Almere

verleggen gasleiding gasfornuis. +/- 6 m..Huidige leidingen zitten in de muur

lekkage badkamer 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Almere

Heeft het probleem kunnen lokaliseren