Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Keukenkraan vervangen

Lekt of drupt uw keukenkraan? Het constant tikkende geluid en de waterverspilling kunnen begrijpelijk ergernis opwekken. Hoogste tijd om hier wat aan te laten doen! Repareren of vervangen?Indien u niet geboren bent met twee rechterhanden, schakel  dan voor het vervangen of repareren van uw keukenkraan een erkende loodgieter in. Hiermee haalt u kwaliteit in huis, waardoor u garantie heeft op de installatie en de kraan.Loodgieter.nl staat voor u klaar voor al uw keukenkranen!

 

Wat kan Loodgieter.nl voor u betekenen?

Het advies van Loodgieter.nl is om een keukenkraan ouder dan 10 jaar te laten vervangen. De reparatiekosten wegen vaak niet op tegen de kosten van een nieuwe keukenkraan. Het bezuinigen op een goede A-merk kraan is niet verstandig. De keukenkraan wordt elke dag intensief gebruikt en bij eventuele lekkages is er bij de A-merken meer kans op reparatie dan bij merkloze kranen van de bouwmarkt. Bij de duurdere kranen is er ook na de vijf jaar fabrieksgarantie grotere kans op reparatie, omdat de loodgieter gericht de onderdelen kan bestellen. Bij mankementen van veel merkloze kranen zijn de onderdelen moeilijk of niet leverbaar, waardoor de kraan uiteindelijk toch vervangen moet worden en u uiteindelijk duurder uit bent. Mocht de lekkage simpel verholpen kunnen worden door het vervangen van een pakking (vroeger ook wel “het leertje” genoemd) of binnenwerk, dan zal onze loodgieter dat uiteraard voor u oplossen en hoeft de kraan niet vervangen te worden.
Wilt u een afspraak maken met één van onze loodgieters? Wij ontvangen van u graag wat meer informatie betreffende uw wensen. Welk type kraan u gerepareerd of vervangen wilt hebben en ook ontvangen wij graag foto’s van de huidige kraan en de situatie. Met voldoende informatie komt de loodgieter met de juiste materialen en onderdelen bij u op bezoek, dat scheelt uiteraard tijd en geld.

U kunt hiervoor ons contactformulier invullen en de foto’s bijvoegen. Maar ook kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-8770419, dit nummer kunt u ook gebruiken om ons de foto’s te sturen via WhatsApp

Keukenkraan vervangen (voor) Keukenkraan vervangen (na)

Lekkende keukenkraan


 

Kraan met een hoge of lage uitloop

Een keukenmengkraan met hoge uitloop in de keuken is altijd handig. U kunt er makkelijk een emmer of grote pan onder kwijt. Een hoge uitloop biedt u meerdere keuzemogelijkheden en designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uittrekbare uitloop, deze uittrekbare slang is erg handig wanneer u een dubbele spoelbak heeft of makkelijk de pannen wilt afspoelen met de sproeikop.
Ontbreekt het u aan de ruimte voor een kraan met hoge uitloop of vindt u het prettiger als deze dichter bij de spoelbak is geplaatst, dan kiest u liever voor een kraan met een lage uitloop.

Eén hendel hoge uitloopLage uitloop
 

Kokendwaterkraan, milieuvriendelijk en tijdbesparend

QuookerElk uur van de dag direct kokend water uit uw kraan, dat bespaart u een hoop tijd. Een geweldige innovatie die in steeds meer keukens terug te vinden is. Fluitketel en waterkoker kunnen de kast in en ook een pasta of aardappeltje zijn in een fractie van de tijd gaar. 
Het biedt u veel voordelen en gemak en de huidige kokendwaterkranen hebben een zuinig energielabel. U tapt met de kokendwaterkraan ook altijd de juiste hoeveelheid, hierdoor wordt er geen extra water meer verspild. Een milieuvriendelijk alternatief dus. 
De installatie van een kokendwaterkraan vraagt wel meer kennis dan een standaardkraan. Er zijn meerdere factoren om rekening mee te houden voordat u kunt genieten van deze innovatie.

Is er voldoende stroomvoorziening in de keuken?

Te veel apparaten op dezelfde groep kan uitval veroorzaken, misschien moet er een extra groep worden aangelegd. 


Is de woning geschikt om een kokendwaterkraan te plaatsen?

Heeft u plaats in de keuken voor de bijgeleverde boiler en is deze ruimte altijd vorstvrij? Indien dit niet het geval is, dan is een kokendwaterkraan voor u waarschijnlijk geen mogelijkheid. Mocht u de overweging maken om een kokendwaterkraan te laten installeren, deze biedt u ook nog andere voordelen. De kokendwaterkranen zijn voorzien van een “kinderslot”, waardoor ook de veiligheid van de kleintjes gewaarborgd is. Ook wordt het water gefilterd, waardoor u kalkaanslag voorkomt, puur water dus.


 

Garantie

De leveranciers van de duurdere A-merken (bijvoorbeeld Grohe, Hothbath), geven meestal zelf al vijf jaar fabrieksgarantie op de merkkranen. Ook de door onze loodgieters geleverde kranen geven deze garantie. Merkloze, goedkopere kranen van de bouwmarkt geven deze garantie niet. Dus mocht u zelf een kraan willen aanschaffen, houdt u er dan rekening mee dat wij en onze loodgieters de kwaliteit niet kunnen garanderen en dat u bij mankementen uiteindelijk duurder uit bent. Ons advies is om voor kwaliteit te kiezen, dan bent u uiteindelijk vaak goedkoper uit.
 

Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Keukenkraan vervangen
Loodgieter Keukenkraan vervangen
Loodgieter Keukenkraan vervangen
Loodgieter Keukenkraan vervangen
Loodgieter Keukenkraan vervangen
Loodgieter Keukenkraan vervangen

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot