Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Reparatie

 

Wat doet een loodgieter?

In het begin van de 20e eeuw is de beroepsnaam loodgieter ontstaan. Vroeger goten de loodgieters stroken lood en pijpen om de buizen en daken waterdicht te maken. De installatietechniek stond toen nog in de kinderschoenen, maar tegenwoordig hebben de loodgieters zo’n breed vakgebied, dat de vakterm loodgieter eigenlijk achterhaald is.

De loodgieters van de 21e eeuw zijn gespecialiseerde vakmannen die zich richten op aanleg en onderhoud in de bouw en woningen. Het beroep loodgieter is zeer breed en kort samengevat kunnen de werkzaamheden worden onderverdeeld in reparatie, onderhoud en installatie.

Maar de loodgieter kan nog zoveel meer voor u betekenen;


 

De loodgieter repareert

Bij het vak loodgieter is vaak de eerste gedachte aan het verhelpen van lekkages en verstoppingen, maar een loodgieter doet zo veel meer dan dat. In en om het huis kan een loodgieter vele reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan storingen aan de cv-installatie, lekkages aan de dakgoot of regenpijp. Maar ook voor een lekkage aan het dak zelf kunt u een loodgieter inschakelen. Een loodgieter heeft een zeer breed takenpakket en is onmisbaar bij vele reparaties in en om de woning.


De loodgieter onderhoudt

Ook bij het periodiek onderhoud van de cv-ketel, gaskachel of geiser is de loodgieter u graag van dienst. Het is belangrijk om uw installaties goed te laten onderhouden en controleren op goede werking en veiligheid. Onderdelen worden dan bijtijds vervangen en dat voorkomt storingen. Ook zal een onderhoudsbeurt door de loodgieter het risico minimaliseren dat er schadelijke gassen vrij kunnen komen.

De loodgieter kan ook worden ingeschakeld om de dakgoten te reinigen. Een goed onderhouden dakgoot kan verstoppingen voorkomen. Zeker als u in een bosrijk gebied woont, is het aan te raden dit zeer regelmatig te laten doen.


De loodgieter vervangt

Vervanging van kranen in badkamer of keuken, vervanging van het sanitair of leidingen? De loodgieter heeft ervaring in vervanging van alle soorten kranen en sanitair en helpt u graag verder.

De loodgieter heeft ook grote kennis van allerlei installatiesystemen. Ook voor vervanging van cv-ketels, geisers en boilers bent u bij de loodgieter aan het juiste adres. Tegenwoordig worden alle nieuwbouwhuizen uitgerust met vloerverwarming. Mocht dit niet naar wens werken of heeft u hier een storing aan? Ook hierbij kan de loodgieter u van dienst zijn. De loodgieter zal u adviseren over de verschillende opties en mogelijkheden en kan de installatie voor u vervangen.

Maar ook het vervangen van dakgoten en regenpijpen vallen binnen het takenpakket van de loodgieter.


De loodgieter ontstopt

Een verstopt toilet of een verstopping in de afvoer van keuken of douche? Ook verstoppingen zijn een onderdeel van de werkzaamheden van de loodgieter. Met professionele apparatuur en de juiste technieken kunnen de loodgieters in principe elke verstopping in de woning verhelpen.


De loodgieter installeert

In de nieuwbouw of verbouwing van bestaande woningen is de loodgieter onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan aanleggen van het leidingwerk of sanitair wanneer u de badkamer wilt verbouwen.

Ook de installatie van een nieuwe cv-ketel met het bijbehorende leidingwerk zijn werkzaamheden binnen het takenpakket van de loodgieter.

Kortom, loodgieters zijn onmisbare duizendpoten met een enorm breed vakgebied. De vakterm loodgieter schiet tekort, deze vakmannen zijn installateurs met enorm veel ervaring en kennis op allerlei gebieden in en om de woning.

Benieuwd of de loodgieter iets voor u kan betekenen? Er is weinig in en om de woning dat de loodgieter niet voor u kan vervangen, repareren of onderhouden. Heeft u vragen of de loodgieter iets voor u kan doen, dan kunt u contact opnemen op 085-8770419, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Wilt u een loodgieter inschakelen voor een reparatie bij u in de woning? U kunt hier ons contactformulier invullen,
 

Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie
Loodgieter Reparatie

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot