Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Sanibroyeur

SanibroyeurHeeft u interesse in een sanibroyeur of wilt u de huidige vervangen? Bij Loodgieter.nl kan dit binnen 24 uur nog geregeld zijn. Wij bieden ervaren loodgieters tegen vaste tarieven. Wilt u snel en professioneel uw sanibroyeur vervangen? Bel dan nu naar 085- 877 0419 of vul hier het aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Tarieven

Bij Loodgieter.nl snappen we dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom hebben wij loodgieters verspreid door heel Nederland. Wij werken met vaste tarieven, zodat u als klant van tevoren weet wat u ongeveer kwijt bent. Voor meer informatie over de tarieven klikt u hier.
 

Over de sanibroyeur

Weggewerkte sanibroyeurEen sanibroyeur is een vermaler en/of pomp die gebruikt wordt als een standaard rioleringsoplossing niet mogelijk is. Het is een zeer slimme en goedkope oplossing zonder grote verbouwingen in huis om op de gewenste plekken sanitair te kunnen plaatsen. Een sanibroyeur kan afstanden afleggen als het bijvoorbeeld niet mogelijk is om het afvalwater naar de riolering te krijgen.
 
Door de sanibroyeur bent u vrij om een badkamer, wc of keuken te plaatsen waar u maar wilt. De sanibroyeur heeft veel voordelen. Eén van deze voordelen is dat de sanibroyeur weinig tot geen geluid maakt. De sanibroyeur is daarnaast ook goed voor met milieu, omdat hij weinig water verbruikt. Daarnaast kan de sanibroyeur ook helpen bij ruimtegebrek, dit komt doordat hij overal te plaatsen is in huis. De levensduur van de sanibroyeur is meestal 10 jaar. Veel onderhoud heeft de sanibroyeur niet nodig, wel wordt het aangeraden om hem regelmatig te reinigen en te ontkalken. Voor het installeren van de sanibroyeur heb je alleen een stopcontact en een koud watertoevoer nodig.

 

Aansluiting van de sanibroyeur

De sanibroyeur kan op vrijwel elke gewenste plek aangesloten worden. Zo kan hij achter het toilet geplaatst worden, het afvalwater wordt dan met behulp van een horizontale pvc buis afgevoerd naar de riolering. Ook kan hij achter een bidet, keuken of wasmachine geplaatst worden.

Verstopping in de sanibroyeur

Het kan voorkomen dat er een verstopping plaatsvindt in de sanibroyeur. Daardoor kan deze een monotoon brommend geluid maken, in dit geval moet u de sanibroyeur meteen uitzetten en ons bellen om een afspraak te maken met een ontstopper. De verstopping kan ook andere oorzaken hebben, de meest voorkomende reden van verstopping zijn tampons en maandverbanden. Deze kan de sanibroyeur niet goed vermalen waardoor er al snel een verstopping kan ontstaan.

Verstopte sanibroyeur


Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Sanibroyeur
Loodgieter Sanibroyeur
Loodgieter Sanibroyeur
Loodgieter Sanibroyeur
Loodgieter Sanibroyeur

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot