Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter
Loodgieter
Loodgieter

Installatie toilet

Een toilet is één van de belangrijkste stukken loodgieterswerk in uw huis. Het is daarom belangrijk dat bij het installeren van een nieuw toilet u goed doorheeft wat u krijgt voor toilet, wat er gaat gebeuren en hoeveel dat toilet natuurlijk ook gaat kosten.
 

Verschillende soorten toiletten

De keuze van welk toilet u wilt is een belangrijke,  u wilt natuurlijk iets uitkiezen wat u fijn lijkt en bij u past. Hierbij valt er te denken aan dingen zoals het type toilet; inbouw, staand of hangend. Eventueel doen wij ook nog mindervalide toiletten en/of senioren toiletten, dit zijn toiletten waar een hoogteverschil in zit om het wat makkelijker te maken om het toilet te gebruiken voor de bijbehorende groep. Bij al dit valt ook nog te denken aan het bijbehorende merk dat u wilt. Er is veel keuze met een hele hoop merken die wij kunnen aanraden, merken zoals: Villeroy & Boch, Geberit, Plieger, Sphynx en Durafit.
 

Kosten toilet laten plaatsen

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat we op korte termijn een toilet voor u kunnen plaatsen. In een markt waar helaas ook veel oplichters zitten, is zekerheid van kosten zeer belangrijk. Het laten plaatsen van uw toilet valt onder ons standaard tarief, die valt hieronder te vinden. De kosten van de totale klus hangt er ook vanaf hoe lang hij bezig is en wat u dus wilt dat er gebeurt met het toilet, zo is een totale renovatie natuurlijk een hoop meer werk en daarbij ook duurder dan een kleine reparatie. Voor een accurate prijsinschatting zal er vaak even naar de situatie gekeken moeten worden. Wij kunnen offertes voor u opstellen, hierbij helpt het al een hele hoop als u foto’s naar ons opstuurt. In het geval van toiletreparatie of vervanging, zouden foto’s het gehele toilet en foto’s van de zijkant benodigd zijn voor een goede offerte. Hiermee zullen wij goed de af en aanvoer van water bekijken en kunnen wij zien wat voor soort toilet het is. Deze informatie is allemaal benodigd om in te schatten hoeveel werk de klus is en dus ook om de kosten voor u te bepalen.
Toilet installatie kosten
 

Toilet reparatie, installatie, renovatie en vervanging.


Toilet reparatie

Uw toilet lekt en heeft dus reparatie nodig, of misschien loopt hij door en is de vlotter kapot. Dit is allemaal geen probleem en wij kunnen het gelukkig verhelpen. Het is alleen wel even belangrijk dat u goed aangeeft wat het probleem is en eventueel ook het merk van het toilet aangeeft. Foto’s zouden ook altijd heel handig zijn. Zo kunnen wij zeker zijn dat we alles hebben wat nodig is en zo zijn we ook het snelste en goedkoopste klaar.

Toilet installatie

De installatie van een toilet is een klus waarbij het heel belangrijk is dat we alles van tevoren weten. Wat voor toilet wilt u, hoe is de situatie nu, heeft u het toilet al aangeschaft en dit allemaal natuurlijk ook het liefste begeleid door wat foto’s van uw toilet en/of het toilet dat u wilt hebben. Hiermee kunnen wij de situatie het beste inschatten, wanneer we dan langskomen om het werk te leveren, kan het zo snel en vakkundig mogelijk gedaan worden.
 

Toilet vervanging

Voor de vervanging van uw toilet is het nodig dat wij weten wat voor toilet u nu heeft en wat voor toilet u wilt hebben. Dit is van groot belang omdat dat ons een indicatie geeft wat voor spullen wij mee moeten nemen en voor werkzaamheden er uitgevoerd zullen moeten worden. Als wij dit van tevoren allemaal over uw toilet weten, helpt dat een hele hoop met de installatie van het toilet en de-installatie van het oude toilet. Hierbij helpt het dus ook met het omlaag brengen van de kosten van het de-installeren van uw oude toilet en installeren van uw nieuwe. Alle benodigde informatie hiervoor kunt u het beste via foto’s doorgeven. Het gaat hierbij dan om foto’s van de oude en nieuwe toiletpot en foto’s van de aan en afvoer van de wc, het liefste zouden we dan ook nog foto’s krijgen van het totaalplaatje van uw toiletkamer.
 

Toilet renovatie

Bij de renovatie van uw toilet is het belangrijk dat wij weten wat u precies wilt dat er gebeurd. U kunt dit het beste aangeven gepaard met foto’s van de situatie en het toilet. Wij hebben zo veel mogelijk informatie nodig, want een toilet renovatie kan nog eens een best ingrijpende procedure zijn. Vaak komen er nog veel dingen bij kijken waar u in eerste instantie misschien niet aan zou denken. Zoals het feit dat er vaak tegelwerk en stuukwerk bij komt kijken. Wij doen dit alleen niet zelf, we leveren de ruimte wel tegelklaar op, dit betekent dat er een voorzendwand komt. Dit maakt het wand van uw tegellegger een stuk minder ingewikkeld. Naast tegelwerk kan het bij de renovatie van een oud toilet ook zo zijn dat de afvoer vervangen moet worden, dus kortgezegd, om complicaties te voorkomen is het aan te raden dat u foto’s maakt en die naar ons stuurt. De foto’s zullen moeten zijn van de aan en afvoer van het toilet, van de toiletpot zelf, inclusief eventuele stortbak en van het totaalplaatje van de ruimte waar uw toilet in staat.

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot