Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Langzaam vullend reservoirBest lastig, een langzaam vullend reservoir

Je kent het wel, wil je net doortrekken en er is net iemand anders voor je naar het toilet geweest en er komt maar een klein beetje water uit bij het doortrekken. Sta je daar weer een paar minuten of langer te wachten totdat het reservoir gevuld is. Als je nu een “kleine boodschap” hebt gedaan, dan is dat het ergste nog niet, maar natuurlijk wel als de “grote boodschap” blijft liggen of net over de rand in de pot blijft plakken. Dan lijken die paar minuten ineens uren te duren en sta je daarbij ook nog in je eigen stank te vergaan. Dit is natuurlijk allemaal niet wenselijk en dus tijd voor de reparatie van het langzaam vullend reservoir. Vaak wordt deze reparatie uitgesteld tot het helemaal een eeuwigheid duurt voordat het reservoir volgelopen is. Je kan deze reparatie beter gelijk laten uitvoeren, want beter wordt het niet meer, eerder slechter.
Normaal gesproken hoort een spoelbak of waterreservoir zichzelf met één tot anderhalve minuut wel te vullen.
 


Oorzaak langzaam vullen reservoir

De oorzaak voor het langzaam vullen van het waterreservoir moet eigenlijk altijd worden gezocht in het membraam in de vlotterkraan. Deze zijn in principe van elk merk verkrijgbaar en kunnen wij vervangen. Of het nu om een staand toilet gaat of om een toilet met inbouwreservoir wat aan de wand hangt, onze loodgieters draaien hun hand hier niet voor om.
Het is bij een inbouwreservoir wel wat ingewikkelder dan bij een staand toilet. Het is dus altijd erg belangrijk om het merk van het waterreservoir te weten als je de klus aan ons doorgeeft. Het merk is vaak te vinden op de drukplaat van het hangend toilet. Staat dan naast de drukknop(pen) waarmee u het toilet doortrekt. Bij een staand toilet staat het meestal bovenop het reservoir zelf.
Mocht er nu geen merk te vinden zijn, dan kunnen onze loodgieters altijd een universele vlotter plaatsen.
 

Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Langzaam vullend reservoir
Loodgieter Langzaam vullend reservoir
Loodgieter Langzaam vullend reservoir
Loodgieter Langzaam vullend reservoir
Loodgieter Langzaam vullend reservoir

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot