Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Vlotter wc

De vlotter is een onderdeeltje van uw wc dat gebruikt wordt om de stortbak te vullen, de vlotter zelf die merkt wanneer er geen water meer is in uw reservoir en zorgt er dan ook voor dat deze bijgevuld wordt.


Voorbeeld vlotter.

Vlotter wc loopt langzaam of blijft hangen

Het kan zijn dat de vlotter van uw wc langzaam loopt of blijft hangen, dit komt veelal door vuil en kalkaantasting van uw reservoir. Deze dingen kunnen gevolgen hebben op uw vlotter en daarbij ook op het doorspoelen van het toilet, waardoor hij bijvoorbeeld door blijft lopen. In het geval van een vlotter die op deze manier kapot is, kunt u zelf proberen hem weer schoon te maken, de schone vlotter zal het dan ook weer doen. Dit kan bijvoorbeeld met zijn, het is alleen wel belangrijk om de vlotter eerst uit het reservoir te halen zodat u de rest van de onderdelen in uw reservoir niet met de azijn beschadigd. Als het u niet lukt om dit te doen is het ook mogelijk voor ons om u te helpen.

Vlotter wc afstellen

De vlotter in uw toilet kan afgesteld worden, hiermee kan worden bepaald hoeveel water uw toilet gebruikt om door te spoelen, als u problemen ervaart met de vlotter, kunt u ook even kijken of hij wel goed staat afgesteld. Als uw toilet bijvoorbeeld doorloopt, kan een reden daarvan zijn dat de vlotter teveel water geeft om door te spoelen. De meeste vlotters hebben een stelschroef ernaast, deze kunt u gebruiken om hem af te stellen, als er geen stelschroef aanwezig is, kan het ook zo zijn dat er een piepschuim drijver rondom de vlotter zit. Deze kan links of rechtsom gedraaid worden om de vlotter af te stellen.

Vlotter wc vervangen

Het vervangen van uw vlotter is een klus die wij zeker kunnen klaren. Dit is meestal een simpele taak, maar het is wel belangrijk voor ons om te weten hoe en wat. Hiervoor hebben wij informatie nodig over wat voor toilet en wat voor stortbak u heeft. Dit kunt u het beste doorgeven doormiddel van foto’s naar ons. Met deze foto’s kunnen wij kijken wat voor vlotter u nodig heeft en op welke termijn wij kunnen komen helpen

Vlotter wc kosten

De kosten van het vervangen van een vlotter zitten natuurlijk gepaard met de kosten van een vlotter zelf, deze is afhankelijk van merk en type en kan variëren. Vervanging van een vlotter gaat op regiebasis, dit betekent, hoelang wij ermee bezig zijn bepaald ook de prijs. Wel kunnen wij u vertellen dat het vervangen van een vlotter in bijna alle gevallen een hele simpele taak is en daarbij ook vaak binnen een uur klaar. Op de tarieven pagina kunt u kijken hoe onze kosten zijn als een klus binnen een uur klaar zodat u zelf al een prijsindicatie heeft van de vervanging.

Tarieven
 

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot