Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Stankoverlast

Het ontstaat van stankoverlast

Stankoverlast is iets wat zeker niet fijn is. Zoiets wilt u dan ook zo snel mogelijk weer weg hebben. Stankoverlast kan verschillende oorzaken hebben. U kunt bijvoorbeeld buren hebben die in de zomer graag en vaak barbecueën, buren die graag de houtkachel branden, verstopping van de riolering, compostvat van buren, muizen in huis die ergens zijn gestorven en nu liggen te vergaan, als het heel erg hard geregend heeft, raakt het riool overvol en dit kan zorgen voor een vieze rioollucht in huis. Een stofzuiger die nodig moet worden schoongemaakt, een kat die in je huis heeft ‘gesproeid’ oftewel heeft geplast. De geur van kattenpis is erg sterk en vies of bijvoorbeeld een vuilnisbak die nodig geleegd moet worden. De meeste problemen zullen of vanzelf over gaan of u kunt ze makkelijk verhelpen. Een vervelende rioolgeur is vaker wel een stukje lastiger om zelf op te lossen. Een slechte ontluchting van het riool kan ook een oorzaak zijn van uw stankoverlast. Als het net geregend heeft kan een slechte ontluchting erger zijn. Stankoverlast kan ook ontstaan door een lekkage in een afvoer, daardoor zal dan de vieze geur ontsnappen. Als u problemen heeft met uw riolering of met een afvoer zult u vaak een loodgieter kunnen inschakelen. Loodgieter.nl helpt u graag met uw problemen. Er zijn dus veel oorzaken van stankoverlast. Ook kan het namelijk een verstopping zijn. De verstopping kan plaatsvinden in de afvoer of het riool zelf. Als andere bewoners in de buurt ook last hebben van een nare rioollucht dan zit de verstopping waarschijnlijk in het riool zelf. Ook voor een rioolontstopping kunt u altijd terecht bij loodgieter.nl. Met zulke problemen kan je beter niet te lang wachten, de stank is natuurlijk vervelend maar het kan ook slecht voor je gezondheid zijn. Ook kan het probleem alleen maar erger worden als je er te lang mee wacht.

Wat te doen bij stankoverlast.

Als u last heeft van erge stank raden wij u aan om het huis even goed te ventileren. Een stank lucht (rioollucht) is niet goed voor uw gezondheid. Daarna kunt u gaan kijken of u zelf het probleem kan vinden. Als u ziet dat misschien de toilet, douche of gootsteen niet meer goed leegspoelt, dan kan dat de oorzaak zijn van een verstopping. Als u niet kunt bepalen wat het probleem is kunt u altijd loodgieter.nl opbellen. Onze loodgieters zijn opgeleid en helpen u graag met het probleem.

Waarom een loodgieter inhuren?

Loodgieter.nl heeft de juiste vakmannen voor uw probleem. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen en willen u graag helpen. Als u een loodgieter inhuurt weet u zeker dat het goed zal komen en hoeft u zelf niet aan het werk te gaan. Dit soort werk kan namelijk soms wel gevaarlijk zijn. Vaak moet je namelijk bij de kruipruimte terecht komen. Een kruipruimte is een lage ruimte tussen de bodemafsluiting en de begane grond of vloer. De kruipruimte kan worden bestemd voor installatieleidingen. Het werken in een kruipruimte is een risicovolle activiteit. Daarom kunt u dit dus beter over laten aan een loodgieter.U bent dan ook verzekerd, als u zelf aan de gang gaat bent u dat niet. Wij zijn op deze tijden bereikbaar: https://www.loodgieter.nl/contact. Wij zullen altijd zo snel mogelijk een loodgieter voor u inhuren. Het maakt niet uit waar u in Nederland woont, wij zullen er voor zorgen dat er een loodgieter bij u terecht kan. dat is voor ons geen probleem.De loodgieter weet precies waar hij moet kijken en zal binnen no-time het probleem gevonden hebben.

Zelf stankoverlast opzoeken

Zoals eerder al omschreven in de tekst is het het handigst om te zoeken waar de rioollucht vandaan komt. Kan kunt u namelijk de juiste oplossing gaan zoeken. Een rioollucht opsporen is niet altijd zo eenvoudig. Het is handig om even alle afvoeren goed door te spoelen en om dan te kijken waar het minste water wegstroomt. Daar bevind het zich waarschijnlijk. Als uw gootsteen stinkt is het een grote kans dat er een verstopping plaats vind. Een verstopping oplossen doet u vaak met een veer of een plopper. De veer maakt het namelijk mogelijk om het afval van de bodem van de afvoer te drukken. Spoel daarna de afvoer een aantal keer door om de verstopping weg te krijgen. U kunt u ook de plopper gebruiken. Het drukverschil haalt het restafval van de wanden en de afvoer. Daarna moet u de afvoer weer goed doorspoelen. Naast een gootsteen kan ook een doucheputje die stink leiden tot een verstopte afvoer. Bij dit probleem kunt u beter geen plopper gebruiken. Probeer deze afvoer te ontstoppen door soda in de afvoer te strooien. De soda ontvet namelijk de afvoer. Hierdoor laten andere dingen zoals haren etc. ook los. Het gebruiken van een chemisch ontstoppingsmiddel raden we af. Ze zijn namelijk slecht voor het milieu en voor uw gezondheid, het zal ook de afvoer beschadigen. Als u er zelf niet uitkomt kunt u altijd loodgieter.nl bellen, die lossen het snel en goedkoop voor uw op.

Kosten stankoverlast

Bekijk onze tarieven via deze link: https://www.loodgieter.nl/tarieven

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot