Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Gevelbreuk

Stankklachten in het toilet of last van rioolvliegjes? Verzakking van de grond of de tegels op de plaats waar de riolering het huis verlaat? Vaak ontstaan deze klachten doordat de rioolbuis is afgebroken bij de gevel: een gevelbreuk.
Het riool is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van de woning, maar omdat deze zich buiten het zicht bevindt wordt het riool meestal nauwelijks geïnspecteerd. Een gevelbreuk wordt meestal pas ontdekt nadat er klachten zijn opgetreden.
Onze vakmannen zijn hierin gespecialiseerd en komen graag bij u langs om dit probleem op te lossen.


Reparatie van een gevelbreuk?

De reparatie van een gevelbreuk is complexer dan de normale loodgieterswerkzaamheden. Als de gevelbreuk zich buiten de woning bevindt, dan zal het riool moeten worden uitgegraven. De reparatie wordt over het algemeen uitgevoerd door twee man, zeker als er ook werkzaamheden moeten worden uitgevoerd in de kruipruimte. Loodgieter.nl hanteert een vast tarief van € 475,00 (excl. BTW) voor de reparatie van de gevelbreuk. Materiaalkosten, graafwerkzaamheden en eventuele camera-inspectie zijn hierbij inbegrepen Ook hier geldt: geen onverwachte kosten en verrassingen achteraf.
Als de gevelbreuk wordt geconstateerd na melding van een verstopt toilet, dan zal de ontstopper een camera-inspectie uitvoeren om te detecteren waar de breuk zich bevindt. In overleg met u zullen de herstelwerkzaamheden – indien mogelijk – direct worden uitgevoerd, wordt er een vervolgafspraak gemaakt of ontvangt u een gepaste offerte.


Afspraak maken voor reparatie?

Wilt u meer informatie over reparatie van de gevelbreuk, advies of een offerte aanvragen? U kunt hiervoor ons online contactformulier invullen of contact met ons opnemen via 085-8770419.


 

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot