Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Is het tijd voor een nieuwe badkamer?


Heb je een gedateerde badkamer in je woning? Dan kan het tijd worden voor een verbouwing, waarbij je eindelijk kunt genieten van nieuw sanitair. Maar een dergelijke verbouwing kan veel tijd in beslag nemen en je kunt misschien best wel handig zijn, er zullen ongetwijfeld klussen bij een badkamerverbouwing zijn waar wat meer specifieke kennis bij komt kijken. In dit geval kun je altijd een beroep doen op de loodgieter. Loodgieters zijn vakmensen die verstand hebben van een badkamerrenovatie. Je weet dan zeker dat sanitair goed wordt aangesloten, zodat je achteraf geen problemen krijgt met lekkage.


Het aansluiten van de radiator


Veel badkamers hebben een radiator in de ruimte staan. Als je nog een grote klassieke en loodzware badkamerradiator hebt, dan is het verstandig deze te vervangen. Helemaal zonder verwarming wil je waarschijnlijk niet, maar er zijn wel goede alternatieven. Denk bijvoorbeeld eens aan een designradiator. Een designradiator ziet er fraai en strak uit en je hebt meestal de mogelijkheid om hier heel gemakkelijk handdoeken overheen te hangen om te laten drogen. Een designradiator is ook veel platter dan de klassieke radiator, waardoor je ruimte kunt besparen. Desnoods kun je een designradiator ook hoger aan de wand hangen als je de wand zelf nodig hebt. Voor een loodgieter is het een fluitje van een cent om een designradiator voor je op te hangen. Heb je een andere plaats voor je designradiator in gedachten? Dan kan de loodgieter je ook behulpzaam zijn met het verleggen van de waterleiding.


Plaatsen van een douchecabine


Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer is de douchecabine. Er zijn diverse douchecabines beschikbaar in alle soorten, maten en stijlen. Als je de douche op een andere plek hebt gepland, dan heb zal dit wat meer werk zijn. De afvoerleiding zal dan verplaatst moeten worden en de leidingen voor de douchekranen ook. Als je hier geen ervaring mee hebt, laat dan een loodgieter langskomen die de leidingen vakkundig kan verleggen. Een douchecabine is meestal voorzien van een douchebak, waarop de afvoerleiding is aangesloten. Ook dit kan soms een lastige klus zijn om deze afvoerleiding aan te sluiten. Een professionele loodgieter heeft genoeg ervaring met het plaatsen van douchecabines en de daarbij behorende afvoerleidingen. Vertrouw ook voor je douche op de loodgieter, zodat jij ontspannen kunt douchen zonder bang te hoeven zijn dat je last gaat krijgen van een lekkage.


Hoe luxe wil jij je wastafel?


Wastafels zijn er in vele maten en soorten. De vorm van de wastafels sluiten meestal aan bij het badkamerinterieur. Voor een strak en modern interieur kun je kiezen voor een mooie vierkante of rechthoekige wastafel. Daarnaast kun je wastafels ook inbouwen in een badkamermeubel. Een badkamermeubel is een fraaie aanvulling voor moderne badkamers en mag hier eigenlijk niet ontbreken. Naast het feit dat een badkamermeubel mooi is om te zien, past het goed bij het badkamerinterieur en is het zeer functioneel. Je kunt namelijk gemakkelijk al je spullen kwijt in de kasten van het badkamermeubel. Ook je wastafel kun je laten aansluiten door de loodgieter, zoals de waterafvoer en aansluiting van de wastafelkraan.


In badkamers is de kraan het belangrijkste gebruiksvoorwerp


Kranen worden in badkamers erg veel gebruikt. Het is ook de ruimte in huis met de meeste kranen. Denk daarbij aan de douchekraan, met daaraan verbonden de douchekop, de wastafelkraan en de kraan bij het bad. Een kraan kan snel aangetast worden door kalk. Het is daarom belangrijk dat kranen goed worden aangesloten. Zo voorkom je lekkage en daarmee ook kalkvorming en een hoop poetswerk om de kranen weer kalkvrij te krijgen. Loodgieters zijn in de regel zeer ervaren in het aansluiten van kranen. Wil je er zeker van zijn dat je badkamerkranen goed worden aangesloten en dat je er lang plezier van hebt? Laat je kranen dan door een loodgieter aansluiten. Overigens is het niet in alle gevallen nodig om een badkamerkraan volledig te vervangen. Een loodgieter is in staat om sommige kranen nog te repareren, zodat je niet onnodig nieuwe kranen hoeft te kopen.

Er zijn 24 beoordelingen voor Loodgieter.nl Badkamer

Totaal 4.3/5 4.3/5 Klantvriendelijkheid 4.5/5 4.5
Uitgevoerde werkzaamheden 4.4 / 5 4.4 Deskundigheid 4.6 / 5 4.6
Prijs / Kwaliteit verhouding 3.8 / 5 3.8    

lekkage badkamer 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Amsterdam

Lekkage afkomstig vanaf de badkamer naar de onderburen,

Lekkage badkamer 2

Beoordeeld op met een 2/5 door een klant in Heerlen

Lekkage badkamer bij het bad komt uit het luikje

Badkraan maakt herrie 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Barendrecht

Bij het vol laten lopen van ons bubbelbad geeft de kraan enorme herrie (overlast voor de benedenburen)

lekkage badkamer 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Almere

Alles is netjes verlopen alleen voor de afwerking verliep het contact erg matig maar daarna alles top gedaan een goed en netjes werkend bedrijf zeker een aanrader voor derde

lekkage badkamer 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Ede

De zelfde dag nog geholpen en werd de lekkage snel en deskundig opgespoord.Duidelijke uitleg over handelswijze. Oorzaak en oplossingen gekregen.Geweldig service

verleggen waterleiding 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Eindhoven

zeer tervreden. fijn om zo snel geholpen te kunnen worden.daarnaast ook netjes gemaakt dus tevreden!

kitten badkamer 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Zwolle

Ondanks het feit dat de opdracht een dag later is uitgevoerd, is het kitwerk alsnog uitstekend uitgevoerd. Zeker aan te bevelen.

Douchekraan goed aansluiten 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Avenhorn

Douchekraan goed aansluiten!

lekkage douchebak 4.5

Beoordeeld op met een 4.5/5 door een klant in Barendrecht

vanmorgen waren de beide mannen .jurgen/nick er om half 9, ze hebben een kop koffie gedronken en toen onze douchebak ivm grote lekkage in voorraadkast/slaapkamers....en nadat de bak eruit was zagen we tot onze ontzetting dat 12 jaar geleden beunhazen aan het werk zijn geweest, wat een troep onder...

5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Borne

Wij hebben een bubbelbad van 5 jaar oud nu hebben we ee probleem als we de knop indrukken om de bubbels te verkrijgen doet deze het niet.In middels hebben we \een andere knop geleverd gekregen van de leverancier van het buubelbad maar wij kunnen dat niet monteren.Misschien kan uw bedrijf ons daar...