Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Is het tijd voor een nieuwe badkamer?


Heb je een gedateerde badkamer in je woning? Dan kan het tijd worden voor een verbouwing, waarbij je eindelijk kunt genieten van nieuw sanitair. Maar een dergelijke verbouwing kan veel tijd in beslag nemen en je kunt misschien best wel handig zijn, er zullen ongetwijfeld klussen bij een badkamerverbouwing zijn waar wat meer specifieke kennis bij komt kijken. In dit geval kun je altijd een beroep doen op de loodgieter. Loodgieters zijn vakmensen die verstand hebben van een badkamerrenovatie. Je weet dan zeker dat sanitair goed wordt aangesloten, zodat je achteraf geen problemen krijgt met lekkage.


Het aansluiten van de radiator


Veel badkamers hebben een radiator in de ruimte staan. Als je nog een grote klassieke en loodzware badkamerradiator hebt, dan is het verstandig deze te vervangen. Helemaal zonder verwarming wil je waarschijnlijk niet, maar er zijn wel goede alternatieven. Denk bijvoorbeeld eens aan een designradiator. Een designradiator ziet er fraai en strak uit en je hebt meestal de mogelijkheid om hier heel gemakkelijk handdoeken overheen te hangen om te laten drogen. Een designradiator is ook veel platter dan de klassieke radiator, waardoor je ruimte kunt besparen. Desnoods kun je een designradiator ook hoger aan de wand hangen als je de wand zelf nodig hebt. Voor een loodgieter is het een fluitje van een cent om een designradiator voor je op te hangen. Heb je een andere plaats voor je designradiator in gedachten? Dan kan de loodgieter je ook behulpzaam zijn met het verleggen van de waterleiding.


Plaatsen van een douchecabine


Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer is de douchecabine. Er zijn diverse douchecabines beschikbaar in alle soorten, maten en stijlen. Als je de douche op een andere plek hebt gepland, dan heb zal dit wat meer werk zijn. De afvoerleiding zal dan verplaatst moeten worden en de leidingen voor de douchekranen ook. Als je hier geen ervaring mee hebt, laat dan een loodgieter langskomen die de leidingen vakkundig kan verleggen. Een douchecabine is meestal voorzien van een douchebak, waarop de afvoerleiding is aangesloten. Ook dit kan soms een lastige klus zijn om deze afvoerleiding aan te sluiten. Een professionele loodgieter heeft genoeg ervaring met het plaatsen van douchecabines en de daarbij behorende afvoerleidingen. Vertrouw ook voor je douche op de loodgieter, zodat jij ontspannen kunt douchen zonder bang te hoeven zijn dat je last gaat krijgen van een lekkage.


Hoe luxe wil jij je wastafel?


Wastafels zijn er in vele maten en soorten. De vorm van de wastafels sluiten meestal aan bij het badkamerinterieur. Voor een strak en modern interieur kun je kiezen voor een mooie vierkante of rechthoekige wastafel. Daarnaast kun je wastafels ook inbouwen in een badkamermeubel. Een badkamermeubel is een fraaie aanvulling voor moderne badkamers en mag hier eigenlijk niet ontbreken. Naast het feit dat een badkamermeubel mooi is om te zien, past het goed bij het badkamerinterieur en is het zeer functioneel. Je kunt namelijk gemakkelijk al je spullen kwijt in de kasten van het badkamermeubel. Ook je wastafel kun je laten aansluiten door de loodgieter, zoals de waterafvoer en aansluiting van de wastafelkraan.


In badkamers is de kraan het belangrijkste gebruiksvoorwerp


Kranen worden in badkamers erg veel gebruikt. Het is ook de ruimte in huis met de meeste kranen. Denk daarbij aan de douchekraan, met daaraan verbonden de douchekop, de wastafelkraan en de kraan bij het bad. Een kraan kan snel aangetast worden door kalk. Het is daarom belangrijk dat kranen goed worden aangesloten. Zo voorkom je lekkage en daarmee ook kalkvorming en een hoop poetswerk om de kranen weer kalkvrij te krijgen. Loodgieters zijn in de regel zeer ervaren in het aansluiten van kranen. Wil je er zeker van zijn dat je badkamerkranen goed worden aangesloten en dat je er lang plezier van hebt? Laat je kranen dan door een loodgieter aansluiten. Overigens is het niet in alle gevallen nodig om een badkamerkraan volledig te vervangen. Een loodgieter is in staat om sommige kranen nog te repareren, zodat je niet onnodig nieuwe kranen hoeft te kopen.


Er zijn 6908 beoordelingen voor Loodgieter.nl Badkamer

Totaal 4.5/5 4.5/5 Klantvriendelijkheid 4.6/5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.6 / 5 4.6
Prijs / Kwaliteit verhouding 4.1 / 5 4.1    

Reparatie afvoer badkamer meubel

Deze klant in Zwolle hebben wij geholpen op:

Reparatie afvoer badkamer meubel, het lekt in het meubel.


Lekkage badkamer

Deze klant in Breda hebben wij geholpen op:

Wij hebben een inloopdouche, met douchedrain. Lijkt alsof de voeg rondom de afvoer los laat. de buurman heeft last van vochtvorming.


badkamerr renovatie

Deze klant in Deventer hebben wij geholpen op:

Badkamer renovatie. Dit is 5 jaar geleden gedaan door "vakmannen". Gebarsten tegels, scheve radiatoren.


Doucheduer kapot

Deze klant in Assen hebben wij geholpen op:

Douchedeur scharnier kapot. Afgesproken dat mocht de loodgieter eerder kunnen dan 29 augustus dat er telefonisch contact zal zijn met bewoonster en een afspraak gemaakt kan worden.


Lekkage badkamer

Deze klant in Zeist hebben wij geholpen op:

Lekkage badkamer op 1e verdieping, naar vloer beneden


Lekkage badkamer

Deze klant in Veendam hebben wij geholpen op:

Lekkage badkamer na hevige regenbui van gisteren.


Lekkage badkamer

Deze klant in Diemen hebben wij geholpen op:

We hebben lekkage in de badkamer, waarschijnlijk uit de douchecel. Het lekt door het plafond in de plafondlamp in de keuken (nu eraf gehaald). zelfde probleem 5 jaar geleden ook gehad toen vanuit de bouw opgelost. Zat toen in de aanhechting van de verzonken doucheafvoer.


Lekkage badkamer

Deze klant in Heemskerk hebben wij geholpen op:

Lekkage badkamer. Waarschijnlijk een afvoer.


stankafsluiter vervangen

Deze klant in Malden hebben wij geholpen op:

In de douche wordt de stankafsluiter van de douche leeg getrokken. Het is zo een kleine oude ronde stankafsluiter in de vloer gemetseld. Deze vervangen voor een RVS grotere vierkante stankafsluiter. Nieuwe tegels tbv de tegelvloer zijn nog aanwezig. op aanvraag foto's aan te leveren.