Snel een Loodgieter nodig in Groningen? Bel ons! 050-808 0319


Op zoek naar een loodgieter in de de stad Groningen?


Als de grootste stad in het noorden van Nederland, kun je je voorstellen dat er in de stad Groningen veel loodgieterswerken moeten worden uitgevoerd. Gelukkig kun je hiervoor terecht bij je lokale loodgieter, Loodgieter Groningen. Met het inhuren van Loodgieter Groningen voorkom je dat je lang moet wachten en bij spoedklussen maak je gebruik van de spoedservice van Loodgieter Groningen. Bij acute problemen, zoals lekkages, overstromingen of gesprongen waterleidingen staat de loodgieter in een mum van tijd voor je deur. Loodgieter Groningen is voor alle bewoners van de stad Groningen beschikbaar voor tal van loodgieterswerkzaamheden.


Lekkages in Groningen verhelpen


Lekkages zijn één van de problemen waar Loodgieter Groningen zeer regelmatig mee van doen heeft. Lekkages kunnen dan ook voor veel overlast zorgen. Dit kan gaan om grote breuken in leidingen, waarbij een kelder of andere ruimte in een rap tempo blank staat, maar er zijn ook heel geleidelijke lekkages. Dit is het geval bij bijvoorbeeld leidingen van en naar de cv ketel en radiatoren. Druppelsgewijs lekt er dan vocht weg, waardoor je pas later door hebt dat er een lekkage is. Maar ook veel waterleidingen zijn verborgen in muren en vloeren. Als hier een scheurtje in ontstaat, is een lekkage zeer lastig te traceren. Pas wanneer er vochtvlekken of zelfs schimmel op de muur ontstaat, weet je dat er een lek in een verborgen leiding zit. Met welke soort lekkages je ook te maken hebt, van een gesprongen leiding tot een minimaal scheurtje, Loodgieter Groningen kan als lokale loodgieter snel ter plekke zijn en je lek vakkundig repareren. Bij verborgen lekkages zal de loodgieter een lekdetectie uitvoeren, zodat de exacte locatie van de lekkage snel gevonden en gerepareerd wordt.


Leidingen en afvoeren ontstoppen


Als je wel eens met een verstopte afvoer of leiding van doen hebt gehad, weet je hoe hinderlijk dit is. Soms lukt het om met middeltjes en flink wat water een verstopping weg te krijgen. Maar hoe hardnekkiger een verstopping of hoe dieper deze zit, des te lastiger is het om zelf een afvoer te ontstoppen. Als inwoner van de stad Groningen hoef je nu enkel contact op te nemen met Loodgieter Groningen. De loodgieter is in het bezit van goede materialen en gereedschappen om de afvoer snel en effectief te ontstoppen. Schakel de loodgieter ook in als je een verstopt riool hebt. Een verstopt riool kan voor problemen zorgen bij al je afvoeren en er kan een hinderlijke rioollucht in huis hangen. Het aanpakken van een verstopt riool is niet iets wat je zelf gemakkelijk kunt doen. Ten eerste heb je geen idee waar de verstopping zich bevindt. De loodgieter kan met een camera in het riool de verstopping lokaliseren, zodat hij exact weet waar hij moet zijn. Laat een verstopping daarom nooit lang voortduren. Het zal alleen maar hardnekkiger worden, terwijl de loodgieter gemakkelijk en snel de afvoer kan ontstoppen.


gasleidingen leggen en gaslekkages repareren


Nog steeds zijn veel woningen in de stad Groningen voorzien van gasleidingen. Gas wordt gebruikt als brandstof voor de cv ketel, voor een gaskachel of voor het gasfornuis. Bij een renovatie, kan het zijn dat je gasleidingen moet laten verleggen. Werken met gas is een specialistische klus en kun je daarom het beste aan de expert overlaten, zoals Loodgieter Groningen. De loodgieter zal zorgen voor het leggen van veilige gasleidingen, zodat je hier in de toekomst geen probleem mee krijgt. Mocht er onverhoopt toch een gaslek ontstaan, dan is het belangrijk om direct in te grijpen. Bij een gaslekkage is er namelijk acuut explosiegevaar. Zorg dat je deuren en ramen opent en dat je geen open vuur in huis hebt. Sluit de gaskraan af en bel direct met de spoedservice van Loodgieter Groningen. De loodgieter zal snel ter plaatse zijn om de gaslekkage te detecteren en te repareren. Pas wanneer de loodgieter succesvol de gaslekkage heeft gerepareerd kun jij weer veilig gas in huis gebruiken.We zijn dagelijks in de buurten:
Schildersbuurt
Vinkhuizen
Oranjebuurt
Zeeheldenbuurt
Oost-Indische buurt
Corpus den Hoorn Zuid
Hoogkerk
Beijum
UlgersmabuurtVeel gestelde vragen - Loodgieter Groningen

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Groningen

Reviews

5

Lekkage in meterkast/ mechanische ventilatie
----
Super geholpen door Klaas Moltmaker en Robert van Loodgieter.nl! 


5

1 radiator afkoppelen/ blokverwarming , wastafelkraan lekt
----


4

Nieuwe kraan erop zetten. Maar dat lukt niet helemaal.
----


4.8

Stop van de wasbak in de badkamer blijft naar beneden zitten.
----


5

Kraantje in de schuur tbv buitenkraan gaat niet meer dicht
----
Snelle en goede service


5

Tweetal waterleiding verleggen, betreft koper en moet ongeveer 50 a 60 cm... lees meer
----
Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen in een noodsituatie. Loodgieter.nl...lees meerLoodgieter Groningen Problemen met buitenkraan
Loodgieter Groningen Lekkage aan voorzijde huis op 1e etage
Loodgieter Groningen vervangen van instelknop op het regelblok
Loodgieter Groningen Nieuwe plintboiler installeren
Loodgieter Groningen Lekkende wastafelafvoer
Loodgieter Groningen Verstopping