Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Boiler aansluiten

Loodgieter.nl levert en installeert een breed assortiment boilers.Of u nu een Close-in boiler wenst van 10 liter, om snel en heet water te verkrijgen in de keuken, of een 120L boiler wilt om te douchen, wij doen het allemaal.

Keukenboiler aansluiten

Het aansluiten van een keuken boiler, vind overwegend plaats in het keukenkastje onder de keukenkraan. Let er wel op dat voor een goede installatie ook een bijbehorende aansluit set benodigd is. Keukenboilers komen in verschillende formaten, denk hierbij aan 10 of 15 liter varianten. Mocht u niet de ruimte hebben om een dergelijke boiler in het keukenkastje te plaatsen, zijn er ook nog plintboilers. Deze komen, zoals de naam doet vermoeden, achter de voorzet plint van uw keuken. Deze zijn er al vanaf 5 liter.

Voordelen & nadelen elektrische boiler

Een elektrische boiler kent weinig beperkingen en kan vrijwel door de gehele woning geplaatst worden, het enige wat je nodig heb is elektriciteit en water.Een boiler heeft altijd warm water op “voorraad”, bij het opendraaien van de kraan heeft u dus geen wachttijden. Het aftappen van heet water op verschillende punten binnen de woning is ook mogelijk.Een elektrische boiler heeft behoorlijk wat vermogen nodig, hierdoor heeft uw meterkast een aparte groep nodig. Tevens ligt door de continue verwarming van de boiler het verbruik hoger.

Elektrische boilers en de inlaatcombinatie

Zoals boven beschreven heeft een boiler altijd warm water op “voorraad”.Warm water zet uit en is niet samen te persen. Zonder inlaatcombinatie kan dit tot defecten leiden in de boiler, het overtollige “uitgezette” water kan nergens heen en zorg voor een enorme opbouwende druk. De inlaatcombinatie voorkomt dit en zorg dat het overtollige water de afvoer in kan lopen door middel van zijn overstort functie. Een juiste installatie zorgt er dan ook voor dat u het maximale uit de boiler kan halen.

Reviews

4.8

Lek in de wastafel bij badkamer. Lekt bij gebruik en geen gebruik
----


5

Lekkage opsporen. Indien er een lekdetectie zal moeten plaatsvinden, kunnen... lees meer
----
Loodgieter was binnen 2 uurtjes aanwezig en heeft de lekkage en de oorzaak...lees meer


5

Waakvlam geiser gaat steeds uit. Geiser is schoongemaakt maar waarschijnlijk... lees meer
----
Uiterst vriendelijk, zeer deskundig en behulpzaam. Snelle service tegen een...lees meer


4.8

Goede middag, wij hebben een druppende kraan in het WC fonteintje en krijgen... lees meer
----
Het probleem was snel en vakkundig verholpen en loodgieter Mike was erg...lees meer


5

Wasmachinekraan vervangen
----


4.3

Inbouw reservoir blijft doorlopen. Schwab PXL8155-1
----
Wel super snel allemaal, top