Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

 • Erkende loodgieters
 • 98% binnen 24u
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Slechts €29,95- voorrijkosten
 • Loodgieter uit uw omgeving
 • Vast ontstoppingstarief
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Binnen 2 kantooruren contact
rating

AWB ThermoMaster 3HR 28 HR Soloketel

6,0 - 28,2 kW

AWB ThermoMaster 3HR 28 HR Soloketel 6,0 - 28,2 kW

De AWB ThermoMaster 3HR 28 Solo is een hoog rendement soloketel, die zeer weinig onderhoud met zich meebrengt, wat zorgt voor lage exploitatiekosten. Het toestel heeft een duidelijk uitleesbaar LCD-scherm en de eenvoudige bediening met drie druktoetsen maken het toestel zeer gebruiksvriendelijk. Tevens is de ThermoMaster3HR standaard uitgerust met een Open Therm-module, waardoor het toestel aangesloten kan worden op 'aan/uit' en modulerende kamerthermostaten.

Modulerende kamerthermostaten zorgen voor een hoger rendement en meer comfort. De ThermoMaster 3HR heeft een aluminium warmtewisselaar waarop 10 jaar garantie zit en 2 jaar garantie op onderdelen.

De AWB ThermoMaster 3HR 28 Solo heeft een warmtecapaciteit van 6 - 28,2 kW.

Wilt u onderhoud aan uw CV-ketel?

Niets is zo vervelend en ontregelend binnen uw huishouden als wanneer uw CV-ketel uitvalt. Geen warm water in huis zorgt er voor dat u zich niet kunt douchen of uw vaatwasser kunt gebruiken. Loodgieter.nl heeft een team van specialisten die ongeacht de leeftijd van uw CV-ketel bijna altijd uw CV-ketel nog kan repareren. Wanneer onze loodgieters uw CV-ketel niet kunnen repareren dan kan niemand het! Daar wij begrijpen dat het wegvallen van uw CV-ketel erg vervelend kan zijn zorgen wij er voor dat er altijd zo snel mogelijk een monteur bij u langs komt. Meer informatie over het onderhoud en het repareren van uw CV-ketel kunt u hier vinden.

Storingscodes

Oplossing:- Controleer de bedrading. Indien deze in orde is vervang dan de driewegklep.
Oplossing:- Controleer de gasaansluiting, de gaskraan en de voordruk.- Controleer de ontsteekpen en de bedrading.
Oplossing:- Controleer de gasaansluiting, de gaskraan en de voordruk.- Controleer de ontsteekpen en de bedrading.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.
Oplossing:- Controleer de bedrading of vervang zo nodig de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading of vervang zo nodig de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading en vervang zo nodig de NTC.- Controleer parameter 9.
Oplossing:- Controleer de bedrading. - Is de bedrading in orde vervang dan de waterdruk sensor.
Oplossing:- Contrleer de bedrading of vervang de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading en de user interface. Indien deze in orde zijn vervang dan het hoofd board of de ventilator.
Oplossing:- Controleer de bedrading en het hoofd board. Mochten de in orde zijn vergang dan de user interface.
Oplossing:- Controleer parameter 13 of vervang het hoofd board.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie is te groot of de bypass is onvoldoende.
Oplossing:- Er is onvoldoende aarding van het toestel. Controleer alle aardeaansluitingen en/of zorg voor een goede aarding.
Oplossing:- Controleer de transformator, de zekering en de bedrading. - Vervang de transformator indien nodig. - Vervang de hoofdprint indien nodig.
Oplossing:- Vervang de user interface.
Oplossing:- Neem contact op met de service dienst van AWB.
Oplossing:- De instalatie dient bijgevuld te worden tot maximaal 2.2 bar. - Spoor de lekkage op en verhelp deze.
Oplossing:- Controleer het expansievat en vervang deze enventueel. - Haal wat water uit het systeem tot de cv druk maximaal 2.2 bar is.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of die van de bypass is te groot.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of de bypass is te groot.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of de bypass is onvoldoende.


De voordelen van dit product:

 • Betrouwbaar, lage exploitatiekosten
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Open Therm module, aansluitbaar op elke thermostaat
 • 10 jaar garantie op RVS warmtewisselaar
 • Warmtecapaciteit van 6 - 28,2 kW

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot