Snel een Loodgieter nodig in Tilburg? Bel ons! 013-220 2648


Loodgieter Tilburg


Heb je als inwoner van Tilburg een loodgieter nodig? Dan ben je het beste af met een lokale loodgieter die altijd snel bij jou kan zijn. Vooral bij acute problemen is het belangrijk dat een loodgieter snel ter plaatse is. Loodgieter Tilburg is een lokale loodgieter, die de stad Tilburg goed kent en daardoor acute problemen snel kan oplossen. Maar ook voor minder acute loodgieterswerkzaamheden kun je bij Loodgieter Tilburg terecht. Of je nu een verstopping hebt, een lekkage of als er sanitair geplaatst moet worden, Loodgieter Tilburg is expert in alle soorten van loodgieterswerken. Voor welke werken kun je contact opnemen met Loodgieter Tilburg?


Leidingen en afvoeren ontstoppen


Erg hinderlijk is het als je een verstopping in een leiding of afvoer hebt. Op allerlei plekken zijn leidingen en afvoeren aanwezig, waardoor je op verschillende plekken in je woning last van een verstopping kunt hebben. In de badkamer kan dit bijvoorbeeld in de afvoeren van de badkuip en de douche, het toilet of in de wasbak. Ook de keuken is een plek met leidingen en afvoeren, zoals de gootsteen of de afvoer van de vaatwasser. Als deze afvoeren verstopt zijn, dan heeft dit grote invloed op je wijze van leven. Je kunt niet meer comfortabel gebruikmaken van de douche of het toilet of fatsoenlijk de afwas doen. Er zijn allerlei middeltjes op de markt om zelf proberen te ontstoppen. Bij beginnende verstoppingen kan dit nog helpen, maar bij een hardnekkige verstopping is het beter om Loodgieter Tilburg in te schakelen. De loodgieter heeft professionele apparatuur waarmee een afvoer in een mum van tijd ontstopt is. Als een verstopping veroorzaakt wordt door een probleem in het riool, dan kan de loodgieter met cameradetectie het riool inspecteren en nagaan waar het probleem zit en wat het probleem is. Dit voorkomt dat je het hele riool moet uitgraven en zo kan het probleem heel gericht aangepakt worden.


Plaatsen en onderhoud cv ketel


De meeste huizen in Tilburg worden verwarmd en verkrijgen warm water door middel van cv ketels. De levensduur hiervan is ongeveer 15 jaar. Wanneer je cv ketel ouder is dan 15 jaar, dan kan deze het nog steeds goed doen, maar je verliest wel rendement en er is een hoger risico op defecten. Het is daarom verstandig om nadat de levensduur is verlopen, de cv ketel te laten vervangen. Het biedt tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste innovaties, zoals veel zuinigere cv ketels of een alternatief, zoals een warmtepomp. Laat je ketel professioneel plaatsen door een expert. Dit voorkomt dat je problemen met je verwarming krijgt. Ook het onderhoud van je centrale verwarmingssysteem is een taak die je het beste aan de loodgieter kunt overlaten. De loodgieter controleert of onderdelen nog goed zijn, of de rookgasafvoer nog goed werkt en hoe de aansluiting met de verwarming is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voorkomt dat je ketel uitvalt en dat je Loodgieter Tilburg moet inschakelen voor een acuut probleem met je verwarming.


Plaatsing en onderhoud sanitaire voorzieningen


Ga je de badkamer verbouwen? Dan kun je Loodgieter Tilburg ook inschakelen voor de aanleg van leidingen, afvoeren en sanitair. Bij een verbouwing kan het zijn dat je de badkamer volledig anders wilt inrichten. Maar realiseer je dat wanneer je een douche of toilet een andere plek geeft, ook alle leidingen en afvoeren omgelegd moeten worden. Leidingen moeten hierbij goed gelegd en aangesloten worden, zodat je in de toekomst geen problemen met lekkages krijgt. De loodgieter heeft ruime ervaring met het leggen van leidingen en afvoeren, zodat jij kunt genieten van je nieuwe douche of toilet. Ook plaatsing van sanitair kun je aan de loodgieter overlaten, alsmede het onderhoud aan sanitair, zoals lekkende kranen of leidingen.We zijn dagelijks in de buurten:
Centrum
Broekhoven
Tivoli
Korvel
Gasthuisstraat
Hasselt
Hoefstraat
De Relt
Het Zand
Wandelbos
Stokhasselt-Noord
Groenewoud
Den Blaak
Huibeven
Tuindorp de Kievit
Dalem
UdenhoutSpoed? 24/7, ook in het weekend

Spoed klussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.
Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoed klus?
Bel ons op 013-220 2648 of vul het aanvraagformulier bovenaan de pagina in. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters.
Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.

Loodgietersbedrijf Tilburg

Mensen zochten naar:
  • loodgieter Tilburg
  • goedkope loodgieter Tilburg
  • beste loodgieter Tilburg

Er zijn 88 beoordelingen voor Loodgieter.nl Tilburg

Totaal 4.5/5 4.5/5 Klantvriendelijkheid 4.6/5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.6 / 5 4.6 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 4.1 / 5 4.1    

lekkage afvoerleiding 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Werkt snel en doelgericht, zeker een aanrader!

awb cv-ketel platen warmtewisselaar lekt. 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

awb cv-ketel platen warmtewisselaar lekt. 30 min vtv bellen ivm werk!

geiser onderhoud 3

Beoordeeld op met een 3/5 door een klant in Tilburg

Vaillant Geiser onderhoud, ontsteekt niet meer

Lekkage geconstateerd badkamer 3.5

Beoordeeld op met een 3.5/5 door een klant in Tilburg

Lekkage geconstateerd, zichtbaar in plafond keuken onder de badkamer.

Vervangen binnenwerk inbouwtoilet 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Tilburg

Vervangen binnenwerk inbouwtoilet.Merk is een Geberit van 1994.Ik heb drukplaat verwijderd en schoonmaakazijn in het reservoir gedaan om te zien of verkalking de oorzaak was en daarmee het weglekken van water zou zijn verholpen maar dat is niet het geval.Bijgaand een foto van het binnenwerk.

radiatorkraan vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Zeer tevreden, alles is goed en correct afgehandeld.

Aansluiting riool 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Werkzaamheden zijn nog niet uitgevoerd maar heb er alle vertrouwen in.

toilet ophangen 3.8

Beoordeeld op met een 3.8/5 door een klant in Tilburg

Secondenoopinieonderzoekover over ophanghoogte van een hangtoilet. (nog in montagefase) De uitvoerend monteur zegt dat het toilet niet lager kan dan 53 cm. of vlak boven de tegelvloer.

Geiser nakijken 2.5

Beoordeeld op met een 2.5/5 door een klant in Tilburg

1 dingetje losgehad en gepoogd schoon te maken, waardoor de geiser vervolgens helemaal niet meer aan ging. 10 min binnen geweest en dus niet opgelost. Ook nog eens verkeerde diagnose gesteld. Er werd gezegd verkalking, blijkt in de toevoer van het water te zitten. Niet tevreden dus.

waterleiding doortrekken 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Tilburg

Waterleiding doortrekken voor koffieapparaat.Hoeveel meter is voor zover onbekend

cv storing 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Tilburg

Alleen nog niets gehoord over servicecontract van William de Bont

douche thermostaat kraan vervangen 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Tilburg

SNELLE SERVICE,,VAKKUNDIG EN VRIENDELIJK .ALLEEN JAMMER DAT JE MAAR 1 MERK HEBT OM UIT TE KIEZEN ALS HET OM KRANEN GAAT ..

lekkage bij keuken 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Tilburg

In de bijkeuken tussen de voegen wat water omhoog vanaf afgelopen zaterdag. TVermoedelijk grond water, er zitten hier namelijk geen leidingen

verstopping gootsteen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Telefonist van Loodgieter.nl was correct, maar kon vriendelijker. Afspraak was snel geregeld voor dezelfde dag tussen 13u en 16u. De overigens zeer sympathieke medewerker van Jos Hofkens HIG belde echter of hij eerder kon komen (11.30u). Kwam precies op dat tijdstip aan en had de hardnekkige...

Lekkage dakgoot 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Lekkage dakgoot

verstopte gootsteen 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Tilburg

Aardige mannen en mooi op tijd. Gootsteen had een enorme ontstopping dus werd helaas wel prijzig. Uiteindelijk alles mooi opgelost en nergens meer last van.

Vloerverwarming leiding doorgeboord 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Tilburg

Vloerverwarming leiding doorgeboord bij klussen. (is al vrijgehakt )Graag repareren als mogelijk. Radiatoren worden warm terwijl de kranen dicht staan.Stadsverwarming, alleen radiatoren op begane grond.

verstopte afvoer 4.3

Beoordeeld op met een 4.3/5 door een klant in Tilburg

Verstopte douche en gootsteen. Al zelf wat dingen geprobeerd

toiletten vervangen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

meer dan uitstekende service !!!

Lekkage vanaf badkamer 3.5

Beoordeeld op met een 3.5/5 door een klant in Tilburg

Lekkage vanaf badkamer via plafond woonkamer

Lekkage dakkapel 4

Beoordeeld op met een 4/5 door een klant in Tilburg

Lekkage dakkapel ter plaatse van een zijwang. Mogelijk dakpan stuk of loodafdekking niet oké. Reserve dakpannen aanwezig.

lekkage douchecabine 3.3

Beoordeeld op met een 3.3/5 door een klant in Tilburg

De loodgieter wist goed aan te geven wat de oorzaak was van het lekkageprobleem wat ik had (douchebak). Helaas kon hij het niet oplossen, het had namelijk te maken met poreuze tegels rondom de douchebak.

Stortbak loopt door. 4.8

Beoordeeld op met een 4.8/5 door een klant in Tilburg

Stortbak loopt door. Royal Kiwa oud model die boven de toilet hangt.

Zinken dakgoot reparatie 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Wij zijn hier twee maal geweest, helaas lekt het nog steeds op dezelfde plek.Oude melding: Zinken dakgoot reparatie. Goot lekt heel erg. Het is een bakgoot tussen de begane grond en eerste verdieping. Lekt vermoedelijk op de naad.

spoelbak duoblok Sphynx blijft doorlopen 5

Beoordeeld op met een 5/5 door een klant in Tilburg

Wc /spoelbak blijft doorlopen, betreft een duoblok Sphynx