Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
 • Erkende loodgieters
 • 98% binnen 24u
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Slechts €29,95- voorrijkosten
 • Loodgieter uit uw omgeving
 • Vast ontstoppingstarief
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Onderhoud

“Eigen haard, is goud waard”.
Waarschijnlijk denkt u er ook zo over en vindt u het belangrijk dat uw eigen thuis een veilige en warme omgeving is voor u en uw huisgenoten.

Maar uw woongenot kan opeens een stuk minder worden, mocht er onverhoopt opeens sprake zijn van een verstopping, lekkage of een cv-storing. Het kan een huishouden behoorlijk ontregelen en soms flinke schade aan te woning veroorzaken.

Om problemen in de toekomst voor te zijn, is het belangrijk om binnen en buiten de woning periodiek onderhoud uit te laten voeren. Voor uw veiligheid en het behoud van uw woning.

Wat Loodgieter daarin voor u kan betekenen? Waarschijnlijk meer dan u denkt. Dakspecialisten, loodgieters, ontstoppingsdiensten, cv-monteurs, allemaal ervaren vakmannen, die klaar staan om te zorgen dat uw woning een goed onderhouden “thuis” blijft.


ONDERHOUD BUITEN DE WONING

Dakonderhoud

Een goed onderhouden dakbedekking en hemelwaterafvoer zijn onmisbaar voor het behoud van uw woning. Het is belangrijk dat het dak bestand is tegen alle weersinvloeden en het regenwater moet moeiteloos weg kunnen stromen naar het riool.

Waarschijnlijk schakelt u pas een dakexpert in op het moment dat er een zichtbare schade, lekkage of verstopping is ontstaan. Toch is het niet onverstandig om het dak periodiek na te laten kijken, want zeker bij goed geïsoleerde daken kunnen problemen lange tijd niet worden opgemerkt en beschadigde dakpannen zijn niet altijd goed zichtbaar.

Tijdens een dakinspectie wordt de huidige staat van de verschillende onderdelen van het dak nagekeken:

 • Staat van de dakpannen
 • Nokvorsten en windveren
 • Dakgoot & regenpijp
 • Schoorsteen

Met een dakinspectie worden eventuele mankementen aan de dakbedekking en hemelwaterafvoer tijdig opgemerkt en hersteld, voordat er problemen kunnen ontstaan en blijft uw dak in topconditie.


Dakgoot schoonmaken

Wellicht kunt u een inspectie van het dak combineren met het schoonmaken van de dakgoten? Het is belangrijk om de dakgoten jaarlijks te ontdoen van takjes, bladeren en nestmateriaal, want een verstopte dakgoot kan ernstige schade aan de woning veroorzaken. Woont u in een bosrijke omgeving, dan is het zelfs verstandiger om dit vaker te laten doen.

U kunt natuurlijk de keuze maken om zelf op de ladder te klimmen om het dak te inspecteren of de dakgoot schoon te maken. Maar werken op hoogte brengt wel de nodige risico’s met zich mee en is veelal de reden waarom de meeste mensen de keuze maken om de dakgoot te laten reinigen door de vakman met ervaring.


ONDERHOUD BINNEN DE WONING

Onderhoud cv-ketel, geiser en gaskachel

U moet er toch niet aan denken om plotseling onder een koude douche te staan of dat op een koude winterdag de cv-ketel in storing valt.
Om dit risico zo klein mogelijk te houden, is het belangrijk om een periodieke onderhoudsbeurt aan uw warmtevoorziening te laten uitvoeren.

Uw cv-ketel, geiser of gaskachel wordt helemaal schoongemaakt, nagekeken en eventueel opnieuw afgesteld. Gebreken worden dan tijdig geconstateerd en hersteld en eventuele defecte of versleten onderdelen worden vervangen.

Periodiek onderhoud verdient zichzelf terug, want het scheelt behoorlijk aan stookkosten als een warmtebron goed is afgesteld. Belangrijker nog is dat u zeker weet dat het toestel veilig is en het risico is geminimaliseerd dat er schadelijke gassen vrij kunnen komen.

Zo komt u veilig en warm de winter door.

Goed onderhoud is belangrijk

Periodiek onderhoud is dus belangrijk voor uw comfort, veiligheid en behoud van uw woning. Wij zijn u graag van dienst om een afspraak in te plannen met één van onze diverse vakmannen. Voor cv-ketel, geiser, gaskachel of andere warmtebron, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor het dakonderhoud of het reinigen van de goten.

Afspraak maken met één van onze vakmannen?

U kunt hiervoor ons contactformulier invullen, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 085-8770419, dit nummer kunt u ook gebruiken om contact met ons op te nemen via WhatsApp.

Wat kost een periodieke onderhoudsbeurt?

Loodgieter.nl hanteert altijd een vast tarief voor de voorrijkosten en de arbeidsuren, deze kunt u teruglezen op onze tarievenpagina. Tijdens het telefonisch maken van de afspraken nemen wij de tarieven ook altijd met u door en bevestigen de afspraak vervolgens via de mail. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!
 
 

Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Onderhoud
Loodgieter Onderhoud
Loodgieter Onderhoud

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot