Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 026-808 0132

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter Arnhem
Loodgieter Arnhem
Loodgieter Arnhem

Loodgieter Arnhem

Loodgieter Arnhem


Heb jij als inwoner van Arnhem problemen met waterleidingen, gasleidingen, een verstopping of lekkages? Dan zijn wij jouw lokale loodgieter in Arnhem. Wij kunnen hierdoor snel ter plaatse zijn om je problemen te verhelpen. Ook voor het verleggen van leidingen en plaatsen van sanitair bij een verbouwing, zijn wij altijd de lokale professionele loodgieter in de buurt.


Lekkages in Arnhem


Er zijn diverse soorten lekkages. Heb je last van een breuk in een waterleiding, dan ontstaan er acute vochtproblemen. In dit geval is het handig dat wij een lokale loodgieter zijn die snel kunnen ingrijpen. Maar in veel gevallen gaat een lekkage heel geleidelijk. Dit komt vooral omdat leidingen en afvoeren verborgen zitten achter muren en vloeren. Esthetisch is dit natuurlijk beter, maar dit houdt wel in dat een lekkage niet gemakkelijk te vinden is. Pas wanneer je last krijgt van vochtige muren of schimmel, weet je dat er iets niet in orde is. Als loodgieter kunnen wij een lekdetectie uitvoeren. Dit houdt in dat we met een infraroodcamera achter de muren kijken om lekkages te lokaliseren. Dit scheel erg veel breekwerk, zodat we heel gericht de lek kunnen repareren.


Ook voor gasleidingen


Ook in Arnhem zijn de meeste woningen nog op gas aangesloten. Dit kan gaan om een gasleiding naar een gaskachel, een gasfornuis en de cv ketel. Bij nieuwbouw zullen er nieuwe gasleidingen gelegd moeten worden. Dit is secuur werk, waar meer bij komt kijken dan je denkt. Gasleidingen moeten voldoen aan strenge eisen en goed weggewerkt worden in gefreesde sleuven in de vloeren en muren. Ga je je huis renoveren en gasleidingen moeten worden verlegd, laat dit dan over aan een professionele loodgieter. Het onjuist aansluiten van de gasleiding kan grote gevolgen hebben. Ruik je rondom je cv ketel of gaskachel een sterke gaslucht? Dit hoort niet, want gas dient direct te verbranden. Er is dan een grote kans dat je last hebt van een gaslek. Het eerste wat je dan moet doen is de gaskraan dichtdraaien en deuren en ramen sluiten. Neem vervolgens direct contact met ons op. Wij kunnen de gaslek detecteren en een vakkundige reparatie uitvoeren. Zo kun je weer veilig en onbezorgd je cv ketel, gaskachel en gasfornuis gebruiken.


Bouwen en verbouwen van badkamers


De badkamer is een van de meest risicovolle ruimtes waar een lekkage kan ontstaan. De douche, bad, toilet en badkamermeubels zijn allen aangesloten op waterleidingen en afvoeren. Wanneer je je badkamer wenst te verbouwen, dan is het belangrijk dat alle leidingen goed aangesloten worden. Bij een verbouwing kan het zijn dat je de indeling geheel wijzigt. Als dit het geval is, dan zullen alle leidingen en afvoeren verlegd moeten worden. Daarbij wil je natuurlijk ook dat de leidingen netjes in de vloer of wand weggewerkt worden. Ook hiervoor kun je een loodgieter inschakelen. Je bent dan gegarandeerd van een vakkundige aansluiting, wat problemen in de toekomst voorkomt. Uiteraard mag je ons ook inschakelen voor het plaatsen van al je sanitair en kranen. En mocht je onverhoopt toch last krijgen van lekkages in je badkamer? Dan weet je dat wij als Arnhemse loodgieter altijd in de buurt zijn.

We zijn dagelijks in de buurten:
Geitenkamp
Alteveer-Cranevelt
Burgemeesterwijk
Malburgen-West
Vredenburg
Kronenburg
De Laar
Elderhof
Rijkerswoerd


Foto's van problemen van klanten

Loodgieter Arnhem Lekkage afvoer
Loodgieter Arnhem Douche drain vervangen
Loodgieter Arnhem Gasleiding verwijderen
Loodgieter Arnhem Lekkage verdeler vloerverwaming
Loodgieter Arnhem Vaatwasser aansluitingen maken
Loodgieter Arnhem Sanibroyeur
Loodgieter Arnhem Lekkage dakgoot
Loodgieter Arnhem Verstopte gootsteen

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot