Snel een Loodgieter nodig in Arnhem? Bel ons! 026-808 0132


Loodgieter Arnhem


Heb jij als inwoner van Arnhem problemen met waterleidingen, gasleidingen, een verstopping of lekkages? Dan zijn wij jouw lokale loodgieter in Arnhem. Wij kunnen hierdoor snel ter plaatse zijn om je problemen te verhelpen. Ook voor het verleggen van leidingen en plaatsen van sanitair bij een verbouwing, zijn wij altijd de lokale professionele loodgieter in de buurt.


Lekkages in Arnhem


Er zijn diverse soorten lekkages. Heb je last van een breuk in een waterleiding, dan ontstaan er acute vochtproblemen. In dit geval is het handig dat wij een lokale loodgieter zijn die snel kunnen ingrijpen. Maar in veel gevallen gaat een lekkage heel geleidelijk. Dit komt vooral omdat leidingen en afvoeren verborgen zitten achter muren en vloeren. Esthetisch is dit natuurlijk beter, maar dit houdt wel in dat een lekkage niet gemakkelijk te vinden is. Pas wanneer je last krijgt van vochtige muren of schimmel, weet je dat er iets niet in orde is. Als loodgieter kunnen wij een lekdetectie uitvoeren. Dit houdt in dat we met een infraroodcamera achter de muren kijken om lekkages te lokaliseren. Dit scheel erg veel breekwerk, zodat we heel gericht de lek kunnen repareren.


Ook voor gasleidingen


Ook in Arnhem zijn de meeste woningen nog op gas aangesloten. Dit kan gaan om een gasleiding naar een gaskachel, een gasfornuis en de cv ketel. Bij nieuwbouw zullen er nieuwe gasleidingen gelegd moeten worden. Dit is secuur werk, waar meer bij komt kijken dan je denkt. Gasleidingen moeten voldoen aan strenge eisen en goed weggewerkt worden in gefreesde sleuven in de vloeren en muren. Ga je je huis renoveren en gasleidingen moeten worden verlegd, laat dit dan over aan een professionele loodgieter. Het onjuist aansluiten van de gasleiding kan grote gevolgen hebben. Ruik je rondom je cv ketel of gaskachel een sterke gaslucht? Dit hoort niet, want gas dient direct te verbranden. Er is dan een grote kans dat je last hebt van een gaslek. Het eerste wat je dan moet doen is de gaskraan dichtdraaien en deuren en ramen sluiten. Neem vervolgens direct contact met ons op. Wij kunnen de gaslek detecteren en een vakkundige reparatie uitvoeren. Zo kun je weer veilig en onbezorgd je cv ketel, gaskachel en gasfornuis gebruiken.


Bouwen en verbouwen van badkamers


De badkamer is een van de meest risicovolle ruimtes waar een lekkage kan ontstaan. De douche, bad, toilet en badkamermeubels zijn allen aangesloten op waterleidingen en afvoeren. Wanneer je je badkamer wenst te verbouwen, dan is het belangrijk dat alle leidingen goed aangesloten worden. Bij een verbouwing kan het zijn dat je de indeling geheel wijzigt. Als dit het geval is, dan zullen alle leidingen en afvoeren verlegd moeten worden. Daarbij wil je natuurlijk ook dat de leidingen netjes in de vloer of wand weggewerkt worden. Ook hiervoor kun je een loodgieter inschakelen. Je bent dan gegarandeerd van een vakkundige aansluiting, wat problemen in de toekomst voorkomt. Uiteraard mag je ons ook inschakelen voor het plaatsen van al je sanitair en kranen. En mocht je onverhoopt toch last krijgen van lekkages in je badkamer? Dan weet je dat wij als Arnhemse loodgieter altijd in de buurt zijn.

We zijn dagelijks in de buurten:
Geitenkamp
Alteveer-Cranevelt
Burgemeesterwijk
Malburgen-West
Vredenburg
Kronenburg
De Laar
Elderhof
Rijkerswoerd

Veel gestelde vragen - Loodgieter Arnhem

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Arnhem

Reviews

4.8

Losse opbouw stortbak blijft heel lichtjes doorlopen. Betreft een WISA
----
Prima en snelle service


5

Afvoer losgeschoten
----
Vriendelijke monteur Deskundig ,,,Verstand van het vak Geeft ook goede tips...lees meer


5

Diverse lekkages aan een zinken dakgoot. Dakgoot is goed bereikbaar. Zit rond... lees meer
----
Prima geholpen !


5

Reservoir wc vervangen. wasmachine geeft foutmelding kraan. De wasmachine... lees meer
----
Ben zeer tevreden! Hele prettige monteur, heel kundig en bescheiden. Het...lees meer


5

Lekkage en waarschijnlijk ook verstopping aan de afvoer van de gootsteen in... lees meer
----
Ik ben heel tevreden over de reparatie aan de afvoer van het aanrecht in mijn...lees meer


5

7 meter geïsoleerde leiding leggen, straks wordt beton gestort. Half 12 komt... lees meer
----
Aangevraagd voor spoedklus, sneller dan gepland aanwezig, al het materiaal en...lees meerLoodgieter Arnhem reparatie keukengeiser
Loodgieter Arnhem lekkage waterleiding
Loodgieter Arnhem reparatie buitenkraan
Loodgieter Arnhem gesprongen waterleiding
Loodgieter Arnhem Vermoedelijke lekkage vanuit badkamer naar woonkamer, ontdekt na overstroming zinkput, die inmiddels vervangen is.
Loodgieter Arnhem lekkage toilet kraantje