Snel een Loodgieter nodig in Zwolle? Bel ons! 038 - 808 0121


Loodgieter Zwolle


Voor welke werkzaamheden schakel jij in Zwolle een loodgieter in? Als je geen problemen hebt met lekkages of verstoppingen, zul je weinig met een loodgieter in contact komen. Maar problemen aan de leidingen kunnen onverwachts ontstaan. Dan is het handig als je weet dat Loodgieter Zwolle als lokale loodgieter altijd in de buurt is. En niet alleen bij lekkages en verstoppingen komen wij langs. Ben je aan het verbouwen en moeten er leidingen verlegd worden? Ook dan komen wij langs. Wij zijn expert in waterleidingen, afvoeren en gasleidingen. Tevens plaatsen wij je sanitair in de badkamer en repareren wij daklekkages. Je ziet, Loodgieter Zwolle is van alle markten thuis en altijd in de buurt.


Verhelpen van lekkages in Zwolle


Heb je een acute lekkage, waarbij de kelder of een ander gedeelte van je woning blank staat? Omdat wij in Zwolle gevestigd zijn, kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn om een spoedreparatie uit te voeren. Maar merk je dat je muren vochtig zijn of dat er inmiddels schimmel op de muur aan het ontstaan is? Dan zit er een scheurtje in de leiding achter de muur. Het is niet gegarandeerd dat de plek waar de muur vochtig is, ook de locatie van het lek is. En natuurlijk wil je niet een volledige muur uitbreken. Schakel daarom Loodgieter Zwolle in. Wij kunnen met een infraroodcamera een lekdetectie uitvoeren en zo door de muren heen kijken. Op deze wijze hoeven er geen muren uitgebroken te worden en is de lekkage gemakkelijk te lokaliseren. Ook aan andere leidingen van bijvoorbeeld de cv ketel en radiatoren kunnen wij bij lekkages een reparatie uitvoeren. Heb je een vermoeden dat je te maken hebt met lekkages? Wacht dan niet te lang, want het probleem zal alleen maar erger worden. Neem contact met ons op voor het lokaliseren en repareren van jouw lekkage.


installatie en reparatie van kranen


Een mooie kraan bij je gootsteen kan het pronkstuk van de keuken worden. Hetzelfde geldt in de badkamer. Je kunt nog zo'n mooie badkamer hebben, maar het zijn de kranen die je badkamer afmaken en bepalen voor een groot gedeelte de sfeer. Helaas komt het regelmatig voor dat kranen niet altijd mooi blijven of stuk gaan. Er kunnen hier allerlei redenen voor zijn. Ook in Zwolle stroomt er in sommige huishoudens water door de leidingen met een hoge waterhardheid. Dit houdt in dat er veel kalk in het water zit. Kalk zal het uiterlijk van je mooie kranen er niet mooier op maken en kan het interne mechanisme beschadigen. Het is daarom belangrijk om kranen zeer regelmatig grondig schoon te maken, vooral als je veel last hebt van kalkvorming. Dit zal vooral gaan om de buitenzijde. Als de binnenzijde is aangetast, dan hangt het van de mate van beschadiging af of de kraan nog gerepareerd kan worden. Het is namelijk niet altijd nodig om de gehele kraan te vervangen. Maar voor reparatie van kranen is expertise nodig. Schakel hiervoor Loodgieter Zwolle in, zodat je nog lang verder kunt met je kranen. Ook voor het aansluiten van kranen bij de gootsteen of in de badkamer kun je ons gerust inschakelen.


Wasmachineproblemen


Wil je je wasmachine in een andere ruimte installeren? Als er in die ruimte geen wasmachineafvoer aanwezig is, dan kun je het beste Loodgieter Zwolle raadplegen. Wij zullen een goedwerkende wasmachineafvoer voor je maken, zodat je zonder problemen de was op de nieuwe locatie kunt draaien. Maar je mag ons ook inschakelen als je problemen met je wasmachineafvoer hebt. Tijdens de was wordt met het water ook stof, vuil en haren door de afvoer gespoeld. Omdat een wasmachineafvoer meestal niet heel breed is, is er een risico op verstopping. Uiteraard is de loodgieter er dan ook om je afvoer te ontstoppen. Ook de wasmachine zelf kan voor problemen zorgen. Er kunnen onderdelen stuk gaan, waardoor er lekkages ontstaan. Als wasmachinespecialist kun je voor reparatie en het verzorgen van een goede aansluiting van je wasmachine altijd bij Loodgieter Zwolle terecht.


We zijn dagelijks in de buurten:
Hogenkamp
Wipstrik
Assendorp
Westenholte
Frankhuis
Schoonhorst
Millingen
Aalanden
Holtenbroek
IttersumerlandenVeel gestelde vragen - Loodgieter Zwolle

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Zwolle

Reviews

5

Lekkage van waterleiding in muur. Plaats is bekend.Deel van de muur is al... lees meer
----


5

Lekkage cv leiding onder de vloer. In verband met veiligheidseisen zullen de... lees meer
----
lees meer


5

Dakgoot verschoven, 1 ligt in de dakgoot de ander is gebroken. Op dezelfde... lees meer
----
Ben zeer tevreden geweest, ben ik nog trouwens. Mocht er in toekomst iets met...lees meer


5

1 radiator afkoppelen/ blokverwarming , wastafelkraan lekt
----


4

Nieuwe kraan erop zetten. Maar dat lukt niet helemaal.
----


4.8

Stop van de wasbak in de badkamer blijft naar beneden zitten.
----Loodgieter Zwolle lekkage radiatoren
Loodgieter Zwolle lekkage radiatorknop
Loodgieter Zwolle Lekkage vanuit badkamer
Loodgieter Zwolle Regenpijp monteren. Oude pijp is reeds verwijderd
Loodgieter Zwolle Lekkage radiator en sifon in toilet
Loodgieter Zwolle