Snel een Loodgieter nodig in Hengelo? Bel ons! 074-808 0210


Update: Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Loodgieter Hengelo

Loodgieter.nl werkt in Hengelo met een team van ervaren en erkende loodgieters.

Voor de 80.896 inwoners uit de gemeente Hengelo verzorgen wij graag de centrale verwarming, sanitair, badkamers, daken, gasleidingen, waterleidingen, zinkwerk en riolering.

In drukke tijden helpen onze collega's uit de buurt van Hengelo, denk hierbij aan Delden en Borne.

Doordat we zo goed samenwerken, kunnen we altijd snel schakelen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, details en een scherp tarief! Bel: 074-808 0210

Vul het contactformulier in en wij nemen onmiddellijk contact met je op!

We zijn dagelijks in de buurten:
Hengelose Es
't Wilbert
Groot Driene
Berflo Es
Tuindorp
Nijverheid
Weidedorp
Roershoek
Vossenbelt

Veel gestelde vragen

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden. Standaard onderdelen heeft hij bij zich, afwijkende kunnen bij de dichtstbijzijnde groothandel worden opgehaald of er kan een vervolgafspraak worden gemaakt.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Hengelo

Reviews

5

Quooker lekt erg.


5

Lekkage inbouwtoilet. Lijkt alsof de vlotter lekt, er komt water langs de schroef. Heb het op de foto proberen te zetten.. er is waterschade aan de muur bij de achterkant.We willen het zelf niet vervangen omdat het ons enige toilet is. Merk Wisa


4

Ben erg tevreden en zal loodgieter.nl ook vragen of ze deCV ketel komen reinigen. Wat jaarlijks gebeurd.


5

Lekkage in meterkast bij aftapkraantjevervangen maar blijft lekken


5

Vreemde lucht te ruiken bij de wasmachine afvoer. Voorzover bekend geen verstoppingen.


5

gearriveerd op de afgesproken tijd. vlot, kundig en vriendelijk. blij dat ik loodgieter.nl heb gebeld.Keuken
cv leiding vervangen