Snel een Loodgieter nodig in Breda? Bel ons! 076-808 0152


Loodgieter Breda


Woon je in Breda en heb je last van een verstopping of een lekkage? Schakel dan Loodgieter Breda in. Loodgieter Breda is thuis in alle soorten van loodgieterswerkzaamheden en kan als lokale loodgieter altijd snel bij jou ter plaatse zijn. Het is wel zo fijn om te weten dat je ook in spoedgevallen altijd een betrouwbare loodgieter bij je in de buurt hebt die je op korte termijn van je problemen kan afhelpen. Naast het verhelpen van verstopping of lekkages, is Loodgieter Breda ook thuis in het aanleggen en onderhoud van sanitair en dakwerken.


Verhelpen van lekkages


Op talloze plekken in je woning kun je last krijgen van lekkages. Je woning ligt vol met leidingen en afvoeren, waardoor er altijd een risico is dat er ergens een scheurtje ontstaat. Een probleem is vaak dat veel leidingen zijn weggewerkt in muren en vloeren. Dit is esthetisch natuurlijk mooier, maar zorgt voor problemen wanneer een leiding lekt. Je zult in eerste instantie niet eens doorhebben dat je last van een lekkage hebt. Pas wanneer er op een muur vochtplekken of schimmel ontstaat, is dit het teken dat er iets aan de hand is. Maar de plek waar de muur vochtig is, hoeft niet de plek te zijn waar de lekkage aanwezig is. Schakel daarom Loodgieter Breda in. De loodgieter kan een lekdetectie uitvoeren en met een infraroodcamera achter de muur kijken. Zo hoeven er geen onnodige breekwerkzaamheden plaats te vinden. Met lekdetectie kan de exacte locatie van de lek worden vastgesteld, waardoor het lek direct gerepareerd kan worden. Ook zichtbare lekkages aan leidingen van de cv ketel en radiatoren kan de loodgieter vakkundig repareren.


Verhelpen van verstoppingen


Verstoppingen in één van je afvoeren kan een grote impact hebben op het dagelijks leven. Bij een verstopt toilet maak je niet meer comfortabel gebruik van het toilet en je geniet minder van een ontspannende douche als je na het douchen in een douchebak vol water staat. Verstoppingen kunnen soms dusdanig hardnekkig zijn dat het niet meer mogelijk is om dit zelf op te lossen. Vooral als verstoppingen diep in de afvoer aanwezig zijn of als er een probleem met het riool is, dan heb je wel enige expertise nodig. Schakel hiervoor dan Loodgieter Breda in. Omdat de loodgieter in het bezit is van professionele apparatuur, zullen afvoeren snel ontstopt zijn. Verstoppingsproblemen kunnen grotere vormen aannemen, als het probleem in het riool zit. Misschien dat je last hebt van aangekoekt vet in het riool of het riool is beschadigd? De loodgieter kan hier gemakkelijk achter komen door middel van riooldetectie. Met een camera wordt het riool nagekeken, zodat het probleem vastgesteld wordt, alsmede de exacte locatie van de verstopping of schade. Zo hoef je niet het hele riool uit te graven, maar graaf je enkel op de plek waar het probleem zich bevindt. Van welk soort verstoppingen je ook last hebt, Na het inschakelen van Loodgieter Breda, kun jij weer genieten van goed doorlopende afvoeren.


Diverse soorten dakwerken


Ook voor al je dakwerkwerken kun je een loodgieter inschakelen. Belangrijke onderdelen van zowel een hellend als plat dak zijn de dakgoten, de regenpijp en het nodige lood- en zinkwerk. Het is erg belangrijk om zelf regelmatig de dakgoten na kijken op vuil en bladerwerk en de dakgoten schoon te houden. Hiermee kunnen namelijk daklekkages voorkomen worden. Voor het goed aansluiten van het riool, alsmede het ontstoppen van regenpijpen is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen, zodat hemelwater het komende seizoen weer goed wordt afgevoerd. De loodgieter kan je tevens behulpzaam zijn voor diverse reparaties aan het dak. Moet bijvoorbeeld de dakbedekking vernieuwd of gerepareerd worden, of moet het lood- en zinkwerk vervangen worden? Je dak en lood- en zinkwerk ziet er weer als nieuw uit, wanneer je deze werkzaamheden door de loodgieter laat uitvoeren.We zijn dagelijks in de buurten:
Biesdonk
Brabantpark
Zandberg
Heusdenhout
IJpelaar
Ginneken
Boeimeer
Heuvel
Tuinzigt
Princenhage
Gageldonk
Heksenwiel
Bavel
Teteringen
Prinsenbeek
Ulvenhout


Veel gestelde vragen - Loodgieter Breda

Wanneer u op internet zoekt zegt iedereen betrouwbaar te zijn. Zo ook loodgieter.nl. Echter kunnen wij hier meerdere argumenten voor aanbrengen waarom wij wel betrouwbaar zijn:
- Meer dan 160.000 klanten gingen u voor
- Loodgieter.nl is een dure domeinnaam, oplichters nemen vaak een goedkope domeinnaam en wisselen eens per jaar na veel klachten
- Duidelijke adresvermelding op onze website
- Meer dan 6500 reviews
- Op externe reviewwebsites zoals Trustpilot hebben wij veel en goede reviews
- Niet tevreden over een klus, wij staan u bij om uw recht te halen!
U kunt bij bijna al onze loodgieters pinnen. U hoeft nooit met cash geld te betalen. Uiteraard, indien gewenst, is dit wel mogelijk. Voor bedrijven werken wij ook op factuur.
 
Bij 95% van de aanvragen lukt het ons om binnen 2 uur tot maximaal 24 uur een loodgieter bij u te krijgen. Voor meer uitleg over spoed kunt u hier terecht.
Wanneer u via onze website een aanvraag indient, kunt u aangeven dat u met spoed geholpen wenst te worden. Wij nemen dan binnen maximaal 1 kantooruur contact met u op.
Allereerst sturen wij alleen loodgieters die bij ons thuis ook zouden mogen werken. Ten tweede zijn al onze loodgieters gediplomeerd/ gecertificeerd. Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.  Tot slot is de gemiddelde leeftijd van onze loodgieters rond de 40 jaar en zijn zij zeer ervaren. Uw klus is dus altijd in goede handen!
U krijgt van ons altijd een tijdsblok van ong. 2 uur waarin de loodgieter langs komt. Wanneer u dat beter uitkomt kunnen wij de loodgieters altijd even 15 of 30 min van te voren laten bellen.
Wij streven er naar om binnen maximaal 1 kantooruur (zie openingstijden) uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft u spoed? Bel ons dan of kies voor de optie “spoed” in uw aanvraag.
Nee, tenzij anders telefonisch met u besproken en per e-mail aan u bevestigd. Van te voren kunnen wij namelijk helaas nooit met 100% zekerheid aangegeven wat er aan materiaal nodig is. De loodgieter zal ter plaatse moeten bepalen of er onderdelen vervangen moeten worden.
Dat kan, maar heeft niet de voorkeur van de loodgieter omdat vaak de kwaliteit van de eigen gekochte materialen te wensen overlaat en het dan lastiger is met de garanties die onze loodgieters op hun werk geven. Onze loodgieters leveren zelf ook alle materialen en vaak tegen dezelfde prijs en in dit geval heeft u ook garantie via de loodgieter. Overlegd u anders eerst met ons als u zelf materiaal wenst te kopen.
Loodgieter Breda

Reviews

5

verstopping wc
----
Op tijd en goed werk verricht. Probleem in korte tijd vakkundig opgelost.


5

lekkage aan een radiator bij de huiskamer. Lekt aan de onderkant.
----
Zelfs op zondag binnen een paar uur mijn lekkage opgelost. Super!


5

afvoer keuken verstopt
----


5

Doorboorde waterleiding boven de keuken, eenvoudig bereikbaar. Vermoedelijk... lees meer
----
Geweldige service!


5

Lekkage in badkamer ivm gescheurde waterleiding op dakterras. Kapot gevroren.... lees meer
----
Snelle reactie, vriendelijke mensen. We waren echt in een noodsituatie met...lees meer


5

Lekkage afvoer aanrecht. Ergens in het systeem lekken verbindingen
----
Prima service, redelijke prijsLoodgieter Breda lekkage onder wastafel/ radiator wordt niet warm
Loodgieter Breda AFvoerleiding vervangen onder de gootsteen
Loodgieter Breda Verstopping wasbak van de keuken
Loodgieter Breda Wastafel afvoer herstellen
Loodgieter Breda Lekkage afvoer gootsteen
Loodgieter Breda Buitenleiding maken aan de voorzijde.