Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Corona-virus en loodgieter.nl

Net als alle beroepsgroepen in Nederland zijn ook loodgieters extra alert in verband met het Covid19-virus. Er zijn op dit moment onder de loodgieters van loodgieter.nl nog geen corona-virus besmettingen vastgesteld. Net als in de rest van Nederland kan deze situatie per dag veranderen.

Kan ik nog wel een loodgieter ontvangen?

Ja hoor u kunt gewoon een afspraak maken met een loodgieter. De loodgieter zal nog meer dan normaal op zijn hygiëne letten en u daarom geen hand geven.

Ik ben zelf ziek/ heb misschien het virus en heb een spoedklus. Komt de loodgieter dan wel langs?

Wanneer u echt een spoedeisende klus heeft laten wij u uiteraard niet aan uw lot over. Geeft u in uw aanvraag of per telefoon aan dat u ziek bent. Vermijd contact met de loodgieter en blijf op gepaste afstand. Wij zullen de loodgieter vooraf inlichten over uw situatie en hij zal hier ook rekening mee houden.

Wat doen jullie ter preventie van de verspreiding van het virus?

Iedere loodgieter zal net als normaal na het uitvoeren van zijn werk zijn handen wassen. Nu langer en grondiger dan normaal. Daarnaast hebben zij ook desinfecterende gel voor hun handen bij zich. Loodgieters die ziek of verkouden zijn of andere symptomen van het virus vertonen zullen NIET worden ingezet.
Op het hoofdkantoor van loodgieter.nl werken de meeste mensen thuis en zullen wij gewoon doorwerken als gebruikelijk. Tevens worden alle bureaus uitgerust met desinfecterende gel en zullen zieke medewerkers uiteraard naar huis worden gestuurd om uit te zieken.

De loodgieters van loodgieter.nl werken dus gewoon door!

Update 23-4 Eigenaar Robert Schmidt werd geinterviewd door BNR-nieuwsradio over de loodgietersbranche in corona-tijd. Beluister hier het interview.


Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot