Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419 Nu bereikbaar!

Medewerker loodgieter.nl
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Afspraak annuleren

 

Annuleren van uw afspraak bij loodgieter.nl

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden uw afspraak met de loodgieter moet annuleren. Kan gebeuren en is ook geen probleem.
Echter hanteren wij wel enkele voorwaarden bij de annulering en zoals u in sommige gevallen kunt begrijpen kan dit niet altijd kosteloos.
 

Wij annuleren uw afspraak wanneer u ons:

1) telefonisch heeft gesproken en per e-mail de annulering bevestigd heeft gekregen
of
2) een e-mail heeft gestuurd en per e-mail de annulering bevestigd heeft gekregen

Let op: uw afspraak is dus pas geannuleerd, wanneer u van ons een annuleringsbevestiging heeft ontvangen!

Zijn hier kosten aan verbonden?


Wanneer u buiten 24 uur voor de aanvang van de afspraak annuleert, is uw annulering geheel kosteloos. Annuleert u de afspraak binnen 24 uur voor de aanvang van de afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt een deel van de kosten (te weten €25) aan u in rekening te brengen. Ook als u dezelfde dag dat de monteur langs komt de afspraak hebt gemaakt brengen wij €25 annuleringskosten in rekening.
Is de afspraak met de loodgieter binnen 2 KANTOORUREN en u annuleert de afspraak of staat de loodgieter bij u voor de deur, dan zal €129,50 in rekening worden gebracht. Immers is het in dat geval onmogelijk voor de loodgieter een andere klus in te plannen en staat hij stil.
Wij attenderen u er nogmaals op: geen bevestiging van annulering per e-mail is niet geannuleerd.
 
Voorbeeld:
U heeft maandagmorgen tussen 08.00 en 10.00 een afspraak staan met een loodgieter. U wenst de afspraak te annuleren. Wij zijn op zondag tussen 11.00 en 17.00 geopend. U kunt dan tot 15.00 kosteloos annuleren. Na 15.00 (dus 16.00/17.00/22.00 etc) zit u dus aan €119,95 annuleringskosten vast.
 

Waarom betaalt u kosten wanneer u binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak annuleert?


In Nederland is een groot tekort aan loodgieters. De tijd van een loodgieter is daarom kostbaar.
De afspraken die u met ons maakt, leggen wij ruim van te voren in goed overleg met u en de loodgieter vast. Een loodgieter zegt voor de door u gereserveerde tijd dus andere klussen af. Wanneer u dus zo kort van te voren annuleert heeft de loodgieter dus geen werk en geen inkomsten.
Tevens werken wij heel voordelig maar, gelukkig voor ons, niet gratis.

Hoe betaal ik die kosten dan?


Wij sturen u een betaalverzoek wanneer uw mobiele telefoon bij ons bekend is. Mocht deze niet bekend zijn, dan ontvangt u van ons een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres. Wanneer u besluit niet akkoord te gaan met de annuleringskosten en deze niet wenst te betalen, dan zullen wij dit uitbesteden aan onze rechtsbijstand. Dat is DAS. Uiteraard hopen wij dat het zover niet zal komen. Wij snappen dat het niet fijn is om annuleringskosten te moeten betalen. Wij vragen echter uw begrip voor de uitleg hier boven.

DAS

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot