Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085-8770419
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating
Beste vakman,

Nogmaals de beste wensen voor 2020! Leuk dat we je interesse hebben kunnen wekken naar aanleiding van de SMS.
De reden dat je deze (eenmalige) SMS hebt ontvangen is omdat wij interesse hebben om met jou samen te werken. Wij (Camiel & Robert) zijn de nieuwe eigenaren van loodgieter.nl en zijn altijd op zoek naar nieuwe loodgieters en echte vakmannen. In ons systeem kunnen wij zien dat er in het verleden tussen jou en loodgieter.nl een samenwerking is geweest. Waarom deze is spaak gelopen is voor ons niet bekend, maar er zijn wel heel veel dingen veranderd zoals:

- Wij verkopen kant en klare afspraken met klanten, dus geen contracten of potentiele klanten of leads, reageren op aanvragen, “vissen in dezelfde vijver” of percentages van klussen etc. zoals bij onze concullega’s.
- Scherp tarief: wij vragen een vast tarief per klant ongeacht of het een lekkage of complete badkamerrenovatie is. Dus geen %-afdracht over materiaal of over het aantal uren.
- Vast uurtarief loodgieterswerkzaamheden: Je rekent dit altijd zelf af bij de klant. Je berekent €29,95 voorrijkosten en €59,95 excl BTW per uur. Daarnaast ook speciale avond- en weekendtarieven. Voor ontstoppingen wordt aan de klant €125 berekend.
  Het eerste uur wordt altijd volledig betaald door de klant, hier is de klant dan ook van op de hoogte gesteld door ons en mee akkoord gegaan.
- Geen verplichtingen! Wij werken niet met contracten en wanneer je vol zit met werk of de klus niet uitkomt, kun je de klus gewoon afwijzen.
  
Nee is nee en volgende keer beter. Maar afspraak is afspraak!

Kortom, wij hebben het klantcontact, de marketing en het grootste deel van de administratie onder onze hoede.
 
Druk? Wij zijn op zoek naar de gaatjes in de agenda. Als dat 1 keer in de maand is prima. Is dat dagelijks, helemaal mooi!
 
Wij willen graag een langdurige samenwerking aangaan waarin beide partijen tevreden zijn.
Middels ons platform kunnen wij je klanten bieden die “je anders waarschijnlijk niet gehad zou hebben” en in plaatsen waar het misschien lastig is om aan klussen te komen ivm concurrentie.
Geef het een kans, bevalt het niet kun je ook zo weer stoppen.
 
Zullen we anders eens bijpraten een dezer dagen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] of bel mij op 06-46747437.
 
Met vriendelijke groet,


Camiel en Robert
Eigenaren Loodgieter.nl


Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot