Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

van Dijnsen Installatiewerken B.V.

Logo van Dijnsen Installatiewerken B.V. Oprichting
De huidige onderneming vind zijn oorsprong in 1965 toen de heer Gerard J.A.M. van Dijnsen als kleine zelfstandige het bedrijf "Electrotechnisch Bureau Gerard van Dijnsen" oprichtte. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een onderneming die marktgericht opereert op de vakgebieden elektrotechniek, beveiliging, brandpreventie, gas- water- en loodgieterswerken, sanitair, centrale verwarming, zonne-energiesystemen, airconditioning en centraal stofzuigsystemen.

Veelzijdigheid is de kracht van Van Dijnsen
All-round vakmanschap dat berust op meer dan 45 jaar ervaring. Er is niet één Van Dijnsen. Op een en hetzelfde adres zijn vier werkmaatschappijen actief. Elk afzonderlijk inzetbaar, of als een geheel. Samen beheersen zij alle technieken. Of het nu gaat om elektrotechnische- of verwarmingsinstallaties, om sanitaire of beveiligingsinstallaties. Op elk terrein beschikt Van Dijnsen over door de wol geverfde specialisten. Perfectionisten binnen hun vakgebied. Door alle krachten te bundelen is Van Dijnsen in staat om een totaaloplossing te bieden, tot in detail afgestemd op de individuele wensen van de opdrachtgever. Een gestroomlijnde organisatie maakt het mogelijk om ook de meest gecompliceerde projecten stipt volgens afspraak te realiseren. Installeren zonder zorgen begint bij Van Dijnsen.

Alle disciplines onder één dak
Van Dijnsen levert de klant installaties met een maximaal gebruiksgenot in woningen en bedrijfsgebouwen en draagt daardoor bij aan de effectiviteit van de in die bedrijfsgebouwen geleverde arbeidsprestaties. De door Van Dijnsen geleverde producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen.
Dagelijks wordt daartoe een beroep gedaan op de creativiteit en kennis van alle medewerkers. Binnen Van Dijnsen wordt gestreefd naar de maximale ontplooiing van de capaciteiten van iedere medewerker in een open en informele bedrijfscultuur.
De medewerkers van Van Dijnsen, thans ongeveer 140 in getal, zijn er van overtuigd dat tevreden klanten een garantie vormen voor het voortbestaan van onze onderneming en wij nodigen u uit van onze diensten gebruik te maken voor een proef op de som.


Onze hoofd vestiging
Takkebijsters 58

Onze website
https://www.vandijnsen.nl

Klant beoordelingen

Totaal 4.8 / 5 4.8 / 5 4.8 Klantvriendelijkheid 5 / 5 5
Uitgevoerde werkzaamheden 4 / 5 4 Deskundigheid 5 / 5 5
Prijs / Kwaliteit verhouding 5 / 5 5