Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Treba Installatie- en Servicebedrijf B.V

Logo Treba Installatie- en Servicebedrijf B.V Welkom op de website van Treba Installatie & Servicebedrijf BV Treba Installatie en Servicebedrijf BV in Soest bestaat al meer dan 55 jaar. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf en heeft een eigen service en onderhoudsdienst die 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar is voor het melden van storingen.

Loodgieterwerkzaamheden:

  • Buitenkranen
  • Waterleidingen
  • Riolering
  • Gasleidingen
  • Leidingen, kranen, afvoeren etc. in het toilet
  • Leidingen, kranen, afvoeren etc. in de keuken
  • Leidingen, kranen, afvoeren etc. in de badkamer
CV Ketels

De ontwikkelingen met betrekking tot CV ketels volgen elkaar in snel tempo op. In een markt waar energiezuinige ketels steeds belangrijker worden kunnen wij u diverse energiezuinige merken en types leveren.

Treba levert ketels in diverse prijsklassen uitgevoerd in VR (Verbeterd Rendement) en HR (Hoog Rendement). Welk type CV ketel het beste in uw woning past hangt af van een aantal zaken.

Treba levert u de juiste ketel; wij hanteren geen zogenaamd 'dozenschuifsysteem' maar zorgen ervoor dat u in uw woning precies de juiste ketel krijgt: maatwerk.

Sanitair

Voor het renoveren van uw badkamer of toilet regelen wij het complete traject, van de sloop van de oude badkamer of toilet totaan de nieuwe oplevering en alles wat daar tussenin moet gebeuren. Tegelzetter, stucadoor alles wordt door Treba voor u geregeld.

Treba werkt nauw samen met diverse sanitair groothandels; u kiest een badkamer of toilet uit bij een sanitairshowroom en wij doen de rest. Wanneer u bij een van de door ons aan u gemelde groothandels uw keuze voor sanitair maakt krijgt u direct al 10% korting op de door u uitgezochte sanitair artikelen.
Dit geldt niet als u uw sanitair elders koopt.

Voor het plaatsen van uw nieuwe keuken regelen wij de juiste plaats voor de diverse leidingen zodat de keukeninstallateur alle onderdelen en apparatuur in een keer op zijn plaats kan zetten en aan kan sluiten.  Eventueel kunnen wij de apparatuur ook voor u aansluiten.

 
Onze hoofd vestiging
Soest

Onze website
http://www.treba-bv.nl

Klant beoordelingen

Totaal 4.1 / 5 4.1 / 5 4.1 Klantvriendelijkheid 4.5 / 5 4.5
Uitgevoerde werkzaamheden 4.2 / 5 4.2 Deskundigheid 4.2 / 5 4.2
Prijs / Kwaliteit verhouding 3.6 / 5 3.6