Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Technisch Buro Metapart B.V.

Logo Technisch Buro Metapart B.V.

In de regio Noord-West Nederland (provincies Noord-Holland en Flevopolder) zijn de Eneco Installatiebedrijven vertegenwoordigd met zes vestigingen onder de directie van de hoofdvestiging Metapart in Amsterdam. Drie van deze vestigingen houden zich specifiek bezig met het bedienen van de particuliere klanten in Noord-West Nederland en de overige drie houden zich bezig met de zakelijke klanten in deze regio.

Onder het motto "Alle techniek onder één dak" worden alle disciplines aangeboden die u van een installateur mag verwachten. In bijna 25 jaar is Metapart gegroeid tot een regionaal leidend "All-round" installatiebedrijf met een zwaartepunt in de zakelijke markt.

Vanuit Metapart en Loodgieterij van der Hoeven in Amsterdam, Alco Metapart in Lelystad, Lindeman BV en Elektrotechnisch Bureau Van Bochove in Haarlem, reikt het verzorgingsgebied van de Eneco Installatiebedrijven tot de kop van Noord-Holland. U kunt bij ons terecht voor installatie, service en onderhoud van particuliere cv-ketels en airconditioning.