Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Spindler Installatietechniek B.V.

Logo Spindler Installatietechniek B.V.

Eerlijk...

Een aantal installateurs roept tegenwoordig van alles: dat ze overal verstand van hebben, dat het werk morgen klaar is en dat ze ook een flinke korting geven. Spindler doet niet aan mee aan dit soort vage beloftes. Natuurlijk werken wij snel en tegen concurrerende tarieven, maar we werken vooral: transparant en eerlijk. En altijd volgens een heldere visie en werkwijze. Daarbij is onze kennis en ervaring groot en onderscheidend. Maar of we dan ook alles weten? Dat vertellen we u dan gewoon. Eerlijk, zoals het is.

… eigenwijs

Eigenwijs zijn we trouwens ook. Wat wil je als Rotterdams bedrijf. Niet alleen hard werken is ons op het lijf geschreven, we denken ook te weten wat goed is voor u. Meedenken is namelijk onze tweede natuur. Daarom overleggen we altijd eerst met u en gaan nooit zomaar aan de slag. De ervaring leert dat deze werkwijze voor u tot de beste resultaten leidt.

… en eigentijds

Kwaliteit is vaak een optelsom, zeker ook bij Spindler. Als Totaalinstallateur begeleiden wij projecten van A tot Z, vanaf het eerste ontwerp tot de uitvoering en daarna, met onderhoud en beheer. Daarbij volgen wij nieuwe ontwikkelingen op de voet, in werkwijze, materiaal en opleiding. Neem 3D-ontwerpen. De voordelen hiervan zijn talrijk: minder fouten en een beter inzicht in de werkelijke situatie. Daarom benutten wij nu al 3D-toepassingen, omdat wij het een toegevoegde waarde vinden.

Onze vestiging
Overschiese Kleiweg 780,

Onze website
spindler.nl