Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Scheepstra Installatiebedrijf

Logo Scheepstra Installatiebedrijf

Visie & Organisatie
Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden. Dit geeft het bedrijf ook de nodige flexibiliteit om direct op onverwachte situaties te kunnen inspelen. Een organisatie die erop gericht is, oplossingen te creëren voor het gehele installatieproces.
 
Service & Onderhoud
Eemsmond Service en Onderhoud onderhoudt de technische installaties in de zorgsector, onderwijssector, overheden, winkelbedrijven, midden- en kleinbedrijf en de kantorenmarkt. Ook het verzorgen van inspecties en keuringen, adviseren over het verlengen van de levensduur van installaties behoort tot het dienstenpakket. Na werktijd en in het weekend staat de servicedienst paraat voor het verhelpen eventuele storingen, klachten of andere calamiteiten.

Kwaliteit & veiligheid
ISO, NEN- en VCA-normen dienen bij  Eemsmond Installatietechniek als ondergrens voor een integraal kwaliteits-, veiligheids- en ARBO systeem. Het spreekt voor zich dat het bedrijf KOMO (BRL 6000) en VCA gecertificeerd is.
Hoort u wel eens knallen in huis die u niet kunt thuisbrengen? Denk eens aan de waterleidingen. Wanneer drukverschillen in de leidingen niet goed opgevangen worden, kan het zijn dat u een hard geluid hoort elke keer als er een kraan open en dicht gaat.

 

Waterslag wordt veroorzaakt door trilling in de leidingen. Niet alleen het geluid is vervelend maar de trilling kan ook gevaarlijk zijn, als er (na langere tijd) leidingen losraken. Wanneer waterslag optreedt is het mogelijk om een waterslagdemper in de leidingen te plaatsen. Dit is een behuizing, meestal van roestvrij staal, met daarin een soort kussen van rubber met lucht er in die de drukverschillen in de leiding opvangt.

Onze hoofd vestiging
WINSUM