Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Moony

Logo Moony We zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen of renoveren van uw loodgieterswerk, badkamers en centrale verwarming. Wij voeren het graag voor u uit. Wij doen vooraf een duidelijke zeer overzichtelijke prijsopgave. Hierin worden alle werkzaamheden vernoemd.

Bel eens vrijblijvend voor een afspraak bij u thuis; wij bekijken samen met u de mogelijkheden

Onze diensten:


 
 • Loodgieterswerk. water- gas- en rioolinstallatie
 • Centrale verwarming: aanleg cv installaties/vervanging van cv ketels
 • Badkamers: complete renovatie


 • Loodgieterswerk.

  Vakkundigheid is het sleutelwoord bij alle verschillende soorten loodgieterswerk. Denk bijvoorbeeld aan waterleidingen, gasinstallaties of riolering. Je ziet er niet veel van, maar bij een verkeerde installatie zijn de gevolgen groot. Wij staan klaar om alle problemen met loodgieterswerk te maken hebben, op te lossen. Is uw riolering verstopt, wilt u een nieuwe buitenkraan of moet de gasleiding verlegd worden? Wij komen graag eens bij u langs om samen tot een degelijke en veilige oplossing te komen die jaren lang meegaat!

  Centrale verwarming.

  Een lekker verwarmt huis als u thuis komt; Snel warm water onder de douche; Dingen die voor ons allemaal vanzelfsprekend zijn. We vergeten snel dat er achter ons warme huis een hele installatie zit. Op dit gebied zijn talloze mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hr-ketel, een vr-ketel en ga zo maar door. Maar wat is een goede keuze? Graag komen wij een keer bij u langs om de mogelijkheden eens door te nemen en u te adviseren op het gebied van centrale verwarming. Als u eenmaal besloten heeft, zorgen wij voor een vakkundige installatie. Na de installatie houdt onze service niet op. Om lang plezier te hebben van uw installatie is goed onderhoud van belang. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij u recht heeft op 24 uur per dag storingsdienst. Ook in de weekenden. Wij houden er niet van om u in de kou te laten zitten!

  Badkamer.

  Bent u uitgekeken op uw badkamer? Wij komen graag eens langs om samen met u te zoeken naar de beste en mooiste oplossingen. Van een kleine renovatie aan het toilet tot een volledig nieuwe badkamer. Wij realiseren de plannen ook voor u. Een voordeel hierbij is dat u alles via ons kunt bestellen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor de realisatie van een prachtige badkamer, waardoor douchen weer een nieuwe ervaring wordt!