Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Loodgietersbedrijf Caris en Reiner B.V.

Logo Loodgietersbedrijf Caris en Reiner B.V.

Caris & Reiner B.V. streeft naar een hoge kwaliteit en leverprecisie bij de uitvoering van hun werkzaamheden en tevens naar een hoge mate van flexibiliteit naar opdrachtgevers. Het collectief resultaat is topprioriteit en loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering. De organisatie hecht belang aan een open bedrijfscultuur en daarmee samenhangende prettige arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers. Caris & Reiner B.V streeft naar een balans tussen belangen ten opzichte van opdrachtgevers en de medewerkers.

Het genereren van opdrachten in zowel woningbouw als utiliteit geschiedt tegen concurrerende prijzen en is hoofdzakelijk business to business.  Nieuwe ontwikkelingen en trends worden op de voet gevolgd. Zowel op het gebied van nieuwe  producten alsmede het reageren op nieuwe marktsituaties.

Visie

Onze visie geeft de rol van Caris & Reiner weer voor de toekomst: Caris & Reiner ontzorgt opdrachtgevers in installatietechniek.  Door middel van  samenwerkingsverbanden en een breed netwerk van strategische partners bieden wij oplossingen van uiteenlopende aard in het bouwproces. Een balans tussen techniek en inzicht in bedrijfsprocessen vormen de basis voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Onze vestiging
sittard