Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Loodgieterproblemen.nl

Logo Loodgieterproblemen.nl

Rotterdam bezit sinds mensenheugenis een goedfunctionerend riolering- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het meer en meer dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die in de Maasstad plaatsvinden. A&R beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

Reeds sinds jaar en dag is A&R een begrip in Rotterdam en omstreken wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk. Wat midden jaren 80 begon met één enkele bestelwagen is uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming met uiterst modern materieel en zeer vakkundig personeel. Daarnaast is A&R zelfs 24 uur per dag bereikbaar om u in geval van acute nood direct uit de problemen te helpen.
 

Het loodgietervak is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de uitvoerende loodgieter. Jarenlange ervaring in combinatie met het welbekende en ongrijpbare fingerspitzen gevoel vormen een goede loodgieter. Bij A&R is iedere werknemer dan ook een ware kunstenaar wanneer het aankomt op lood- en zinkwerk.