Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


JK Vloerverwarming B.V.

Logo JK Vloerverwarming B.V.

Sinds JK vloerverwarming in 1994 actief werd op de Nederlandse vloerverwarmingsmarkt is het niet alleen uitgegroeid tot een toonaangevend vloerverwarmingsbedrijf maar tevens tot marktleider in de particuliere sector.
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, woningbouw of utiliteit, JK vloervewarming heeft zowel de expertise als de omvang om voor al deze disciplines de juiste partner te zijn.

Als marktleider in de particuliere sector weet JK vloerverwarming als geen ander wat er speelt bij het installeren van vloerverwarmingssystemen bij mensen thuis. Zo staan service, garantie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel bij alle segmenten van de JK organisatie.
Dit laatste heeft er, samen met onze constante drive om te zoeken naar vernieuwingen en innovatieve oplossingen, toe bijgedragen dat er een uitgebreid dealernetwerk is ontstaan van meer dan 1000 aangesloten dealers. Hieronder bevinden zich de gerenommeerde bouwmaterialen speciaalzaken, installateurs, natuursteen- plavuizen- en parketstudio’s.

Het innovatieve karakter van JK vloerverwarming wordt bevestigd door diverse octrooien die in de loop der tijd zijn toegekend, waaronder die voor JK verdeelsystemen, JK wand- en plafondsystemen en uiteraard de JK Floorgrinder, die de basis vormen voor het huidige succes van JK vloerverwarming.

Met meer dan 75 medewerkers is JK niet alleen in staat om grote woningbouw- en utiliteitsprojecten te realiseren maar geeft zij dealers (en daarmee de particuliere klanten) ook de zekerheid zaken te doen met een stabiele partner die zijn service- en garantieverplichtingen ook in de toekomst kan nakomen.

Om juist voor de particuliere sector een uitgebreide garantie te kunnen realiseren maakt JK vloerverwarming uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en kwaliteitsproducten, die veelal zelf geproduceerd worden. Met name de roestvrijstalen JK verdeelsystemen en de 5-lagen JK FLEXtube verwarmingsbuis geven de garantie dat de geïnstalleerde vloerverwarmingssystemen ook in de toekomst optimaal blijven functioneren en het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Samen met de uitgebreide mogelijkheden van de JK regelsystemen worden zowel de energie besparingsmogelijkheden als het duurzame karakter van vloerverwarming optimaal benut, waardoor u ook in de toekomst verzekerd bent van een bijzonder waardevol product.

Vanwege het landelijk opererende karakter van JK vloerverwarming hebben wij voor onze particuliere markt gekozen voor een dealer structuur. Dit geeft u niet alleen de garantie dat er zich altijd een bezoekadres en aanspreekpunt bij u in de buurt bevindt, maar uiteraard ook dat u als particulier verzekerd bent van het uitgebreide garantie- en servicepakket van JK vloerverwarming.

Onze hoofd vestiging
Ede