Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Jansen Installatiebedrijf BV

Logo Jansen Installatiebedrijf BV Jansen Installatiebedrijf is ontstaan in 1945, direct na de tweede wereldoorlog. De heer J. Jansen sr. is toen voor zichzelf begonnen als loodgieter. In het begin van die tijd bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het aanleggen van waterleidingen, afvoerleidingen en uitvoeren van dakwerkzaamheden, maar ook het repareren van een zinken emmer behoorde tot de werkzaamheden.

Het bedrijf groeide gestaagd en ging mee met de ontwikkelingen van de markt. Eind jaren 60 kwamen geleidelijk aan de drie zonen van de heer Jansen sr. in het bedrijf werken. Waarvan 1 zoon zich ging richtten op de centrale verwarmingsinstallatie, 1 zoon op het loodgieterswerk en 1 zoon op de showroom en kantoorwerkzaamheden. Samen met de toenmalige medewerkers zorgde zij dat er kwalitatief hoogwaardig werk werd afgeleverd . Inmiddels was het bedrijf een begrip geworden in de stad Utrecht, voor zowel particulieren alsmede aannemersbedrijven.  

Eind jaren 80 begin / jaren 90 kwam de derde generatie binnen het bedrijf werken. De twee zonen van de toenmalige directeur J. Jansen jr. Het bedrijf ging weer een nieuwe periode in en verhuisde in het jaar 2000 naar de huidige locatie.

Heden ten dage wordt Jansen Installatiebedrijf b.v. geleid door Jeroen. J. Jansen en heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een totaal installatiebedrijf met een 30-tal medewerkers. Het werkgebied is ook uitgebreid buiten Utrecht. Het bedrijf heeft onder andere veel vaste klanten in de regio Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen en Bussum, maar ook scholen en aannemers in deze regio behoren tot de groep vaste opdrachtgevers.

Onze hoofd vestiging
Utrecht

Onze website
http://www.janseninstal.nl