Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Installatietechniek Gloudemans B.V.

Logo Installatietechniek Gloudemans B.V. Installatietechniek Gloudemans BV is eind 1987 opgericht en gevestigd in Geffen. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, adviseren en het aanleggen van riolering, gas- en waterleiding installatiess, sanitair, cv installaties, luchtinstallaties en dakwerken.
Onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen aan werktuigbouwkundige installaties worden uitgevoerd door onze eigen servicedienst.De projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs dragen gezamenlijk zorg voor het tot stand komen van de juiste technische systemen waarbij prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Onze activiteiten richten zich met name op utiliteitsprojecten en de particuliere sector voor zowel nieuwbouw als renovatie maar ook seriematige woningbouw. Kortom een bedrijf die persoonlijke aandacht heeft voor zowel de medewerkers als de client, hard werkt aan het bieden van hoogwaardige kwaliteit, zich ondernemend opstelt en dichtbij de mensen staat. Inmiddels telt het bedrijf 15 vakmensen met ieder een eigen specialisme

Onze hoofd vestiging
Geffen