Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Installatiebedrijf Veldhuis

Logo Installatiebedrijf Veldhuis Middels deze website willen wij u kennis laten maken met Installatiebedrijf Veldhuis.  Installatiebedrijf Veldhuis is een gerenomeerd bedrijf op gebied van installatie werken.
Het bedrijf is op 1 maart 1958 opgericht als grof hoef en kachelsmederij met constructiewerken. In de loop der jaren zijn er diverse activiteiten zoals het aanleggen van cv,gas en waterinstallaties,het onderhoud aan deze installaties,lood en zinkwerken dakbedekking en rioolreiniging, waardoor er een volwaardig installatiebedrijf is ontstaan.

Door middel van jarenlange ervaring in de installatiebranche, en enkele zeer ervaren vakmannen is het geen probleem iedere installatieklus tot een uitstekend eindresultaat te brengen.

Naast de installatiefunctie beschikt Installatiebedrijf Veldhuis tevens over een uitgebreide showroom waar onder andere verscheidene sanitair-, CV-, kachel-, en overige doe-het-zelf producten  tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden. U heeft bij Installatiebedrijf Veldhuis dus de beschikking over ruime keuzemogelijkheden.

Onze hoofd vestiging
OMMEN

Onze website
http://installatiebedrijf-veldhuis.nl

Klant beoordelingen

Totaal 5 / 5 5 / 5 5 Klantvriendelijkheid 5 / 5 5
Uitgevoerde werkzaamheden 5 / 5 5 Deskundigheid 5 / 5 5
Prijs / Kwaliteit verhouding 5 / 5 5