Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Installatiebedrijf v.d. Goorbergh BV

Logo Installatiebedrijf v.d. Goorbergh BV U treft het allemaal bij Installatiebedrijf v.d.Goorbergh bv. Voor adviezen, reparaties en installaties op het gebied van loodgieterswerk, elektriciteit en centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste en vakkundige adres.

Vandaag de dag beschikt Installatiebedrijf v.d. Goorbergh bv over een gemotiveerd team van 40 medewerkers, van verschillende disciplines en ieder met zijn eigen professionalisering.

 

In opdracht van aannemers, projectontwikkelaars, systeembouwers en particulieren verzorgen wij elektrotechnische installaties en installaties voor gas, water en warmtetechnische installaties in de woningbouw en de kleine utiliteitsbouw. Dat doen wij van het advies tot en met de uiteindelijke realisatie. Door onze doelmatige en compacte organisatievorm hebt u altijd direct contact met ons en kunnen wij flexibel inspelen op veranderingen in de markt. Ook de engineering van projecten is Installatiebedrijf v.d.Goorbergh bv volledig toevertrouwd. Dankzij onze ruime ervaring en deskundigheid worden wij door professionele opdrachtgevers regelmatig uitgenodigd om in een vroeg stadium in bouwteamverband mee te denken over nieuwbouwprojecten.

 

"Wij vinden het steeds weer een uitdaging om samen met de klant mee te denken over het verwezenlijken van persoonlijke behoeften. Niets is onmogelijk bij het zoeken naar de goede oplossing als het gaat om specifieke wensen. Iedereen is immers gebaat bij een veilige, comfortabele en duurzame woon- of werkomgeving. Door de combinatie van elektra en werktuigkundige installaties hebben wij een pre in handen. Ondanks de uiteenlopende technische ontwikkelingen is de samenwerking tussen deze disciplines vanzelfsprekend. De opdrachtgever heeft maar één aanspreekpunt. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.


Onze hoofd vestiging
Breda