Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Installatiebedrijf Otte B.V.

Logo Installatiebedrijf Otte B.V. Onderhoud op afroep
Heeft u technici in huis en wilt u zelf de touwtjes in handen houden? Wij verzorgen graag op afroepbasis de benodigde inspecties en onderhoud. Dankzij heldere rapportage en praktische adviezen kunt uzelf uw installaties optimaal beheren.

Onderhoudscontract
Wilt u geen omkijken naar uw installaties hebben? Kies voor een onderhoudscontract. Uw zorg wordt onze zorg: wij nemen de timing, coördinatie en uitvoering van inspecties én preventief onderhoud van u over. Graag en goed.
De rapportages geven u inzicht in de geleverde diensten en de actuele stand van zaken. Een glasheldere meerjarenbegroting laat zien wat u mag verwachten tegen welke prijs.

Technisch Beheer
Goed, beter, Technisch Beheer. Wij nemen het onderhoud en beheer geheel van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Daarbij heeft u de zekerheid dat uw installaties bedrijfszeker, veilig, comfortabel en zuinig met energie zijn. Gegarandeerd. Preventief én correctief onderhoud, organisatie, coördinatie en rapportage: alles is inbegrepen.


Herstelwerk? Een nieuw dak? Wij zoeken het hogerop, zeker in kwaliteit. Maar wat betreft de prijs staan wij met beide benen op de grond. De keuze is aan u: ‘basic’ bitumen of de luxe van zink of koper. Vanzelfsprekend werken wij lichtkoepels, rookgas- en hemelwaterafvoeren met zorg af.

Onze hoofd vestiging
SNEEK