Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Installatiebedrijf Jimmink B.V.

Logo Installatiebedrijf Jimmink B.V. Bij ons heeft ieder project één eindverantwoordelijke projectleider die het vaste aanspreekpersoon van onze klanten is en alle activiteiten coördineert. Je zou dat ook een relatiebeheerder kunnen noemen. Eén bedrijf, één contactpersoon, dat werkt snel en zeker!

Installatiebedrijf Jimmink b.v. is werkzaam voor bedrijven, overheids-instellingen, vastgoedbeheerders, gemeenten, industrie, gezondheidszorg en particulieren. De relaties met onze klanten zijn gebaseerd op betrouwbaarheid met een duurzame continuïteit tot gevolg. Om tot een duurzame continuïteit te komen staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, engineren, het realiseren en instandhouden van installaties op het gebied van:
Verwarmingstechniek
Koeltechniek
Sanitairtechniek
Brandbeveiliging
Persluchtsystemen
Koud- en warmwatersystemen
Legionella beheer en correctieve maatregelen
Riolering en hemelwaterafvoer
Service & onderhoud

Tevens verzorgen we de installatie en onderhoud van:
Gasinstallaties
Sanitair
Centrale Verwarming
Brandblusinstallaties
Mechanische ventilatie- en diverse leidingsystemen.

Daarnaast onderhoud en vernieuwd Installatiebedrijf Jimmink b.v. allerlei soorten dakbedekking, zoals: kunststof-, bitumen-, koperen-, shingle- en leien bedekkingen. Maar ook voor pannendaken en allerlei lood- en zinkwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Sanitair
De wensen omtrent hygiëne en persoonlijke uitstraling zijn in de loop der jaren behoorlijk veranderd. We stellen hogere eisen aan onze badkamer en dus mag je gerust zeggen dat het een 'relaxruimte' is geworden. De sanitaire elementen in de badkamer dienen precies op elkaar afgestemd zijn voor een tevreden eindresultaat, zowel voor hygiëne, comfort als het ontwerp. We helpen u graag uw droombadkamer te verwezenlijken!

Dakbedekking
De moderne architectuur brengt een grote diversiteit aan dakbedekking-materialen met zich mee. Betrouwbaarheid en deskundigheid is daarbij van essentieel belang. Afhankelijk van de ondergrond, gestelde eisen van duurzaamheid en esthetica van het object bepalen wij, in overleg met de klant, het dakbedekkingsysteem. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof- en bitumendaken, koper-, shingle- en leiendaken alsmede lood- en zinkwerk, waarbij waterdichtheid en levensduur van essentieel belang zijn.

Lekkage
Waar komt het water of gas vandaan? Bij een lekkage is dat de eerste vraag. Een lekke dakgoot, gas- of waterleiding, het kan een vervelende zaak zijn. Vaak op een vervelend moment. Onze serviceafdeling staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor klanten paraat om het probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Of het nu gaat om reparatie of vervanging van leidingen of dakgoten, we dichten het lek!

Verwarming
Een behaaglijk binnenklimaat staat aan de basis van woon- of werkgenot. Een betrouwbare Cv is essentieel en de (design)radiatoren kunnen in ieder gewenste maat en kleur voor u gemaakt worden. Misschien overweegt u vloerverwarming. Dan zijn de radiatoren zelfs helemaal uit het zicht verdwenen. Of het nu gaat om het vervangen van de ketelopstelling, een energiebeheersplan, een comfortplan of de complete aanleg van een installatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Cv-ketels
De Cv-ketel is de motor van uw Centrale Verwarming. Een kapotte pomp, ventilator of gloeiplug, het kan bij elke Cv-ketel gebeuren. Een jaarlijkse onderhoudbeurt kan ongewenste uitval voorkomen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden van onderhoud, reparaties en complete plaatsing van Cv-installaties.

Koeling
Een goed airconditioningsysteem is maatwerk. Hierin worden luchtverversing, koeling, verwarming en hygiëne tot een onlosmakelijk geheel gevormd met als doel een optimaal binnenklimaat te creëren. Zowel voor particulieren als bedrijven kan airconditioning zorgen voor gezonde en stabiele luchtcirculatie wat kan resulteren in betere prestaties. Welk airconditioningsysteem het beste aan uw wensen voldoet is afhankelijk van de te koelen ruimte.

Service
Lekkage aan dakgoten, gaslekken, uitval van Cv-ketels, verstopte riolering? Bent u klant van ons dan staat onze serviceafdeling staat 24/7 voor u paraat. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze hoofd vestiging
Amersfoort

Onze website
http://www.jimmink-installatie.nl