Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Installatiebedrijf en Elektrohuis van Gorssel

Logo Installatiebedrijf en Elektrohuis van Gorssel

Installatiebedrijf Van Gorssel is een klein bedrijf dat voornamelijk op de particuliere en klein-zakelijke markt gericht is.
Voor diverse installatiewerken kunnen we een totaal-pakket van diensten aanbieden.

   Historie:
In 1926 begon H.J. Van Gorssel aan de Dorpsstraat in Bathmen een winkel met huishoudelijke artikelen en verlichting, het laden van (radio) accu’s en runde een taxibedrijf. Daarnaast was hij als hoofd van het G.E.B betrokken bij de aanleg van het openbare elektriciteitsnet in de toenmalige gemeente Bathmen.
   In 1950 kwam zijn zoon L.H. Van Gorssel in het bedrijf. Na zijn diensttijd in Indonesië heeft deze het bedrijf vanaf 1955 voortgezet. In die tijd is het bedrijf en de winkel verhuist naar de Deventerweg. Vanaf dat moment werden de installatiewerkzaamheden uitgebreid met elektra, gas, water en CV.
   De derde generatie, H.J. Van Gorssel, begon in 1975 en heeft het installatiebedrijf in 1988 overgenomen. In 2002 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Spoorstraat in Bathmen. De werkzaamheden richten zich nu voornamelijk op nieuw- en verbouw, onderhoud van elektra, gas, water, sanitair, airco, cv, ventilatie en riolering.Bathmen

Onze vestiging
Bathmen