Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Installatiebedrijf Bouwmeester B.V

Logo Installatiebedrijf Bouwmeester B.V alverda is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie voor woningcorporaties alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.
De combinatie van disciplines is duidelijk in het Nederlandse en regionale straatbeeld terug te zien; de naam Salverda duikt op in krantenartikelen, op informatieborden bij bouwprojecten, op bestelbusjes en in en om gerenommeerde hotelketens. Verder maken onze activiteiten weer deel uit van de Schagen Groep, waar wegenbouw en de eigen betoncentrale zijn ondergebracht.

Salverda is een duurzame, financieel gezonde onderneming en bovendien één van de langst bestaande bouwbedrijven in de regio. Wij zijn gefundeerd op vakmanschap in elke discipline. Van timmerwerk tot en met de back office, en van metselen tot en met de communicatie tussen al die disciplines. Goed werk, geleverd door vakmensen met specialistische kennis, een groot inzicht en 100% betrokkenheid.

Ook de toeleveranciers van Salverda zijn vertrouwde relaties met wie we al jaren zaken doen en van wie we weten dat ze net zo denken over kwaliteit en over afspraken als wij. Datzelfde geldt voor onze collega's binnen de Schagen Groep, die de bouw kunnen ondersteunen met betonwerken, wegenbouw en de technische installatie. Die betrokkenheid is net zo hecht als tussen Salverda en de opdrachtgever. Onze projectleider weet precies wat er speelt, op ieder niveau van het project en op elk moment.

Salverda is al jaren ISO-9001 en VCA**-gecertificeerd, werkt volgens ISO26000 en voldeed als één van de eerste bouwbedrijven in Nederland aan de ISO14001 norm. Ook zijn we in bezit van een FSC- een COâ‚‚-prestatieladder certificaat. Geen doelen op zich, maar onderdeel van krachtige ambities om ons continu te verbeteren en bij te dragen aan een gezonde, duurzame samenleving.