Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085-8770419 Nu bereikbaar!
  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Badkraan laten installeren / vervangen

Wil je nou een badkraan installeren? Dan kan dat zeker! Of hij nou nieuw of oud is. Alles is mogelijk. U kunt natuurlijk het ook zelf doen alleen de vakmannen weten precies waar ze mee bezig zijn. Namens loodgieter.nl installeren we jaarlijks meer dan 10.000 kranen. Dit zijn vooral de merkkranen, denk daarbij aan Grohe, Venlo, Hansgrohe en Dornbracht. 
 

Installatie vrijstaande badkraan

Een vrijstaande badkraan is natuurlijk heel erg mooi bij een vrijstaand bad. Echter moet je wel goed van te voren opzoeken waar je deze wilt plaatsen. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de waterleidingen. Bij een montage van een vrijstaande badkraan zijn er altijd een aantal zaken die echt nauwkeurig bekeken moeten worden. Een ding daarvan is dat de inbouwhoogte van de vloerpot (Dit is het deel van de vrijstaande badkraan wat in de vloer moet komen) En de juiste positie van de vloerpot ten opzichte van het ligbad dat u heeft uitgekozen. Wij adviseren daarom altijd een erkende loodgieter een vrijstaande badkraan te laten plaatsen. Als je bij de aansluitingen van een vloerpot een lekkage hebt, kan dat voor veel nare dingen zorgen.

Thermostatische badkraan installeren

Wat voor een kraan heeft u eigenlijk? Daar kan je heel makkelijk achter komen. Als je 2 knoppen hebt, 1 voor warm en een voor koud water, dan heb je een mengkraan. Wat is nou precies een thermostatische badkraan? Een thermostatische badkraan is een kraan met daarin een thermostaat. Deze bepaalt de temperatuur van uw water, zodat u die met een knop makkelijk kunt instellen. U kunt de knop warmer of kouder draaien, de thermostaat zorgt voor de mening van warm en koud water om de perfecte temperatuur aan te geven. Wij kunnen als loodgieter.nl deze kraan natuurlijk snel en makkelijk voor u installeren!

Thermostaat_Badkraan

Inbouw badkraan installeren

Ik zal even in het kort uitleggen wat een inbouw badkraan is. Een inbouwkraan is een kraan waarvan de thermostaat en/of menggedeelte zich bevind in de muur. Dit gebeurd zodat je die niet meer ziet. Buiten de muur zie je dan alleen de draaiknoppen van de thermostaat (knop) of kraan. De inbouwkraan heeft een mooie en moderne uitstraling. Je hoeft dit natuurlijk ook minder onder te houden aangezien je minder hebt.
Het nadeel van een inbouwkraan is vooral de installatie. Dat komt omdat het namelijk moeilijker is dan bij een normale opbouw kraan om hem goed en waterpas te plaatsen. Als je deze kraan in een betonnen muur wilt plaatsen is het breekwerk ook nog een extra klus. Als het in een gipsen muur geplaatst moet worden, kan het zijn dat de muur in en buiten de badkamer soms beschadigd kan zijn (de buitenzijde gaat vaker stuk als je een douche inbouwkraan model nodig hebt). Daarna gaan we deze muur dus weer opnieuw glad maken en moet er behangen, gestuct en / of gesausd worden. Dit is voor ons natuurlijk geen probleem en dit zullen we zo snel en net mogelijk voor u oplossen. U kunt loodgieter.nl altijd even bellen en dan overleggen we het plan!
 

Scherpe tarieven badkraan installeren

De kosten van om een badkraan te laten installeren kunt u vinden op onze website onder het kopje tarieven. Wilt u alle informatie weten kunt u altijd beter even naar ons toe bellen. Dit is de link van de tarieven: https://www.loodgieter.nl/tarieven

 

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot